Sve su smesne posle...

e druze pazi i ja imam isti problem samo malo veci od tvog ja imam druge posle ove koja nije nesto specijlno samo je normalna. nije me volela zbog niceg materijlnog vec zbog mene. umela je da me razume i kad ja nisam sebe razumeo ;-{. mada ja imam dosta njih koje su full sve sem mozga. ono andjeo ali glupa, ili andjeo panetna ali trazi lovu, ili pametna lepa ali ima neke tripove. i posle pitaj boga i oca i dalje kad osetim njen miris u tramvaju poludim. srce mi zalupa kao besno. ili kad vidim neku koja lici imalo na nju a takvih je puno isti problem. samo sto sam od nje imao njih 10 cak sam sa jednom bio 6 meseci i nista. ja imam i mogu ali ne nju.... a nisam ja kriv za raskid kriva je jedna mala sto ju je prvo slagala da sam je prevario i onda joj ta mala prizna laz a utripuje je da veza koja se raskine se ne nastavlja. i ona kao najbolja drugarica sve to proguta a znam da se i ona pati.... mislio sam da sam se navikao na nju prvih 10 meseci ali ta navika nikako da prestane. i kad bih htela ponovo ma na keca bi se pomirio. ma bio bi manji od makovog zrna. a ona nista. pazi decko pomiri se sa tim da ces morati da zivis bez nje i budi skot samo prema skotovima i povredjuj i kad te neka uzvrati i zagorca zivot svaka ce ti biti posle nje ok. ili idi u lokalnu teretanu i nadji neku cicu jer zena nije zena ako ne moze da te bije( izreka jednog mog prijatelj ali ne preporucujem sem kao zadnju opciju) poz

e da i cice startuj na svakom koraku i neka te odbijaju. od 10 jedna mora da padne. pa ako ti se svidi i nemoj ovde vatati jer internet pruza mogucnost da budes svako i svasta. pa ko zna mozda ti uleti neki trandza. kao neki lik na cetu krstarice potpisao se kao burek i neke debilke ga saletese a mozda je neki matorac.... cccc

...nje!

Ok, to se mnogima mozda dogodilo posle prve veze, kao meni, ali evo sad druge faze...
...znaci godine idu, probirljivost sve veca a strpljenje za sve sto mi se ne svidja sve manje...i onda, ko trazi taj i nadje...nadjem devojku koja mi je po svemu extra, ali totalno po svemu...

I onda raskid... inace, obicno ja ostavljam devojke, i to iz imbecilnih razloga, samo im trazim manu, pa sve ostanu u rebusu, a sad mi je ovaj andjeo to lepo uzvratio i ostavi ona mene, a da nemam pojma ni zasto...

I onda sta cu, trazim novu, ali....sve su smesne, nijedna nije tako full paket svega sto zelim i sto me ispunjava...ima li neko slicno iskustvo ili inteligentan savet (klin se klinom izbijam, znam, znam ja to, ali ovakav klin tesko je naci...)

Osim sto me ova Sokolica_M tera da se zaljubim u njene reci, njene misli i ponasanje...
ako procitas ovo evo ti jedan ogroman bučan i sočan CMOK od 2 sec. da ga ceo forum cuje!

Malo se vise zainteresuj za osecaje voljenih i to je to, nauci prvenstveno da pruzas ljubav pa ce ti svaka uzvracena biti mnogo lepsa i sladja.

I bez bucnih cmokova, jer ces jos izazvati ljubomoru kod nekih... ;)

Malo se vise zainteresuj za osecaje voljenih i to je to, nauci prvenstveno da pruzas ljubav pa ce ti svaka uzvracena biti mnogo lepsa i sladja.

I bez bucnih cmokova, jer ces jos izazvati ljubomoru kod nekih... ;)

Ma bio sam prema njoj predobar, znaci totalno u funkciji njene sreće, tako da me je verovatno zato i otkačila :-)
Ali to i nije tema...ne zanima nas prošlost, već samo svetla i sunčana budućnost8)

Pozdrav za lepi grad Novi Sad.

Back