Svecana vecera.

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
Evo bese to ovako.Petljao sam nesto malo sa jednom kolezinicom rodjakom. koju upoznah sasvim slucajno...( paz da nije al nema veze):per:Ono rari rari zizen guzen combinacija od par meseci intezivnog seksanja.Dakle samo kad imam vremena i kad mi je dosadno pozovem je da malo utvrdimo gradivo kod mene u gajbi.Riba bez posla dokona a voli sve po redu i nista joj nije strano.Meni prijalo malo rekreacije pa se tako pored nje upoznam i sa njenim drugaricama i tu bacim udice cisto da ne dangubim.I bogami pecaju se drugarice i trzaju.Salju mi porukice kace pisamca na brisache javlaju se po gradu. Sve bilo po volji kad eto vraga dobih poziv za veceru od ove koja me je vec pocela daviti i smarati sa nekim satro ozbiljnijim temama.Dodjoj nevoljno a na vecerinki njena cela familija.Svi mi se kezere i smejulje se podbadaju se familijarci i vec me odmeravaju od glave do pete.Vidim ja odakle vetar duva pocese nezgodna pitanja i one smisljene trivijalne prozivke i provokacije da mi je vreme za zenidbu i tome slicno.Slusam ja svakojake doskocice a ono "zete" koje im se malo malo pa omakne me je posebno nerviralo.Drmnem ja tri vinjaka za koncentraciju iznerviram se zbog propustene utakmice na tv -u.Posto imam celav jezik a i nisam sklon klimatanju i netezanju sa njenom vrlo napadnom familijom prekinuh taj cirkus tacno na pola kad je vec pretio da udje u drugo poluvreme.Rekoh familji da mi zenidba joste nije u planu ali da vec imam neke ideje sta i kako mislim uciniti po tom pitanju i da mi je ova njihova udavacha prikupila dosta negativnih bodova tacnije niju usla u kvalifikacije.Dok su oni desifrovali moj odgovor popijem ja jos jedan vinjak pa u jednom poduzem govoru obrazlozim sta i kako mislim raditi i kakva meni zena treba na sta se familija skamenila a zenski deo iste se zabezeknuo i ostao bez teksta.Ustao sam potom nonsalantno i pozeleo sam im dobar provod.

Poslednja izmena:
Pisamca vrlo kreativna sve sa brojem telefona.Sad da li je to zbog sarma ili sto se zove-m BMW ne znam ni sam al bas me hoce i rade su da mi sve zelje ispune .Dok su sveze i nove combinacije su odlicne ali cim se osete komforno pocinjud a smaraju i tad ih lansiram.Bas su zene kvarljiva roba treba ih konzumirati samo dok su sveze.

Pisamca vrlo kreativna sve sa brojem telefona.Sad da li je to zbog sarma ili sto se zove-m BMW ne znam ni sam al bas me hoce i rade su da mi sve zelje ispune .Dok su sveze i nove combinacije su odlicne ali cim se osete komforno pocinjud a smaraju i tad ih lansiram.Bas su zene kvarljiva roba treba ih konzumirati samo dok su sveze.

i to su znale da te ta njihova verovatno dobra drugarica ima u vidu za svoju svetlu buducnost. nevidjeno drugarstvo.
nayebenije je kad bulje, i to kad sedis sa nekom zenom, pa i sa sestrom. nemaju pardona, bulje i cede se ako je neka lepa zena pored tebe. zenska solidarnost ni od korova, samo u kokodakanju

Istraumirao sam joj kevu na veceri kad je onako u nekom strogom maniru rekla sta vise cekam imam posao stan i automobil ...Rekao sam da cekam onu koja ce da ima bolji automobil od mog bolji posao i veci stan i pride neki miraz ....:per:
Iste veceri sam dobio poruku podrske od njene najbolje drugarice koja me je pohvalila za nastup iako nije bila pozvana na veceru.Dakle ova joj se izjadala a drugarica se odmah ponudila da se nadjemo i popricamo o desavanju sa vecere.

Bakuta je prokuvala od besa kad sam joj dao odgovor.Kiselo se smejala ali mislim da joj je najveci blam bio od familije gde je napricala ko zna sta sve o njenoj udavachi koja je upecala sarana ....al za malo.

Nisu ni svesni koliko sam im pomogao i kako sam na brzinu prekratio njihove muke.Sta bi se desilo recimo da su morali ponaosob svakom iz familije da objasnjavaju i prepricavaju kako sam im cerku nogirao i ispalio.Eto ovako sam sredio to cas posla mislim nije bilo bas cas posla ali recimo za par sati sam na veceri celokupnu familiju obavestio ko sam ja a ko je doticna i kakve su moje namere.Da se razumemo ja njoj nisam nista obecao ( ne secam se a i da jesam bez overenog ugovora nema vaznosti):hahaha:To sto sam je trpao nekoliko meseci i sto se njoj to svidelo to nije razlog da je zenim.Mislim ona ne redi nigde nema ustedjevine nema svoj stan ni auto sta ce mi takva zena.Za trpanje moze da posluzi i to samo kad sam free i kad mi se hoce.
Ja sam oznacen kao odlicna prilika sa njihove strane ali se valjda pitam i ja a ona za mene je samo razonoda nesto u fazonu kokica kad ides u bioskop.

