DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.640
Sad su presli na hororeja sam sada matorac,,,,kao klinac od desetak godina, gledao sam čuvene svedske akcione filmove +18

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad su presli na hororeja sam sada matorac,,,,kao klinac od desetak godina, gledao sam čuvene svedske akcione filmove +18
e vidite, svi smo mi rodom iz raznih krajeva u kojima vladaju genecki urodjeni običajihttps://www.independent.co.uk/news/ap-swedish-stockholm-malmo-b2162573.html
Први пут да добије неко доживотно, до сада углавном их пуштали после петнаестак година за убиство, што је врло мала казна. Сад убица, кољач, нема право на жалбу за скраћену казну. Има Шведски етницитет зове се Fabian Cederholm. Обично у Америци имају пуно разних убистава у школама. Јел ће ово Шведи да преузму уместо американца највећи број убистава по школама?
![]()
naziv "akcioni" iz razloga što su nacisti tj kupcem nisu mrdnuli kad je počeo II svetski rat... opirali su se 20-30 sekundi... duže nego Belgija...ja sam sada matorac,,,,kao klinac od desetak godina, gledao sam čuvene svedske akcione filmove +18
sve u svoje vreme...naziv "akcioni" iz razloga što su nacisti tj kupcem nisu mrdnuli kad je počeo II svetski rat... opirali su se 20-30 sekundi... duže nego Belgija...![]()
još da budu zahvalni kolegama nacošima kojima su slali svu krmetinu i junetinu na front a oni (Švedje) jeli samo žito, kuruz i perinač...sve u svoje vreme...
i pravo na Sony Play Station 5
https://www.independent.co.uk/news/ap-swedish-stockholm-malmo-b2162573.html
Први пут да добије неко доживотно, до сада углавном их пуштали после петнаестак година за убиство, што је врло мала казна. Сад убица, кољач, нема право на жалбу за скраћену казну. Има Шведски етницитет зове се Fabian Cederholm. Обично у Америци имају пуно разних убистава у школама. Јел ће ово Шведи да преузму уместо американца највећи број убистава по школама?
![]()
Uu jbt pa zasluzeno jbg
Jes vala da je neki Musa Tambu Lambu dobio bi 15 s obrazlozenjem da je psihicki nestabilan
Питање је велико да ли ће га пустити. Закон се у таквим земљама пише великим словом а код нас важи она сјајнаsećam se onog Brejvika što ubio 90 dece osudili na 19 godina..msms da izlazi za par godina.. retardirani sudovi i zakoni
Nije clan partije da dobije nanogicu.
Ne se znae sveda sudi....procitaj sta je pisao i bice ti jasno ko na forumu ima svoje misljenje o srbiji i srpskom narodu.Uu jbt pa zasluzeno jbg
Bio bi oslobođen jer bi se ustanovilo da su mu povredili kulturni senzibilitet.Pravedna odluka suda. Samo ne znam da li bi postupili isto da je bio neki migrant?