Свештеник пре неколико месеци предвидео покушај убиства Доналда Трампа са све описом о рањавању у уво, видео је постао виралан

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.687
Неколико сати након напада на Доналда Трампа, многи корисници Х објавили су снимак пророчанства Брандона Бигса који је подељен пре три месеца. На снимку је описан напад на Трампа, сличан догађајима који су се одиграли данас.

Bigs je tvrdio da mu je Gospod rekao o mnogim stvarima koje će se dogoditi u SAD u narednom periodu. „Bog je rekao da nisam završio sa Amersijom“, rekao je Bigs.

„Video sam pokušaj ubistva njegovog (Donalda Trampa) života, ovaj metak je proleteo pored njegovog uha i došao je toliko blizu njegove glave da mu je razbio bubnu opnu, i video sam da je pao na kolena tokom tog perioda i počeo da se moli Bogu. “, može se čuti Biggs kako kaže u viralnom videu.

1720991214884.png

u ovoj majci postoje samo 2 videa na kanalu ...oba od pre 4 meseca i 1 slavi 100000 pratioca a drugi je o ulozi crkve....dakle za sad nema dokaza da je video koji sad dele nastao pre 3 meseca
ovde, to je 11. minut

toj najavi od pre 3 meseca prethodi objava od pre 6 meseci gde je tražio od ljudi da se mole za zaštitu Trampa na javnim skupovima ...nije hteo da kaže šta će se desiti ali je ubacio na tom mestu klip sa Neom kako izbegava metke....Brandon Biggs se obraća svojoj publici da bi se molila i sprečila negativne ishode...po njemu budućnost nije zacrtana u kamenu nego je menjamo molitvama

Zaista vrlo zanimljivo.

Nisam stigao da odslušam ceo njegov opus predviđanja ali recimo ima:
- pobeda Trampa na izborima
- rekordno visoke temperature posle kojih slede uragani nezabeleženi do sada i po trajanju i po snazi
- ogroman zemljotres u zoni New Madrid
- slom finansijskog tržišta gori nego onaj iz 1929.

I tako, zanimljivo vreme nam predviđa

Zaista vrlo zanimljivo.

Nisam stigao da odslušam ceo njegov opus predviđanja ali recimo ima:
- pobeda Trampa na izborima
- rekordno visoke temperature posle kojih slede uragani nezabeleženi do sada i po trajanju i po snazi
- ogroman zemljotres u zoni New Madrid
- slom finansijskog tržišta gori nego onaj iz 1929.

I tako, zanimljivo vreme nam predviđa
i novi virus od koga će da umre 350 miliona ljudi od čega 30 miliona u Americi....
nego on naglašava da se molitvom sve može ublažiti ili izbeći...
izgleda da je princip da tamna strana orkestrira događaje a Bog interveniše samo po molitvama ljudi

i novi virus od koga će da umre 350 miliona ljudi od čega 30 miliona u Americi....
nego on naglašava da se molitvom sve može ublažiti ili izbeći...
izgleda da je princip da tamna strana orkestrira događaje a Bog interveniše samo po molitvama ljudi

Ne znam, nisam neki veliki vernik, tako da ne bih komentarisao stvari koje ne znam i ne razumem.

Mogu samo da kažem da je ovo prvi put da direktno i bez ikakvih posrednika i friziranja, vidim proročanstvo koje se ispunilo.

Čovek je do detalja opisao atentat na Trampa, čak i padanje na kolena, vizija koja se u potpunosti ostvarila.

Nemam objašnjenje, ne razumem, ali ne mogu da negiram nešto što sam video i čuo i što se zaista dogodilo

Zato sam uzeo da odslušam i ostalo, da se ne iznenadim

Back