Nisu ni svesni koliko sam im pomogao i kako sam na brzinu prekratio njihove muke.Sta bi se desilo recimo da su morali ponaosob svakom iz familije da objasnjavaju i prepricavaju kako sam im cerku nogirao i ispalio.Eto ovako sam sredio to cas posla mislim nije bilo bas cas posla ali recimo za par sati sam na veceri celokupnu familiju obavestio ko sam ja a ko je doticna i kakve su moje namere.Da se razumemo ja njoj nisam nista obecao ( ne secam se a i da jesam bez overenog ugovora nema vaznosti):hahaha:To sto sam je trpao nekoliko meseci i sto se njoj to svidelo to nije razlog da je zenim.Mislim ona ne redi nigde nema ustedjevine nema svoj stan ni auto sta ce mi takva zena.Za trpanje moze da posluzi i to samo kad sam free i kad mi se hoce.
Ja sam oznacen kao odlicna prilika sa njihove strane ali se valjda pitam i ja a ona za mene je samo razonoda nesto u fazonu kokica kad ides u bioskop.

Ti me jako podsećaš na mog druga iz srednje. U doba najveće krize, on je bio maltene najbogatiji klinac u tom mestu. Devojčice su se otimale o njega, a on ih je redom šutao i smejao im se. Nemam pojma gde je sada, ali sam ubeđen da je davno završio pravo i da i dalje tera svoj život onako kako mu je dato - na dušeku od para.

Previše komplikovanja. Mslm, ovde navala nekih vajnih frajera, a kad pogledaš ispod površine svi lagali kako će ženiti da bi videli malo pitchke. Mslm, mene bi malo sramota, ono bar sam na tome iskren i nema ko šta da mi zameri. Mada im ionako ne verujem ništa, to je, ni ovim hvališama nit tim udavačama.

Ti me jako podsećaš na mog druga iz srednje. U doba najveće krize, on je bio maltene najbogatiji klinac u tom mestu. Devojčice su se otimale o njega, a on ih je redom šutao i smejao im se. Nemam pojma gde je sada, ali sam ubeđen da je davno završio pravo i da i dalje tera svoj život onako kako mu je dato - na dušeku od para.
Čini i se da on i sebe podseća na nekog takvog drugara :mrgreen:

ne bih da ti ubacujem neke paranoidne tripove, dobro si prošao ali neki sledeći put pripazi da li uopšte da se odazoveš pozivu na takvu večeru, čak i iz zezanja. nikad ne znaš kakva joj je familija i šta im je ona sve ispričala, nafilovala i predočila...braća i rođaci znaju biti naročito osetljivi i zayebani na sestrine suze i kuknjavu. :lol:

ne bih da ti ubacujem neke paranoidne tripove, dobro si prošao ali neki sledeći put pripazi da li uopšte da se odazoveš pozivu na takvu večeru, čak i iz zezanja. nikad ne znaš kakva joj je familija i šta im je ona sve ispričala, nafilovala i predočila...braća i rođaci znaju biti naročito osetljivi i zayebani na sestrine suze i kuknjavu. :lol:

Tačno. Ne daj Bože da prođe kao onaj klinac iz Bečeja, što su ga na smrt pretukla braća od njegove devojke.

Zar mislite da bi neki pritisak ili eventualno nasilje promenilo moju odluku da je sutnem.Ja nisam bio obavesten kog ce tipa biti ta vecerinka osim da sam bio uslovljen da obavezno dodjem jer sam glavni gost.To sto se ona utripovala i na kraju izblamirala svetski mene apsolutno ne dotice jer na tu temu nismo imali nikad ozbiljan razgovor.Primetio sam jedino da me je pocela smarati sa tematikom o nekim bizarnim naklapanjima o njenom bioloskom satu sto mene apsolutno opet nije doticalo.Ko zna sta je ona utripovala i cemu se sve ponadala .Sve su to bile glupe fantazije za koje nije bilo realnog osnova.Ona svoje medjunozje ulaze kao jedini kapital u celoj prici a to je po sadasnjim trzisnim kretanjima mizerna vrednost.Da bi me imala treba joj mnogo vise jos drugih vrednosti i dobara koje bi mi prilozila na razmatranje.Devojke bez imovine i kesha a uz to i bez dobrog posla su kod mene rangirane samo u kategoriju trpachine

Back