parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
na vreme, dobro je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iju!?Ako svekrva pravi debile o nas ne moraju i 3 DEBILA sa foruma : parka, julijan i ultrared.
Izvinjenje prihvaceno.Svima koji su citali temu i pokusali da nam pomognu se izvinjavam.
Ma nista ne vredi... Mozes korisnike nazivati i debilima, pa da ti se opet nista ne desi.Krstarica je dobar forum jer jer ima puno clanova, ali nema moderatora, ne znam sta neko treba da uradi da bi zaradio opomenu ili ban ?
Stani, nama zelis da se udamo i ozenimo, a ostalima sve najbolje...?Pomenutoj trojci zelim da se udaju/ozene i vide sta mogu da znace tasta i svekrva, a ostalima sve najbolje.
Eh, nemas ti pojma... Da si sacekala jos malo, Hellen bi ti predlozila da prevaris MMa.Veliki pozdrav za Hellen i muvalo.
Zao mi je sto sam morala da izbrisem postove zbog nekoliko clanova, koji su od pocetka diskusije insinuirali o "trojkama", tj. da smo mi par svingera, koji trazi trecu osobu.
Da ne davim, uglavnom se slazem sa vecinom stavova, samo mi je zao mm, tm, vm.
Bilo bi zanimljivo da vidimo koju bi on temu postavio.
Tata mi je bolestan, jurio sam ceo dan, nisam spavao od straha da li ce sve dobro da se zavrsi i onda jos kada sam dosao kuci zena mi uvali da citam kojekakve gluposti sa nekog foruma, gde ona od dosade raspreda svasta sa gomilom slicnih besposlicara, umesto da me je samo zagrlila, poljubila i posle zajedno otisli da vidimo kako je tata, a i da mama ne gura sve ovo sama po stoti put.
...pa kad ga nije pustila na slike forumašca... i forumašaznači, mužu se nijedna nije dovoljno svidela![]()
Eh, nemas ti pojma... Da si sacekala jos malo, Hellen bi ti predlozila da prevaris MMa.