Svedska zakonom odredila cipovanje ljudi

Koristim ono sta hocu a ne sta je se nekom diglo da mi nametne

A sta misliš kakav čip ima tvoj mobilni ako možeš njime da plaćaš, ako znaju u metar gde se nalaziš, šta sve mogu da rade ako nov instaliran sistem, bez da si bilo koji sajt posetio, nakon dan dva slušanja ( pod uslovom da imaš mikrofon) već počne da ti predlaže site-ove. Znaci nemaš ni ličnu kartu jer tako?

'Ajd za telefon sam cuo da je MOGUCE da se prisluskuje,prati,mada za to treba mnogo znanja.I razlog u krajnjem slucaju.Taj mit za razgovore u dzepu sam cuo nekoliko puta i niko nije mogao da mi dokaze da je to tacno,ispostavljalo se da su svi pretragu vrsili preko kompa,a google nalog im jedan u androidu i na kompjuteru.
Nego kakve veze ima licna karta sa tim?Kad ona ima pasivan nosac podataka?

A sta misliš kakav čip ima tvoj mobilni ako možeš njime da plaćaš, ako znaju u metar gde se nalaziš, šta sve mogu da rade ako nov instaliran sistem, bez da si bilo koji sajt posetio, nakon dan dva slušanja ( pod uslovom da imaš mikrofon) već počne da ti predlaže site-ove. Znaci nemaš ni ličnu kartu jer tako?
Nemam cipovanu,izbegavam sve novo sto su tebi davno nametnuli,ne nosim helanke nego zvoncare

Pfff ne znas razliku izmedju zene i pederra ,to im je bio cilj
Pa I protiv pedera nemam nista, što više njih više žena za nas hetero, logično zar ne. Problem treba da ti budu lezbejke... I opet, pedera je lako uočiti po načinu na koji priča, hoda, oblaci se., I kakve to veze ima sa muškarcima koji nose trenerke i onima koji misle da izgledaju muzevno u zvoncarama

U svemu uskom lice na zene a ti se zapitaj zasto samo to ima u ponudi ,nek bude i sirokih da biramo,i zasto prave siroke sorceve opet naopako od pre 30 god,zasto se ne nose speedo kupace,pa brate nemaju muskarci vise mudasca pa se sve to krije

Nemam pojma gde ti kupujes stvari al moj savet je da promenis radnju/radnje. Uvek imas sirokih stvari, ja u zavisnosti od doba godine i u zavisnosti sta nosim, dal je kosulja, dal majica mogu da nosim uze stvari ili sire ( recimo lanena kosulja ). Uskre majce su se nosile 60tih, kosulje takodje, speedo gace se nose al meni je lakse sorc da nosim a ne gace koje mi se uvlace u bulju.

Nema nigde trenerka normalne sirine,decko koji prodaje nosi xl a ima 80kg i stoji mu kao helanke,ne radi se ko sta gde kupuje nego sta se proizvodi jedino a ti ne razumes i dalje da sve sto konzumiras kao navuceni potrosac mislis da je tvoj izbor,nije,tako su te isto naterali da kupis tel preko kog nemas privatnost,komp takodje ,smart tv dokazano da moze da uhode koga hoce,sve su ti pare u banci na kartici znaju koliko imas i kad nema struje i neta nema tebi leba

Back