Evo bese to ovako.Petljao sam nesto malo sa jednom kolezinicom rodjakom. koju upoznah sasvim slucajno...( paz da nije al nema veze)
Ono rari rari zizen guzen combinacija od par meseci intezivnog seksanja.Dakle samo kad imam vremena i kad mi je dosadno pozovem je da malo utvrdimo gradivo kod mene u gajbi.Riba bez posla dokona a voli sve po redu i nista joj nije strano.Meni prijalo malo rekreacije pa se tako pored nje upoznam i sa njenim drugaricama i tu bacim udice cisto da ne dangubim.I bogami pecaju se drugarice i trzaju.Salju mi porukice kace pisamca na brisache javlaju se po gradu. Sve bilo po volji kad eto vraga dobih poziv za veceru od ove koja me je vec pocela daviti i smarati sa nekim satro ozbiljnijim temama.Dodjoj nevoljno a na vecerinki njena cela familija.Svi mi se kezere i smejulje se podbadaju se familijarci i vec me odmeravaju od glave do pete.Vidim ja odakle vetar duva pocese nezgodna pitanja i one smisljene trivijalne prozivke i provokacije da mi je vreme za zenidbu i tome slicno.Slusam ja svakojake doskocice a ono "zete" koje im se malo malo pa omakne me je posebno nerviralo.Drmnem ja tri vinjaka za koncentraciju iznerviram se zbog propustene utakmice na tv -u.Posto imam celav jezik a i nisam sklon klimatanju i netezanju sa njenom vrlo napadnom familijom prekinuh taj cirkus tacno na pola kad je vec pretio da udje u drugo poluvreme.Rekoh familji da mi zenidba joste nije u planu ali da vec imam neke ideje sta i kako mislim uciniti po tom pitanju i da mi je ova njihova udavacha prikupila dosta negativnih bodova tacnije niju usla u kvalifikacije.Dok su oni desifrovali moj odgovor popijem ja jos jedan vinjak pa u jednom poduzem govoru obrazlozim sta i kako mislim raditi i kakva meni zena treba na sta se familija skamenila a zenski deo iste se zabezeknuo i ostao bez teksta.Ustao sam potom nonsalantno i pozeleo sam im dobar provod.

Poslednja izmena: