Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Dno dna u Srbiji, izvredjas nekog brutalno preko tvitera, i onda kazes osudili su me zbog ''tvitova'' i ""slobode misljenja''
Vucicevic - Prostata kaze ja sam ''dokazao'' da je Jugoslav Cosic ''albanski placenik'' , tako je isto ''dokazao'' da su Srbi sagradili Vavilonsku kulu
Znaci kada Vucicevic vredja i pise Zaklini Tatlovic da je ''sisata kravetina''...i kada ga osude za uvredu, onda je u stvari on osudjen samo zbog ''tvitova'' i to je ''veoma opasan presedan'', a kada neko napise Vucicu pederu, to je pokusaj atentata na celu vucicevu porodicu i komsiluk.....
''Ugrozena prava novinara''...koliko ce mladi ljudi iz Srbije i prelomiti zbog ovoga da emigriraju tamo daleko i da se vise nikada ne bi vratili...zahvaljujuci Prostati
Svi oni poručuju da su presude kojima je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević - Prostata krivično osuđen na godinu dana zatvora zbog 'uvredljivih tvitova' o Jugoslavu Ćosiću i Žaklini Tatalović veoma opasan presedan koji ugrožava prava svih novinara u državi. Prema njihovim rečima, sloboda mišljenja i izražavanja mora da važi za svakog pojedinca, ali naročito za novinare, jer u suprotnom novinarstvo gubi svaki smisao.
Srđan Predojević
https://informer.rs/vesti/politika/781869/dragan-vucicevic-zatvor-presuda-podrska
Vucicevic - Prostata kaze ja sam ''dokazao'' da je Jugoslav Cosic ''albanski placenik'' , tako je isto ''dokazao'' da su Srbi sagradili Vavilonsku kulu
DOKAZ KOJI SU VEKOVIMA KRILI OD NAS! Srbi su sagradili Vavilonsku kulu!
https://informer.rs/magazin/zanimlj...vima-krili-nas-srbi-sagradili-vavilonsku-kuluZnaci kada Vucicevic vredja i pise Zaklini Tatlovic da je ''sisata kravetina''...i kada ga osude za uvredu, onda je u stvari on osudjen samo zbog ''tvitova'' i to je ''veoma opasan presedan'', a kada neko napise Vucicu pederu, to je pokusaj atentata na celu vucicevu porodicu i komsiluk.....
''Ugrozena prava novinara''...koliko ce mladi ljudi iz Srbije i prelomiti zbog ovoga da emigriraju tamo daleko i da se vise nikada ne bi vratili...zahvaljujuci Prostati
SVE VEĆA PODRŠKA JAVNOSTI GLAVNOM UREDNIKU INFORMERA! Zatvaranje novinara vodi nas u mrak!
Ugledni novinari poručuju da presuda prema kojoj Dragan J. Vučićević - Prostata mora u zatvor zbog tvitova o Jugoslavu Ćosiću i Žaklini Tatalović predstavlja veoma opasan presedan.
Zatvaranje novinara zbog javno iznetog mišljenja i stavova vodi naše društvo u potpuni medijski mrak, koji je nespojiv sa demokratijom, upozoravaju poznati srpski novinari, sagovornici Informera!Svi oni poručuju da su presude kojima je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević - Prostata krivično osuđen na godinu dana zatvora zbog 'uvredljivih tvitova' o Jugoslavu Ćosiću i Žaklini Tatalović veoma opasan presedan koji ugrožava prava svih novinara u državi. Prema njihovim rečima, sloboda mišljenja i izražavanja mora da važi za svakog pojedinca, ali naročito za novinare, jer u suprotnom novinarstvo gubi svaki smisao.
Iznad politike
Sloboda govora mora da bude iznad svakog suda i politikeSrđan Predojević
https://informer.rs/vesti/politika/781869/dragan-vucicevic-zatvor-presuda-podrska