Sve više Rusa za priznanje Kosova

Znam da je ova vest stara par meseci ali po zadnjim istraživanjima Ruske televizije sve više ima onih rusa koji žele da se to uradi http://www.danas.rs/vesti/politika/sve_vise_rusa_odobrava_nezavisnost_kosova.56.html?news_id=139696 Sve više Rusa odobrava nezavisnost Kosova

Moskva - U proteklih pola godine sve više Rusa odobrava nezavisnost Kosova, rezultati su istraživanja javnog mnjenja koje je sproveo Sveruski centar za istraživanje javnog mnjenja (VCIOM). :aha:
Logichno.

Ja licno recimo podrzavam nezavisnot Baskije , Kurdistana , razdvajanje Belgije , jer smatram da autohtoni narodi trebaju da imaju svoju drzavu . Ali ne i jedan narod 2 drzave , kao Albanci .
Imao sam neke kontekte sa ruskom omladinom , vecina njih mislim da ne zna ni gde je Krim a kamoli Kosovo . A sa Amerikancima je jos jace .Secam se jedne ankete koju je radio VOA gde su pitali gradjane Njujorka gde je Bosna , 80 posto nije znalo , a jedan je rekao to je u Iraku , a drugi u Africi . Inace Danas su prorezimske novine kao i 95 odsto medija u Srbiji .

Ja licno recimo podrzavam nezavisnot Baskije , Kurdistana , razdvajanje Belgije , jer smatram da autohtoni narodi trebaju da imaju svoju drzavu . Ali ne i jedan narod 2 drzave , kao Albanci .
Imao sam neke kontekte sa ruskom omladinom , vecina njih mislim da ne zna ni gde je Krim a kamoli Kosovo . A sa Amerikancima je jos jace .Secam se jedne ankete koju je radio VOA gde su pitali gradjane Njujorka gde je Bosna , 80 posto nije znalo , a jedan je rekao to je u Iraku , a drugi u Africi . Inace Danas su prorezimske novine kao i 95 odsto medija u Srbiji .

Mene licno je jedan Amerikanac u Amsterdamu zaprepasceno pitao ,: Sta , pa zar vi niste crni ... vi Srbi . I jos me je pitao , da li mi slavimo 4 juli , dan nezavisnosti .

Bash ne vidim koliko ce to njima koristiti a nama shtetiti
U svakom sluchaju, isto nam se 'vata, na vecinu teritorija Kosova mi nemamo nikakve ingerencije a ni pristup.
Isto je bilo i pre proglashenja i priznavanja od strane nekih zemalja.
ps. A Rusija....pa da li stvarno neko ochekuje da i *delima pokaze da je na nashoj strani?

Запад никад није био на српској страни. Бомбе, радиоактивност, финанисирање муџахедина, отимање српских земаља, то је запад урадио србима и не престаје.

Помоћу Русије Србија се ослободила турака, Русија је због Србије била у првом светском рату, Русија је ослободила Србију од немаца у другом светском рату. Русија није бомбардовала Србију, док је запад бацао три месеца све могућ уранијумске бомбе и по цивилима.

Back