- Poruka
- 919

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirko_Vucinic88:ima li sanse da tradiciju iz srednje skole (otvarnje sveske u sred testa
, sjesti na otvorenu svesku i uveliko prepisivati
, prepiasati 5 lekcija na mobilni telefon i na testu sve lagano prepisati i dobiti 4,5
, rzmjenom sms-ova uraditi citav test
idt... ) prenesem i na fakultet a da se tamo ne
ops:
Pa nece da ucim, ne,ne,ne ... Prosao sam srednju kao grof a sad da ucim ? Ocu ali uz pomoc sverca!_Maxim_:koji si ti bre šaban.....pa koji **** ti hoćeš?! studirao bi al' na lako.... ajde bre....
Visa uzaludna hahaha ,salimse ,ma nisam ja prelazio odlican ,nego dovoljan uz redovno polaganje ali vazno mi je da te 4 god knjigu ali bukvalno ni list nisam naucio vec sam sve prepisivao i ako je trebalo dje sveska da se donese za dvojku potplatim drugaricud3amon:dzaba ti bilo koji fax ako ga tako zavrsis... a koju si to srednju tako prosao??? ne mogu da vjerujem da si tako lako dobijao 4 i 5...
Prvih mjesec dana cu da ispitam situaciju( da li ima kakvih smetnji za telefonski saobracaj :-P ) onda nastupam sa tom vrstom sverca_Maxim_:pa pazi... čovek hoće da se prošvercuje kroz faxništa ne bi učio ali ipak hoće prosek... i još se on smeška onako fino.... ccc, ali ok, barem je iskren....
kakve veze ima to sto je u pitanju crna gora???SadPaNikadVise:Е, Црна Гора је то, снаћи ће се и без знања, важно да се докопа дипломе.