Sve veća nejednakost u SAD: Bogati postali još bogatiji, a srednja i viša klasa osiromašile

Ljudi ukazuju na nepravdu i dvolicnost dok vas poltrone jede i necije bogatstvo i necija ravnodušnost prema istom jer ste sirotinja u svakom smislu.

Знам да је теби неправда што неко није гоља као ти.

Али то је зато што си гоља :D

Gde je nepravda ako jedna osoba poseduje 40 miliona dolara a druga 0.

Šta je tu nepravedno, možda taj drugi nije radio ništa osim čitanja sajta ruso.b92.bulja/info

Zato je njegovih 0 sasvim adekvatna kompenzacija maj ju hawhawhaw

Pa ti si vec u paklu, osudjen da mi zavidis i da ovde danonocno ken.jas o bogatstvu.

Pa ti si vec u paklu, osudjen da mi zavidis i da ovde danonocno ken.jas o bogatstvu.
Da, ali ja posedujem više kešovine od tebe.

Dokaz je i ovaj foto-aparat:

1896-A554-8-FB4-4-F16-815-E-F99110-B83-DBD.jpg

Najsmesnije od svega smesnog je kada o propasti, siromastvu i ekonomskoj kataklizmi Cemerike govore ljudi koji su u USA proveli -1 sekundu.

Nikada nisam razumeo ljude koji vole da govore i ubedjuju te u nesto o cemu nemaju ni trunku pojma, a posebno je smesno kada to pricaju nekome ko je strucan bas za tu temu.

Npr. kao kad bi neko objasnjavao Ajnstajnu da je crna rupa u stvari cigankina min.dza. U toj prici bi, recimo, taj `neko` bio Tihi, a ja Ajnstajn.

Zasto ljudi vole da ispadaju smesni i da se brukaju ako nisu primorani?

U toj priči si ti crna rupa i baš si smešan i obrukan ali eto primoran si

Samo mala ispravka kolega, minimum wage je $7.25/hr, a manje od milion ih radi za toliko, od 150 miliona zaposlenih. Većina radi za više od toga.

Stoga ispada da Tiksi JOŠ VIŠE nije u pravu nego što obično nije u pravu.

Neee! Grešni Miloje je vlasnik najboljeg restorana domaće hrane u okrugu beograckom. Ne smem reći koji, da ne me optuže za reklamu.

Ali ne šalim se, ne greši dušu o grešnog Miloja - to što piše neke čudne knjige ne umanjuje njegovu veličinu kad su u pitanju razne delicije slanog i slatkog tipa.
Znam ja Grešnago Milojeta i koji je njegov biznis još odavno, pre Beograda.
Od peciva, preporuka za kiflice s kajmak.
Od torti "Najlepše želje"

Back