rechner27
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Najveci problem Srba su koje crtace gledaju Svedjani i koje skulpture prikazuju bradavice i penise! Posto je Srbija pojam zdrave nacije u odnosu na neki tamo, bolesni "severo-zapad". Bice toga jos.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šveđani emituju crtać s raspevanim penisom i vaginom, a decu uče da je golotinja normalna (VIDEO)
izvor
https://luftika.rs/svedska-crtani-f...by1e_BecAXzFsJHlMbMUxTmtrs#Echobox=1655398126
jbg u americi oduzimaju dete roditeljima ako ga slikaju malo oskudnije obucenog
a ovde dele snimke gole dece
nisam ni za jednu krajnost
nisam ni da seksualnost bude tabu tema , sto je kod nas
Ово све говори колико се губи смисао и како се манипулише. Није то само питање ове или оне културе, већ су то културни обрасци који се стварају, негде и намећу, али зависи где и како (и због чега).Dovoljno se sjetiti onih nudistickih casopisa iz osamdesetih s golom djecom ili cetrnaestogodisnjacima, pa dok sam isao u osnovnu u Njemackoj, Bravo je svaki tjedan stavljao gole slike cure i decka od izmedju 14 do 17 godina, plus intervju s njima.
Ili scena u kadi iz Kusturicinog "Otac na sluzbenom putu".
Da danas netko snimi takvu scenu ili izda nudisticki casopis iz osamdesetih ili Bravo iz ranih devedesetih, nebo bi gorilo.
mi smo odavno u EU.a da mi malo usporimo sa tim odlaskom u EU?
i bez gaća će ostanemo
prico mi drug, kaze, u Finsku, doso bracni par sa decom tinejdzerima u goste kod drugog bracnog para sa isto tako decom tinejdzerima i svi onako coporativno, usli u saunu potpuno goli. Kaze, u Finsku je normalno da se gostima ponudi durzenje u sauni.Svedjani imaju svoju kulturu i prema njoj se odnose po svom nahodjenju, a to ne znaci da je naprednija. Mi imamo svoju kulturu i po njoj svoje nacine. Besmisleno je suditi o tudjoj kulturi, a narocito je kopirati.
Nisam sestro ni najmanje .Мало си промашио тему.![]()
Какве везе има баљезгање неког твитераша са обазовним цртаћем за децу?Nisam sestro ni najmanje .
nije u pitanju kultura vec drustvena psihologija kao proizvod vekovnih nasledja.Ne vidim problem sa golotinjom...ali bi tesko nasim teenejdzerima skinuo gace da se druze...tako da, neka finaca....
Mislim da je glupo forsirati bilo koju kulturu koja nije nasa....da su glupi ljudi koji potcenjuju svoju kulturu u odnosu na neku drugu...
Od malih se nogu podstiče ljubav ka drugom polu
Opet ne brinem za Švedsku nego za ovu pravoslavnu turbo folk državu gde su svi pobožni a jedva čekaju da uzmu pare na brzinu kroz razne prevare, ucene, kurvarluk etc
jel u Frankfurtu?mi smo odavno u EU.
Veća je verovatnoća da su ti časopisi u korist pedofila nego u korist fkk kulture.Dovoljno se sjetiti onih nudistickih casopisa iz osamdesetih s golom djecom ili cetrnaestogodisnjacima, pa dok sam isao u osnovnu u Njemackoj, Bravo je svaki tjedan stavljao gole slike cure i decka od izmedju 14 do 17 godina, plus intervju s njima.
Ili scena u kadi iz Kusturicinog "Otac na sluzbenom putu".
Da danas netko snimi takvu scenu ili izda nudisticki casopis iz osamdesetih ili Bravo iz ranih devedesetih, nebo bi gorilo.
da ali nije javno dobroGolo telo je nenormalno?![]()
Druže, meni je ipak veći apsurd da je civilizacija na tom nivou da se golo telo smatra nepristojnošću i nenormalnošću. Pretpostavljam da nas sve ostale vrste gledaju sa čuđenjem.da ali nije javno dobro
hajde da se organizujemo za sledeći vikend i ponesemo video opremu na Adu Ciganliju...
tamo na neorganizovanom (a vremenom i smanjivanom) fkk delu snimaćemo narodne ginekologe i urologe i eventualno napraviti neki intervju sa studentkinjama i drkadžijama iz unutrašnjosti, oni idu isključivo ekskurzijski 8-10 minimum u ekipi... To oni misle da će se koleginica napali do studenjaka pošto se vizuelno uverila kako će joj izgleda telo sa 60..
pa onda ovi što im se "kvare" bicikli i roleri baš kod tog dela al eto nemaju alat pa čekaju... śta čekaju? da se samo.popravi posle orgazma... i tako... a najsimpatičniji su ovi (i ove) što bi da gledaju al ih "sramota" od drugog prolaznika na stazi kog isto "sramota", pa dok se ne mimoidju...
ja bi da napravimo komediju sa njima matorima i prodamo nekoj TV za pare
Štagaznam
. da ih stavimo na Pink jer će to sigurno gleda cela Srbija pa da ih vidi rodbina šta rade po Beogradu i da li se muka isplatila![]()
o naprotiv...Druže, meni je ipak veći apsurd da je civilizacija na tom nivou da se golo telo smatra nepristojnošću i nenormalnošću. Pretpostavljam da nas sve ostale vrste gledaju sa čuđenjem.
znaš šta bi valjalo da doprineseš?Bravo za preponosnu Svedsku i sve ljude dobre volje![]()