sve po malo

Camisa negra:
Vec postoje teme koje podrazumevaju gde izlazite,vama omiljen kafic i to.E sad mene zanima da li kada izlazite,bilo gde,da li uvek izlazite sredjeni,da li bas dosta paznje posvecujete tome?Sredjena samo u extra specijalnim prilikama kad idem u nocni provod,na neku zurku ili tako nesto... preko dana dovoljno sa sam pristojno i opusteno obucena... Kada izadjete da li radije posecujete kafice ili klubove?Da li idete tamo gde uglavnom svi izlaze ili imate neko svoje mesto? Uglavnom izlazim tamo gdje poznajem vecinu ljudi....Da li uvek kada izadjete to mora da podrazumeva i muvanje,ili nesto bas i ne obracate na to paznju? Nije da bas ne obracam paznju,bilo bi dobro nesto upecati,ali nista strasno i ako se ne uhvati nista,,, vazno da se dobro provedem...
E sada ono sto mene bas bas interesuje,kada izadjete na date sa deckom/devojkom da li placate pola-pola ili,ovako ja mislim da treba,placa on,ili mozda neko od vas ima varijantu da placa devojka? Uglavnom decko placa,ne zato sto ja nemam para nego eto... Momci,kada pitate devojku da izadje sa vama,gde je izvodite,na neko romanticno mesto ili u neku pivnicu pored puta?
Kako vi gledate na devojke oskudno obucene na minus 10 u diskoteci kako igraju u kavezu,a pri tome mozete da vidite i model i boju njihovih gaca?Ne osudjuem ih,ali i ne podrzavam,znam neke sto plesu po pg klubovima.skroz su normalne djevojke,to im je posao... Znam da je mnogim momcima to privlacno,ali da nema mozda onih koji misle da je to jadno i vulgarno,jednostavno prosto?
Verovatno ima mnogo toga sto mene jos zanima,ali to drugom prilikom.Znam da ima mnogo pitanja ali ne mogu da obuzdam svoje prste koji samo kuckaju,radoznala sam sta cu.
Pa onda prosvetlite me i da podelimo neka misljenja............ :-D :-D :-D :-D :-D :-D
8-) 8-)

Ovako:ja sam kao i neko ko je ovo vec rekao,uvek sredjena,i za shkolu i za izlaske. Kod mene izlasci ne podrazumevaju nishta posebno i obichno ispadnu neplanirano tako da uvek izgledam OK,ali ako se nekad unapred dogovorim sa nekim da izadjem onda se samo malo bolje sredim. Ne volim da izlazim na exxxtra fensi i popularna mesta tipa Trezor i City Blawatch bash zbog tih likusha shto se oskudno oblache,a i jednostavno lepshe se osecam kad sam u nekom svom uzem krugu prijatelja,makar i u nekoj rupi nego na nekom bljeshtavom mestu sa gomilom nekih likova koji su za mene iz drugog svemira! Kada izadjem u kafic sa dechkom,ako me je on pozvao onda vec i ochakujem da on i plati, mozda je to malo staromodno,ali bash me briga.uopshte nemam grizu savesti. Kada izlazim sa drushtvom svako placa za sebe,to se podrazumeva. Izlasci mi uopshte ne podrazumevaju i muvanje,vec zezanje sa drushtvom koji mi uvek poprave raspolozenje (s obzirom da sam puna nekih malih komplexa pa sam chesto u bedaku). Shto se ticha fuxi u kavezima,preziram ih iz dubine dushe tim pre shto je moje okruzenje puno takvih,chak sam se i druzila sa nekim od njih,ali im nikad nisam to prigovarala ili ogovarala sa drugima, zato shto smatram da time oni govore samo o sebi i nisam ni ljubomorna zato shto znam da su likovi koji se lepe za takve nezreli i da i nisu za bolje. Te likushe samo pokazuju svoje loshe vaspitanje i jedino shto mogu da kazem da mi nikad ne bi palo na pamet da izgledam tako!

Back