Sve su iste?

Btw., ja sam ovde dao prikaz osobe koja nije na tom mestu zato što je preduzimljiva, već zato što su joj životne i porodične okolnosti takve (tata lovaroš). Možda malo stereotipno, i naivno, ali mene baš to zanima.

Ma dobro, skapirala sam kakvu si "osobu" dao, osim sto to nije osoba. Mnogo joj fali da bi imala ono sto karakterise jednu osobu.

Sto se tice dela da je tatin sin, mi ne znamo nista vise osim cinjenice da sticajem okolnosti ima sve obezbedjeno. Sad, moze neko da prema nekim predrasudama skapira kako je on razmazen, lenj, ne ophodi se prema ljudima sa postovanjem, ali sve to nema bazu, nego je suvo naslucivanje.
Isto i za ovog drugog, osim da voli da cita i da se "trudi", ne mozemo da znamo nista. Mozemo jedino da pretpostavimo da je sramezljiv, ili da je romantican, ali pretpostavke su NULA.

Znaci, kad bi me neko pitao da biram izmedju nicega i nicega, sta god da izaberem isto mi se hvata, a tvoje istrazivanje pada u vodu, jer nije potkovano dobro

Ma dobro, skapirala sam kakvu si "osobu" dao, osim sto to nije osoba. Mnogo joj fali da bi imala ono sto karakterise jednu osobu.

Sto se tice dela da je tatin sin, mi ne znamo nista vise osim cinjenice da sticajem okolnosti ima sve obezbedjeno. Sad, moze neko da prema nekim predrasudama skapira kako je on razmazen, lenj, ne ophodi se prema ljudima sa postovanjem, ali sve to nema bazu, nego je suvo naslucivanje.
Isto i za ovog drugog, osim da voli da cita i da se "trudi", ne mozemo da znamo nista. Mozemo jedino da pretpostavimo da je sramezljiv, ili da je romantican, ali pretpostavke su NULA.

Znaci, kad bi me neko pitao da biram izmedju nicega i nicega, sta god da izaberem isto mi se hvata, a tvoje istrazivanje pada u vodu, jer nije potkovano dobro

Eto, toga se nisam setio, evo recimo dodajemo i te karakteristike. Već sam te zamolio da ti to formulišeš kako smatraš da treba, bez obzira što ne veruješ u to, kako bismo postavili jedno prosto pitanje. Ja ću obrisati svoje, i to je to.

Zaista verujem da skoro svako ima neki interes kojim se vodi kada ti se približi. To je neki moj, rudimentarni oblik životne svesti.

Ima nesto u tome sto kazes.

Ali
Prevideo si cinjenicu da nema svaka zena materijalni interes. (To je nevidjeno sra nje, na ovakve zene otpada mozda 10-20 % ukupne zenske populacije.)
Neke zene posmatraju drugacije , dalje od para i materijalnog i vide dublje i stvarnije.

Ali to opet ne znaci da bi se opredelile za drugog.
Informacije koje imamo o obe opcije su, u najbolju ruku, prepovrsne.

Razmišljao sam ponovo juče o ovoj temi. I došao sam do zaključka da su sve (ili skoro sve) devojke ipak iste u jednom. Primer:

-Jedan dečko: visok, zgodan, teretana radi svoje, ima kul kola, slobodnu gajbu vikendom, osiguran posao u tatinoj firmi, širok krug prijatelja u kom je on centralna figura, devojke lude za njim, pomalo hladan i nesentimentalan, buljuk riba mu protutnjao kroz krevet do sad, nosi neki skup sat, skupo se oblači, sluša tehno i domaću novokomponovanu, posećuje redovno klubove itd.

U drugom delu ringa:

- dečko normalnog izgleda, iz prosečne porodice, "mislilac" ili se bar to trudi da bude, načitan, duhovit, pomalo ironičan, šarmantan na neobičan način, normalno vaspitan, grozi se bilo kakve bahatosti, inteligentan, oblači se onako kako on smatra da treba, a to uglavnom odudara od postojećih modnih standarda ili jednostavno time nije opterećen, ima malo prijatelja, voli horor filmove, neobične devojke, masturbira redovno, imao nekoliko devojaka u životu od kojih je jednu uspeo da uhvati za sisu, nema slobodnu gajbu vikendom, nema kola, ima džeparac koji je pristojan za neki normalan izlazak, osećajan, "plemenit" ma šta to značilo, poseti jednom nedeljno neku svirku, klubova se gnuša, sluša isključivo alternativu i neke starije stvari, pomalo stidljiv, buntovnik itd.

