"SVE ZA LJUBAV"

shaddow:
E a u nekim novinama je pisalo da je jedan od najplaćenijih novinara na ovim prostorima. Mislim da joj se plata meri hiljadama evra. Mada, mi to zvuči malo neverovatno, ne bih se kladio da nije istina.

meni uopste ne zvuci neverovatno s obzirom da ouzdano znam kolika je plata jednoj drugoj voditeljci pinka...

mnogo glupa emisija!
jos ce da ih zovu kad idu da kupe hleb!
bas sam nesto videla tip kupio ribi plisanog pandu, rekao joj da je voli, i sta sad, mi treba da placemo!
kad bi mi se neko mnoooga zamerio, zvala bih im "Sve za ljubav"

E o toj emisiji mislim sve najgore kao i o pinku.Tipicno za njih,mnoooooooooooooogo su jadni,ali mnogo.Ja nikada ne bih tako nesto uradio i uopste ne znam koji maloumni ljudi ono rade?Jedino po meni razumno objasnjenje bi bilo da ih placaju,ali cisto sumnjam.Mada ima zaista i potresnih prica,pa neki ljudi to zaista rade da bi videli svoje najblize.Taj susret im sigurno promeni zivot i verovatno ne haju za to sto ih sad tu neko snima,nije im bitno.Mada ta ideja ne bi bila losa da postoji neka agencija koja bi se bavila time,ali ovako javno isuvise je ... (ne mogu da nadjem pravi izraz).Ali onda bi se to verovatno placalo tako da bi do takvih susreta retko i dolazilo,haha

Back