- Poruka
- 33.624

e nece mu onda niakda prevesti :-D :-D :-DIron Lord:E to će ti prevede Švedjanka ako pokažeš srpski kvalitet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e nece mu onda niakda prevesti :-D :-D :-DIron Lord:E to će ti prevede Švedjanka ako pokažeš srpski kvalitet...
Kolega Misoni bas zato bi sve to trebalo podrobno ispitatimisoni:Салванис,па пише јој на стомаку да се зове Nasty,какве ти још информације требају?![]()
Mali_Oglasi:Ma daaaaaaa kao Srbija ce to iskoristiti i povratice Kosovo...
MISLIM STVARNO..
adem_ks:![]()
e nece mu onda niakda prevesti :-D :-D :-D
Iron Lord:
Цитат:
KOSOVO Skuggeskip styres av knokkelgrå hender SORAB1 Ildrøde øyne rører opp hav Ishavet gløder og skumtopper brenner KOSCHEI BESMERTNII Alt liv blir sendt til sin bekmørke grav. SALVANTIS Skuggeskiproret er døgnville tanker, Farvannet opprørt, bitter sjø. EREMITA Tungsinn er spunnet til blytunge anker Verden blir liggende bak for å dø. Skuggeskipseilet MALAALEJA er engler som tørker Harper, NESHA TAKSISTA basuner er druknet i hav Akter ligg allting i dødsstille mørker Mannskap er gjenferd hvis leven var brav. LJUBA UF Skuggeskip seiler til rasende feler Pløyer de blåhvite skumtopper bort DOBROSTOJECI Skroget er tettet av fastspente sjeler Den endelige kai er Intethetens port. SILENT BOB Skuggeskipferdens uro vil stilne Alt det som fantes vil kveles og dø Skuggeskip henter fram kullmørke netter endeløst mørke, bunnløs sjø. IRON LORD
Ume li neko ovo da prevede?
Svenska som andraspråkMål DLAKAVIsom eleverna skall ha uppnått i slutet av det femte skolåret eller efter en första del i undervisningen– på ett sätt som motsvarar elevens åldersmässiga mognad och förkunskaper IRONkunna delta aktivt i samtal samt kunna muntligt berätta och redogöra så att innehållet blir begripligt för åhöraren,- kunna med hjälp av LORDsamtal och intensiva textstudier läsa och förstå litteratur som motsvarar elevens åldersmässiga mognad och faktatexter som motsvarar elevens kunskapsmässiga mognad.
Salvantis:Tako i treba, Irone patriJoto!
Evo jos jedne moguce mete za srpske obavestajce:
![]()
I pretpostavio sam da si nasumično našao tekst na švedskom, pa nas ubacio tamo ni krive ni dužne. Sreća tvoja pa nema nijednog našeg gastarbajtera na radu u Švedskoj ovde na forumu.Iron Lord:
@nesha taxista
"Tajni dokument" je u stvari opis neke pesme na Švedskom pokupljen sa lyrics-manie. Kao što su ostali forumski stručnjaci za arapski jezik copy-paste-ovali Coca-Cola reklame hoteći da nam pojasne versku situaciju na Balkanu.
nesha taxista:Bojim se da priča ipak ima tužan kraj. Čuo sam danas na vestima, sve se to dešavalo prošle godine. Naš čovek je u međuvremenu nestao, a protiv Šveđanke se vodi disciplinski postupak. Krivični za sada ne pokreću, što može značiti da neke važne informacije i nisu predate. No, bar su se lepo zabavili.
nesha taxista:I pretpostavio sam da si nasumično našao tekst na švedskom, pa nas ubacio tamo ni krive ni dužne. Sreća tvoja pa nema nijednog našeg gastarbajtera na radu u Švedskoj ovde na forumu.
Auuuuuu ! Pa nije valjda to ta ! Silno sam razočaran ! Ja bi ovu prepustio Šipcima , za bolju i nisu ! Samo .... ova bi za jedan orgazam odala..........SiIent Bob:![]()
Lepotica Švedska... pih, ima ih tak'ih i po BG kol'ko 'oćeš...
Bravo !Архангел:Načuo sam da neke naše bakice iz NVO sektora spremaju demonstracije povodom ovog slučaja, velikosrpskog uterivanja živana nasamarenim pripadnicama ženskog pola i to još iz "prijateljskih" vojnih formacija...Hoće reći, Šveđanka stradala od "prijateljske vatre"
Uključujemo se u direktan prenos demonstracija![]()