Ukratko - s jedne strane nabildovani lepotan sa ogromnim iskustvom i materijalnim mogućnostima. S druge - osećajan lik, umetnički i intelektualno nastojen, ne prati trendove, buntovan, nikako bahat, prosečnih materijalnih mogućnosti. Pretpostavimo da su oni istih godina.

Kladim se da bi se svaka, a ako ne svaka a ono barem svaka druga devojka, kad bi birala izmedju ove dvojice, opredelila za prvog. Apsolutno sam uveren u to.

ja jedno ne razumem,zasto tip 2 (iliti osoba B :lol:) koja je jelte osecajna ,umetnicka i intelektualno nastrojena ne moze biti i sexualno potkovana ?:think:

tj zasto i njemu nisu cure protutnjale kroz krevet ?

ti su bogOmi najopasniji :lol:

jedino ako si ti model osobe B :think:

Eto, toga se nisam setio, evo recimo dodajemo i te karakteristike. Već sam te zamolio da ti to formulišeš kako smatraš da treba, bez obzira što ne veruješ u to, kako bismo postavili jedno prosto pitanje. Ja ću obrisati svoje, i to je to.

Ti uopste ne postavljas pitanje s ciljem da o njemu pricas, diskutujes nego si zapeo da dokazes da si ti i jedino ti u pravu , je l to
A cuj mene, "je l to" , jos i pitam.

Nista, ajde pricajte vi odgovarajte na anketu,
bezveze od mene, pa se i trudim.

Ima nesto u tome sto kazes.

Ali
Prevideo si cinjenicu da nema svaka zena materijalni interes. (To je nevidjeno sra nje, na ovakve zene otpada mozda 10-20 % ukupne zenske populacije.)
Neke zene posmatraju drugacije , dalje od para i materijalnog i vide dublje i stvarnije.

Ali to opet ne znaci da bi se opredelile za drugog.
Informacije koje imamo o obe opcije su, u najbolju ruku, prepovrsne.

Nisam govorio o ženama kada se radi o izboru partnera, već uopšte o ljudima, o prijateljstvima itd.

To jeste tako, ubedjen sam.

Ma nije tako, veruj mi. Možda sam ubacio delić sebe, ali taj delić svakako nije onaj koji se odnosi na dosadašnja seksualna iskustva, to sam lupio. A i trudio sam se da budem maksimalno oslobodjen bilo kakvog uticaja.

Uh, pa rekao bih da ja za sada prilično radim na sebi, usavršavam se... ja volim da napredujem, to je bitno.

A što se masturbiranja tiče, kad si već pitala, masturbiraju svi muškarci, a oni u vezi ili braku čak i više od ovih koji to nisu. Ma naravno da nisam sjajan, lol, svestan sam da imam neverovatne ispade prema okolini i pojedinim ljudima, ali oni koji su dobri prema meni dobijaju isti tretman, ako ne i bolji. Nefer sam prema ljudima iz više razloga. Zaista verujem da skoro svako ima neki interes kojim se vodi kada ti se približi. To je neki moj, rudimentarni oblik životne svesti.

Nije ni poenta u seksualnom iskustvu,samo sam docarala situaciju.

Uspesnu vezu izgradjuju karakteri,ne nabildovanost ili umetnicka nastrojenost,tako da batali stereotipe.

Pa,kreni od toga.

Nije ni poenta u seksualnom iskustvu,samo sam docarala situaciju.

Uspesnu vezu izgradjuju karakteri,ne nabildovanost ili umetnicka nastrojenost,tako da batali stereotipe.

Pa,kreni od toga.

Pa, mislim da hoću. Evo, za početak probaću da budem fin prema tebi i Pusi Galor :lol::lol: Vi prema meni kako hoćete, sve vam opraštam, puleni moji :lol::lol:

Da, slažem se, a i loše sam formulisao pitanje, istina. Pa evo, ti ga formuliši. J.b.g. ne znam šta sad da dodajem i oduzimam. Nego sam hteo da postavim najdetinjastije moguće pitanje sa tako nekim, plastičnim opisima - a vi dodajte šta hoćete.

Jao,bas si velikodusan:)

Hm,ne zamaram se tim glupostima,odnosno,nadam se da sam ih prerasla,jer to sto cu ja da lupam glavu zbog toga sto ce svaki momak da se okrene radije za nekom napucanom,nego za mnom mi nece ni malo pomoci da popravim samopouzdanje,niti ce mi pomoci da pronadjem sebi nekoga ko mi odgovara.

Jao,bas si velikodusan:)

Hm,ne zamaram se tim glupostima,odnosno,nadam se da sam ih prerasla,jer to sto cu ja da lupam glavu zbog toga sto ce svaki momak da se okrene radije za nekom napucanom,nego za mnom mi nece ni malo pomoci da popravim samopouzdanje,niti ce mi pomoci da pronadjem sebi nekoga ko mi odgovara.

lepse se oblaci ili smrsaj sta da ti kazem.

