manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Тадићу погрешне си савезнике изабрао

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
су руси и даље против нас?
Jes a grb ? Nego sreca pa je Nato okolo inace hmmm
Pa, par puta u XIX v i jednom u XX (za vreme rečenog Svetskog rata br 1.)hm a kad su nas to Rusi tačno spasili ?
Logično pa Rusi znaju da ne mogu da Priznaju Južnu Osetiju a Kosmet ne.
Neko bi ih proglasio neuračunljivima zbog toga.![]()
A valjda nisu palili državnu, nego narodnu?Jes a grb ?
Logichno.Znam da je ova vest stara par meseci ali po zadnjim istraživanjima Ruske televizije sve više ima onih rusa koji žele da se to uradi http://www.danas.rs/vesti/politika/sve_vise_rusa_odobrava_nezavisnost_kosova.56.html?news_id=139696 Sve više Rusa odobrava nezavisnost Kosova
Moskva - U proteklih pola godine sve više Rusa odobrava nezavisnost Kosova, rezultati su istraživanja javnog mnjenja koje je sproveo Sveruski centar za istraživanje javnog mnjenja (VCIOM).![]()
Logichno.
sta je logicno,kad ste imali zadnje priznanje,nesto se usporilo a,frka jel da
Iron je slabouman. Nisi znao? Pusti ga.
bit che toga josh puno,bez sekiracije![]()
Ja licno recimo podrzavam nezavisnot Baskije , Kurdistana , razdvajanje Belgije , jer smatram da autohtoni narodi trebaju da imaju svoju drzavu . Ali ne i jedan narod 2 drzave , kao Albanci .
Imao sam neke kontekte sa ruskom omladinom , vecina njih mislim da ne zna ni gde je Krim a kamoli Kosovo . A sa Amerikancima je jos jace .Secam se jedne ankete koju je radio VOA gde su pitali gradjane Njujorka gde je Bosna , 80 posto nije znalo , a jedan je rekao to je u Iraku , a drugi u Africi . Inace Danas su prorezimske novine kao i 95 odsto medija u Srbiji .
Mene licno je jedan Amerikanac u Amsterdamu zaprepasceno pitao ,: Sta , pa zar vi niste crni ... vi Srbi . I jos me je pitao , da li mi slavimo 4 juli , dan nezavisnosti .
Mene licno je jedan Amerikanac u Amsterdamu zaprepasceno pitao ,: Sta , pa zar vi niste crni ... vi Srbi . I jos me je pitao , da li mi slavimo 4 juli , dan nezavisnosti .
Bash ne vidim koliko ce to njima koristiti a nama shtetiti
U svakom sluchaju, isto nam se 'vata, na vecinu teritorija Kosova mi nemamo nikakve ingerencije a ni pristup.
Isto je bilo i pre proglashenja i priznavanja od strane nekih zemalja.
ps. A Rusija....pa da li stvarno neko ochekuje da i *delima pokaze da je na nashoj strani?
pa i ja se pitam![]()
Imao sam neke kontekte sa ruskom omladinom , vecina njih mislim da ne zna ni gde je Krim a kamoli Kosovo.
Oslobadjanje turaka, prvi svetski rat, drugi svetski rat. Dok je tvoj zlikovacki zapad zatirao Srbiju.