"Sve što želim je smrt": Unakazili su mi lice i oslepeli me

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Nasilnici koji su 17-godišnjoj devojci posuli kiselinu po licu pušteni na slobodu. Ona više nema para za operacije ni advokate, sve što želi je smrt.

Sonali Mukerdži (26) nikad neće zaboraviti april 2003. godine. Kada je imala samo 17 godina nasilnici su joj posuli kiselinu po licu zbog čega joj je lice zauvek unakaženo.

“Probudila sam se i osetilo jako čudno. U roku od nekoliko sekundi mislila sam da mi celo telo gori, vrištala sam dok nisam izgubila svest”, kaže nesrećna Sonali.

Napadači koji su je proganjali neko vreme upali su joj u kuću u toku noći i posuli joj kiselinu po licu dok je spavala.

Devet godina kasnije, pravda je još zaobilazi. Napasnici su pušteni uz kauciju, a njeno lečenje osiromašilo je njenu porodicu.

“Sve ove godine živim od lažnih obećanja. Ako vlada ne može da mi pomogne, onda moraju da se pomire sa tim da ću se ubiti”, kaže Sonali.

Nesrećna Sonali ostala je slepa, unakaženog lica, a kiselina joj je potpuno nagrizla desno uho.

“Nema kome se nisam obratila za pomoć. Toliko para je moja porodica uložila u moje lečenje a oni su na slobodi. Niko nam nije pomogao. Sad molim da mi se obezbede sredstva kako bih nastavila da se lečim”.

Sonali je do sada imala 22 operacije. Njena porodica prodala je sve što su imali. Međutim još nekoliko operacija je potrebno kako bi joj se delimično vratio normalan izgled i možda vid.

Sonali je bila kadet u vojsci ali je nakon napada morala da napusti školovanje.

http://www.smedia.rs/vesti/vest/963...epeli-me-a-sada-pusteni-na-slobodu-FOTO.html/

Back