Svedska grencica i njena lekovitost

rockhandra

Početnik
Poruka
4
Svedska grencica ili takozvani Sveden biter tinktura
Dali ste culi za ove lekovite kapi, za koje se tvrdi da je dokazano u 46 tacaka da lece svaku bolest. Ovaj recept za ove kapi potice iz zaostavstine jednog cuvenog svedskog lekara. U prepisu starog rukopisa je podeljen u 46 tacaka i da u tacki 43 pise da su nekada u stara vremena lecili kugu i ostale zarazne bolesti sa sveden biter kapima da su lecili i cireve ,kao i guke od kuge, cak i onda kada su vec u grlu. Sveden biter kapi se koriste za unutrasnju i spoljnu upotrebu. Kao oblozi ili kao kapi . Potvrdjeno je da se uspesno odklanjaju oziljci ,belezi od rana i posekotine, cak i u slucaju ako su stari. Ja sam samo navela ova dva primera , medjutim ima mnogo vise primera kod kojih se preporucuju ove delotvorne kapi.
Kapi treba da su orginal sveden biter i treba napomenuti da su sastavljene samo od prirodnih biljaka i da je tinktura sastavljen od 23 raznih biljnih trava.
Ja imam jako dobro iskustvo sa njima, sto se tice lecenja, sto je jos interesantno da se napomene, da svako moze sam da pripremi sebi ovu tinkturu, ako je u mogucnosti da nabavi orginal sveden biter mesavinu biljnih trava .
Dali i vi imate iskustvo i vase misljenje me interesuje
,

Back