Шведски суд осудио је 18-годишњака на доживотни затвор јер је убио два наставника секиром у средњој школи на југу Шведске.

https://www.independent.co.uk/news/ap-swedish-stockholm-malmo-b2162573.html
Први пут да добије неко доживотно, до сада углавном их пуштали после петнаестак година за убиство, што је врло мала казна. Сад убица, кољач, нема право на жалбу за скраћену казну. Има Шведски етницитет зове се Fabian Cederholm. Обично у Америци имају пуно разних убистава у школама. Јел ће ово Шведи да преузму уместо американца највећи број убистава по школама?

Sweden_School_Killings_26617.jpg
e vidite, svi smo mi rodom iz raznih krajeva u kojima vladaju genecki urodjeni običaji

sa tim u vezi ako je sekira bila tupa onda im je presudjivao za sva preživljena kinjenja na relaciji adults Vs underage

a ako je sekira bila oštra onda je moguć sesualni delikates u najavi ili čak i odradjen isto na relaciji swedish adults Vs underage

a ako je sekira imala i fiskalni račun i garanciju e onda je reč o nekom ludaku koji ne poštuje starije mada kao vikinzi su pa nekog poštovali?

pili vodu iz lobanja neprijatelja...

ja sam sada matorac,,,,kao klinac od desetak godina, gledao sam čuvene svedske akcione filmove +18
naziv "akcioni" iz razloga što su nacisti tj kupcem nisu mrdnuli kad je počeo II svetski rat... opirali su se 20-30 sekundi... duže nego Belgija... :kafa:

sve u svoje vreme...
još da budu zahvalni kolegama nacošima kojima su slali svu krmetinu i junetinu na front a oni (Švedje) jeli samo žito, kuruz i perinač...

...za 4 godine smanjili broj kardiovaskularnih oboljenja

i pravo na Sony Play Station 5

Ако се не варам,Онај Брејвик што је потаманио њих 90+ је добио максималну Казну 20 година по норвешким Законима.
Па он је увелико слободан Човек :D

https://www.independent.co.uk/news/ap-swedish-stockholm-malmo-b2162573.html
Први пут да добије неко доживотно, до сада углавном их пуштали после петнаестак година за убиство, што је врло мала казна. Сад убица, кољач, нема право на жалбу за скраћену казну. Има Шведски етницитет зове се Fabian Cederholm. Обично у Америци имају пуно разних убистава у школама. Јел ће ово Шведи да преузму уместо американца највећи број убистава по школама?

Sweden_School_Killings_26617.jpg

Полако са то закључивање на крају. :ok:

Jes vala da je neki Musa Tambu Lambu dobio bi 15 s obrazlozenjem da je psihicki nestabilan

Да нису наставници другачијег порекла па су били мета због тога…

sećam se onog Brejvika što ubio 90 dece osudili na 19 godina..msms da izlazi za par godina.. retardirani sudovi i zakoni
Питање је велико да ли ће га пустити. Закон се у таквим земљама пише великим словом а код нас важи она сјајна
“папир трпи све”. :(:(

Back