Sve sto nas uce u skoli, i roditelji je pogresno- paradoks

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uu super jos jedan pravnik ovoj zemlji :rotf:
Taman ono sto nam treba :rotf::rotf::rotf:
Samo ti sanjaj, a ja cu najverovatnije doktoritati na politickim naukama, pa se vidimo indeed

da.......
kako neces.......
zalagaces se za ukidanje poreza na airmax........ti ces najverovatnije doktorirati na politickim naukama?znaci,jos jedno sranje u nasoj drzavi,samo nam to treba.......
ja da sanjam?
sudis o mojim sposobnostima na osnovu toga sto se ne slazem sa tvojom ideologijom?
i ako ces da se das u politiku,poradi na argumentima,buduci da su jedini argumenti koje si ti imao na bilo kojoj temi na ovom forumu bili(a to se ni ne moze nazvati argumentima,ali 'ajde):
svi su ljubomorni na mene i mozete vi da kazete sta hocete,mene ribe vole..........
yeah.......right.good luck with that...........

da.......
kako neces.......
zalagaces se za ukidanje poreza na airmax........ti ces najverovatnije doktorirati na politickim naukama?znaci,jos jedno sranje u nasoj drzavi,samo nam to treba.......
ja da sanjam?
sudis o mojim sposobnostima na osnovu toga sto se ne slazem sa tvojom ideologijom?
i ako ces da se das u politiku,poradi na argumentima,buduci da su jedini argumenti koje si ti imao na bilo kojoj temi na ovom forumu bili(a to se ni ne moze nazvati argumentima,ali 'ajde):
svi su ljubomorni na mene i mozete vi da kazete sta hocete,mene ribe vole..........
yeah.......right.good luck with that...........
Pa ti si vrlo naivna ako mislis da je u politici bitna argumentacija z:D
ja sam bio clan jedne stranke malo duze, i na nekoj poziciji sam cak bio pa malo bolje znam kako to ide z:mrgreen:

Pa ti si vrlo naivna ako mislis da je u politici bitna argumentacija z:D
ja sam bio clan jedne stranke malo duze, i na nekoj poziciji sam cak bio pa malo bolje znam kako to ide z:mrgreen:

vazi.videcemo se........pa cemo videti da li je ili nije bitna.........
da.........
u stranci-sms(srpska mentolska stranka),verovatno na veoma visokoj funkciji...........

glup si mnogo, ja sam glavna zvezda ovde :rotf:
na svakoj mojoj temi se sakupe gomila naroda da me slusaju z:D
Natural born politian z:D

..sa druge teme:

Иначе, чињеница је да је увек било људи које је привлачила прљавштина, туђа несређа, туђ прљав веш. (.......) Јер људи ВОЛЕ да гледају и слушају такве ствари (не сви, само лешинари), јер ПОСТОЈИ једна врста уживања - задовољење радозналости, поређење са собом (у своју корист), срећа што ниси ти на месту те особе, материјал за препричавање и згражавање над животима других, доживљај среће због сопствене моралности и исправности..

:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back