Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Što? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro Grand nije njihova mudrolijaZnaci oni to ozbiljno,a ?
Za sta bre da im platim..kako ih nije sramota??Za glupe emisije i reprize serija od pre 100 godina?Za Ziku Sarenicu?Jedino nesto sto valja na RTSu su Diznijevi crtaci vikendom,i kviz Slagalica..ostalo je stvarno dno dna..
Pink je jos gori.Emisije tipa Sve za ljubav,Menjam zenu i Grand Show bih zakonom zabranila .Spanske serije(meksicke) takodje..To se kod nas u kuci ne gleda.![]()
Не гледам домаће канале, једном сам гледала пар секвенци ,,48 сати свадба'' и то у Грчкој!
Него, данас сам чула дивну идеју- требало би да сниме емисију ,,48 сати развод''!
Извуку из РТВ бубња претплетнике, и дају им рок од 48 сати да се разведу и поделе имовину!
Е, то би било супер!!!![]()
A jos bolje bi bilo da ekipa uhvati muza ili zenu na delu sa trecom osobom i onda im dadu 48h da to saopste svojim partnerima i razvedu se.
![]()
Mislim,dakle valjda,postojim....wanda,wanda....
Nego nacula sam da na Zlatiboru neki covek sprema iznenadjenje....![]()
Не гледам домаће канале, једном сам гледала пар секвенци ,,48 сати свадба'' и то у Грчкој!
Него, данас сам чула дивну идеју- требало би да сниме емисију ,,48 сати развод''!
Извуку из РТВ бубња претплетнике, и дају им рок од 48 сати да се разведу и поделе имовину!
Е, то би било супер!!!![]()
И ја то чух, али кад се врати, биће ,,48 сати...![]()
''
Но, надам се, без РТС-а...![]()
Nadam se da je ono sto mislim inace.....![]()
Наравно, драга, да мислиш добро!
Али, признај да су идеје за ,,48 сати развод'' феноменалне!![]()
Наравно, не желим да неко од нас буде извучен из бубња...
Joj da ta dadilja dodje kod mog sincicaU Italiji pustaju program SOS dadilja...kao roditelji koji imaju zivahni djecu zovu te profesionalne dadilje u pomoc i onda one sedam dana borave sa njima u kuci i uvode red i mir!!! Nema cega nema djeca svasta rade da ne nabrajam sada,ali one za tih sedam dana dovedu sve u redi spade sada da jedna dadilja za jednu sedmicu uspije da ih upozna ,vidi gdje je problem, da ga rijesi bez povisenog tona i na kraju ona odlazi a srecna porodica mase za njom
![]()
Hebes TV ajmo u park i mali i veliki!
koja blamaza!!! pa da cela Srbija gleda i komentarise moj odnos sa deckom... ccccc
U Italiji pustaju program SOS dadilja...kao roditelji koji imaju zivahni djecu zovu te profesionalne dadilje u pomoc i onda one sedam dana borave sa njima u kuci i uvode red i mir!!! Nema cega nema djeca svasta rade da ne nabrajam sada,ali one za tih sedam dana dovedu sve u redi spade sada da jedna dadilja za jednu sedmicu uspije da ih upozna ,vidi gdje je problem, da ga rijesi bez povisenog tona i na kraju ona odlazi a srecna porodica mase za njom
![]()
Hebes TV ajmo u park i mali i veliki!