Sve više žena brije lice

Boze sacuvaj,sta jos nece smisliti.Zasto bi neko ko je zensko brijao lice?
Kakve mikroskopske dlacice su nasli?
Jos malo pa cemo hodati sa dvogledom da nam slucajno koja dlacica ne bi promakla.
Neke zene imaju probleme sa dlakama na licu hormonske prirode,ali ni za njih brijanje nije rjesenje.A tek ovo brijanje nevidljivih dlacica je skroz suludo.
napravili su celu nauku kao zasto je to dobro i zasto bi trebali...ne secam se vise...kao odstranjuje mrtve celije, obnavlja kozu, koza je meksa, itd... :roll:

ne znam...kunem ti se da mi nikada nije palo na pamet da se brijem niti ce :lol:
samo sam malo slusala o tome posto mi je bio fenomen...
bas kao sto kazes...svasta ce izmisliti :D
Mozda ja nemam dobar vid,ali ja ni na jednoj zeni nikad nisam vidjela nilakve baby dlacice na licu.🙂
Iskreno mislim da je to proizaslo iz sve veceg trenda da se vise ne zna ko je musko,a ko zensko.Nedavno vidjeh u prodavnici zenske gace,ali sa onim šavom naprijed kakav imaju muske.
I sad mi recite,je li to slucajno?
Roditelj 1 i 2,dijete bez pola do puberteta i slicne gluposti...

Mozda ja nemam dobar vid,ali ja ni na jednoj zeni nikad nisam vidjela nilakve baby dlacice na licu.🙂
Iskreno mislim da je to proizaslo iz sve veceg trenda da se vise ne zna ko je musko,a ko zensko.Nedavno vidjeh u prodavnici zenske gace,ali sa onim šavom naprijed kakav imaju muske.
I sad mi recite,je li to slucajno?
Roditelj 1 i 2,dijete bez pola do puberteta i slicne gluposti...
😆

Back