- Poruka
- 89.439
Ne znam kojom prilokom je snimljena ova fotografija, i fale tu još neki verski pogalvari.
Kako vama izgleda ova slika na prvi pogled?
Jesu li sve religije jednake i ima li smisla da se verski poglavari ovako javno okupljaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reformisani paganski kalendar (SPC ga i dalje koristi)Okreni obrni hrišćani su pobedili na kraju
ako ne veruješ u to pogledaj u kalendar i zapitaj se koja je godina?lol
Kakve veze ovo ima sa pitanjem koje sam postavila?Okreni obrni hrišćani su pobedili na kraju
ako ne veruješ u to pogledaj u kalendar i zapitaj se koja je godina?lol
2021 je godina,šta nam to govori? najjednakija vera je na kraju pobedila računamo vreme od kad se vanbračni sin božji rodio u tom smislu nisu sve religije jednake a ima li smisla da se verski poglavari javno okupljaju iz mog ugla ima jer me beskrajno zabavljaju možda neko vidi neki drugi smisao ali dobro sve je to legitimnoKakve veze ovo ima sa pitanjem koje sam postavila?
kod ovih ljudi vidim samo pozitivu tako da ne moze biti nista losePogledajte prilog 1002737
Ne znam kojom prilokom je snimljena ova fotografija, i fale tu još neki verski pogalvari.
Jesu li sve religije jednake i ima li smisla da se verski poglavari ovako javno okupljaju?
ako je scre istinsko i vera je istinskaNi svi prsti na jednoj ruci nisu jednaki.
Svako ima svoj nivo.
Da li se svi ovde mole istinskom Bogu?
Drvo se po svojim plodovima poznaje.
Ako je?ako je scre istinsko i vera je istinska
Ako je vera istinska onda neces osuditi nikog. Kad god sam osudio pogresio sam i morao sam da se pokajem.Ako je?
Da je sve tako cisto, ne bi ni bili ovde gde jesmo.
Ne radi se ovde o osudi ,nego o izboru.Ako je vera istinska onda neces osuditi nikog. Kad god sam osudio pogresio sam i morao sam da se pokajem.
Ako verujes u sve ne mozes da pogresis.
Божић је најављиван унапред скоро 20 векова кроз јеврејске пророке, од Мојсија до ИсаијеOvaj kalendar je stariji od hrišćanstva, božić je zamena sa paganske praznike. Isus ako je postojao rođen je negde na proleće.
Znas kako ti osudjuj pa vidi eksperimentisi na sebi i svojim osecanjima.Ne radi se ovde o osudi ,nego o izboru.
Nauci razliku.
Ako verujes u sve ,i te kako mozes da pogresis.
U lazi nikako ne treba verovati.
Samo je istina dostojna verovanja.
Ja ne osudjujem nikog. To nije moj posao.Znas kako ti osudjuj pa vidi eksperimentisi na sebi i svojim osecanjima.
Има смисла само онима који кроз уједначавање неуједначивог учења (постулати засебних религија су апсолутни, догматизовани и некомпатибилни са другима), релативизацијом желе да потру једне другима... тамо где су ''сви помало у праву'', реално није нико тотално у правуPogledajte prilog 1002737
Ma pazi ovo je forum, mozes da izneses misljenje. Sve dok sledis svoju religiju doslovce neces pogresiti.Има смисла само онима који кроз уједначавање неуједначивог учења (постулати засебних религија су апсолутни, догматизовани и некомпатибилни са другима), релативизацијом желе да потру једне другима... тамо где су ''сви помало у праву'', реално није нико тотално у праву
Прави се бућкуриш од религија, да би се тако гадан и неугледан, што пре покварио, просуо у ђубре и одбацио у свим својим делићима, попут бљутаве и неслане сплачине
Има један старозаветни пророк, Јеремија...ako je scre istinsko i vera je istinska
Ал то је онда конзумеризам религија, а не веровање религији...Ma pazi ovo je forum, mozes da izneses misljenje. Sve dok sledis svoju religiju doslovce neces pogresiti.
Dakle mogu da pricam o Bogulimilima do sutra, al ce svestenik da mi sveti vodicu, da imam ikone postanu,
da ljubim ikone i molim svece da umole Boga, da idem u crkvu da se molim da palim svece za mrtve i zive
da se pricescujem i postim kad mislim da treba.
Nije konzumerizam, ljudi obicno govore suprotno.Ал то је онда конзумеризам религија, а не веровање религији...
Nebitno kojim povodom je slikano ali je dobro da predstavnici raznih religija imaju korektan medjusobni kontakt i dijalog. Tako bi se smanjila netrpeljivost medju razlicitim verskim grupacijama, i smanjio ekstremizam koji i dan danas dovodi do ratova.Pogledajte prilog 1002737
To je samo jedna od mnogih fotografija iz E(kukumeni)stickog pokreta koji je, Bogu hvala, propao. Ne postoji vise.Pogledajte prilog 1002737