Jao,bas si velikodusan

Da, pa još od detinjstva sam bio poznat kao milosrdan i darežljiv:) (za.jebavam se, koga ja lažem, nikom nisam dozvoljavao da mi pipa igračke)

Mislio sam da nemaš problem sa samopouzdanjem. Ne deluješ tako, barem preko foruma. Pa da, i ja sam prerastao odavno činjenicu da će neko ko previše filozofira i trudi se da koriguje ljudsko mišljenje o pojedinim stvarima, neko ko ima takav stav o ljudima i mnogo čemu drugom uspeti da uvuče u krevet neku fantastičnu ribu iz komšiluka, koja uzgred ima neverovatno velike sise i neverovatno minijaturan mozak. Uf. Mislim mogu ja da udjem u njen krevet, ali nisam siguran da li sam nakon toga spreman da robijam zbog obijanja tudjeg stana.

Hm, ajde ovako, da ti dam mali boost. Bez obzira šta ti mislila o meni, ja o tebi ipak mislim da si pametna, da imaš pojma o mnogo čemu i da imaš potencijala da uradiš puno dobrih stvari u životu. To ti i želim. Takodje mislim da si okej, i da bismo se lepo slagali da se ne družiš sa onom raspalom moderatorskom tvorevinom zvanom Kreptozom koja me sabotira na svakom koraku.

Da ne ke.njam mnogo, neću te više vredjati (ako ti mene uvrediš ideš na ignore dok se ne ohladiš) i neću ti više govoriti da si prosek, jer nisi. Izvinjavam se, i žao mi je. A što se mene tiče, priznajem da sam ponekad umišljen, da preterujem u nekim stvarima, i da ponekad moj "humor" i nije baš na zadovoljavajućem nivou. Ali, nastaviću da ga furam, uinat nekima. Takodje priznajem da je pitanje postavljeno na ovoj temi jedno veliko go.vno jer niko nije isti. Mada, da sam žensko ja bih se opredelio za ovog drugog (vidi se da je dobar dečko) :lol::lol: Nismo sve iste! :lol:

dobro,vazno je da smo svi mi nama zivi i zdravi.

(hint-vidi da problem ne lezi u onome "previse filozofira" i "koriguje ljudsko misljenje:))

Tako je. Nadam se da se više nećemo svadjati. Muka mi je od toga, iskreno. Mislim, ti radi šta hoćeš, pred tobom će biti hladni zid. :lol:

Aha, evo opet prebacivanje neko. Baš si prosečna, samo da napomenem. :lol::lol:

Lol, moguće da je tako... videću da to popravim... :) mada ovu ribu svejedno neću moći da uvučem u krevet. I da, ipak ću onom Snikersu, Ghostu i Kreptozomu da nastavim da zagorčavam život baš time. Volim to, nemoj me savetovati da prestanem sa tim.

Pozdrav

Tako je. Nadam se da se više nećemo svadjati. Muka mi je od toga, iskreno. Mislim, ti radi šta hoćeš, pred tobom će biti hladni zid. :lol:

Aha, evo opet prebacivanje neko. Baš si prosečna, samo da napomenem. :lol::lol:

Lol, moguće da je tako... videću da to popravim... :) mada ovu ribu svejedno neću moći da uvučem u krevet. I da, ipak ću onom Snikersu, Ghostu i Kreptozomu da nastavim da zagorčavam život baš time. Volim to, nemoj me savetovati da prestanem sa tim.

Pozdrav

ma sta ce ti ribe bre matori kad imas filozofiju :D

Pa da, i to što kažeš. I filozofija je pojam ženskog roda :)

Ma, ima riba brate... nego sam pričao o nekim ekstremno "nedostižnim", a akcenat je na njihovom minijaturnom mozgu, pošto je ona napisala da od tih napucanih ne može da dodje na red, da se tako izrazim.

Je.biga, mi muškarci u tom pogledu i jesmo budale - znam neke normalne devojke, koje nisu u fazonu -šminka, butik, šminka- a koje su istinski lepe, i koje primetiš tek kad se magla malo rasčisti i kad shvatiš da su dve ogromne sise ipak... samo dve ogromne sise i ništa više. Možda malo klišeizirano zvuči, ali jeste tako. Pozdrav

A ja mislio iz onog filma "Pritajeni tigar skriveni zmaj" :confused:

Vidi stvarno, nema obrve :lol::lol: Slatka "devojčica" :lol::lol:

Da, da, Greys Anatomy, sećam se sada. Btw., ima dobro prezime, koje je vrlo funkcionalno na više načina :)

Back