Sve više parova napušta monogamiju (a možete i vi)

Poligamija nije svingeraj ili trojka, odnosno svingeraj ili trojka nisu poligamija.
Kada se kaže poligamija mislise na zajednicu (slično bračnoj)
Složićete se da vremenom postane po malo monotono ili može osoba da gaiji slična osećanja prema nekoliko drigih osoba.
Tako da mislim da je poligamija moguća. I da nas religiozne i društvene norme sputavaju ka tome.

Monogamija nije ista zena na istom krevetu, vec odrzavanje balona ljubavi stvorenog da bude ispunjen i da nas ispunjava neophodnom razlicitoscu iz koje zraci mir koji dozvoljava sve vrste istrazivanja sveta, a koji privlaci sve koji nisu u njemu. Centar svemira i desavanja svake vrste.
bravo ti ga

a milun nek gleda kako mu lupaju zenu

Dal u svinger-klubu il kod komsije kad si ti na poslu, svejedno, zena bulju da sacuva ne moze. A to se odnosi i na tebe.To i ti znas.
U klubu je ta rabota bar za nijansu postenija.Po dogovoru..........a, uostalom, radi se samo fizickoj rekreaciji. Kresanje sa komsilukom i kolegama na poslu, to je daleko odvratnije i skoro obavezno vodi ka razvodu i unistenju porodice dok je razvod kod svingera daleko redji.
Nije problem ako ne delis moje misljenje. Ti idi kod komsinice na kresanje, tvoja zena ce sa kolegom na poslu a ja i moja zena cemo u svinger klub. ............i svi zadovoljni. Jel da?
ono sto ne znam me ne boli, pa bi i to prije birao no da slusam kako je drugi cherechi

Back