AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 36.955
Де не мењамо политичаре већ политику
Politica sine politicis.
Politica sine politicis.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sine, svaka ti cast na trudu da skupljas fotografije svih ovigh likova. Bas si se naradio.
Hoces reci da je bio ucenjen? Ili povratak u zavicaj iz prestonog grada ili...Лако је прихватити понуду која се не може одбити .
Zar nije? Ni jednima, ni drugima deca ne rade u Maxiju. Da znaš samo da je upravo Zokijevu decu baš vodja zaposlio po ministarstvima ili čak u svom kabinetu ne mogu da se setim.Ti stavio Miloševića i Đinđića u isti koš, kuku lele... Bože oprosti neukima![]()
Zar nije? Ni jednima, ni drugima deca ne rade u Maxiju. Da znaš samo da je upravo Zokijevu decu baš vodja zaposlio po ministarstvima ili čak u svom kabinetu ne moguTi stavio Miloševića i Đinđića u isti koš, kuku lele... Bože oprosti neukima![]()
Mislim da si pomešao i babe i žabe... mnogi odavde nisu mi imali priliku da budu na vlasti. Recimo Đinđić je ubijen, Đilas je bio samo gradonačelnik (i to dosta solidan), Boško i Miloš Jovanović nikad ništa... a ovi svi ostali su deo vladajuće SNS-SPS garniture.
Poenta posta je pretpostavljam da se podgrejava gađenje prema političarima?
Takav stav doprinosi da na vlasti budu najgori. Upravo trebaju svi da se uključe, najure bitange i dođu normalni ljudi.
Zar nije? Ni jednima, ni drugima deca ne rade u Maxiju. Da znaš samo da je upravo Zokijevu decu baš vodja zaposlio po ministarstvima ili čak u svom kabinetu ne mogu da se setim.
Hoces reci da je bio ucenjen? Ili povratak u zavicaj iz prestonog grada ili...
Koliko vidim da za njim ne zale ni bivse kolege iz opozicije sa kojima je kretao u mnoge demonstracije.
I na osnovu celog ovog foto-kolaza sta prozilazi? Da mladi covek koji upise neku skolu (tipa pravni, ekonomski, politicke nauke, megableja, menager idimi-dodjimi itd) vec u tim godinama ima perspektivu da se ubaci u te vode tj da mu je to svetla buducnost? Nije mu valjda cilj da bude referent u skupstini opstine Zagubica ili trgovacki putnik u Imleku?
Pazi kad su i oni klinci iz '96-97-me koji su setali beogradskim ulicama imali mozda i istu sliku koju imaju i danasnji klinci u smislu pravednosti drustva, polozaja njih u tom drustvu itd. A iz te ekipe koji su tad setali izronili su mnogi likovi, padaju mi na pamet Cedomiri (Jovanovic i Antic), Srdja Popovic... i mnogi drugi koji su "zaglavili" u politici od tih do danasnjih dana, pa u javnim sluzbama, od dna do vrha, esrtradi, na Pinku i Grandu, u Kuriru ili Danasu...Подгревање гађења ?
Гађење је одавно сублимирало ... ( прешло из чврстога у гасовито стање )
Мислим да је време да идемо даље од те прозаичне симплификоване и тако стереотипне слике....
Негде у току фото теме споменуто је како ' па зар су ове/ови отерали толико добрих
То је оно најтрагичније
Протестима се само тражи да бесумучно пљачкање се што више оголи
Неки су били мали пљачкаши ..али су запослили велике .. и они платили цену ...то што мислиш да је'Ђики' имао шансу
али му 'душмани дали нису' ... па му није место ту ... проблем је што не видиш ту мафијашку слику у целини
По том принципу би и Тома био велики добротвор јер је цркву сазидао
Ево лепо ти пишу како су се 'за своју децу побринули'
Ови на фоткама су имали такав идеал
Ови младе и млади што шетају имају другачију слику
помозите да сви оздравимо
![]()
Pazi kad su i oni klinci iz '96-97-me koji su setali beogradskim ulicama imali mozda i istu sliku koju imaju i danasnji klinci u smislu pravednosti drustva, polozaja njih u tom drustvu itd. A iz te ekipe koji su tad setali izronili su mnogi likovi, padaju mi na pamet Cedomiri (Jovanovic i Antic), Srdja Popovic... i mnogi drugi koji su "zaglavili" u politici od tih do danasnjih dana, pa u javnim sluzbama, od dna do vrha, esrtradi, na Pinku i Grandu, u Kuriru ili Danasu...
od onih koji se nisu "usemili" a bili su tad na tim istim ulicama mnogo vise znam onih koji danas zive svoje zivote od Aljakse do Australije. Na zalost, to je neko zivotno iskustvo moje generacije.
Kako da vise ne bude takvih u srpskoj politici ako smo mi kao narod takvi kakvi jesmo? Mozemo mozda zbaciti akuelne ali na njihovo mesto nece doci posteni i brizni ka svom narodu i drzavi. Nije Srbija Norveska ili Finska, u Srbiji se dzravno otima, krade, unistava ako vec ne moze da podigne i odnese svojoj kuci... pa pogledas isvrljane fasade (neko je isarao neciju tudju ili drzavnu imovinu), polomljena stakla, table, saobracajni znaci - sto je dzravno to je nicije a ne nase, bogami, tek se ne postuje tudja a privatna imovina. No, ne skodi da se jos jednom proba cisto zbog nade.Има генерација које су у салати налазили дробњено шиптарско стакло ..има генерација које су јеле Чернобилске салате
у војсци
Мислиш ли да су ти по службама и у врху били међу њима
Генерације и генерације су радилена вомешто ради ова сада генерација
Помозите им да буде мање оваквих ..да их не буде ..никад више
![]()
![]()
![]()
Kako da vise ne bude takvih u srpskoj politici ako smo mi kao narod takvi kakvi jesmo? Mozemo mozda zbaciti akuelne ali na njihovo mesto nece doci posteni i brizni ka svom narodu i drzavi. Nije Srbija Norveska ili Finska, u Srbiji se dzravno otima, krade, unistava ako vec ne moze da podigne i odnese svojoj kuci... pa pogledas isvrljane fasade (neko je isarao neciju tudju ili drzavnu imovinu), polomljena stakla, table, saobracajni znaci - sto je dzravno to je nicije a ne nase, bogami, tek se ne postuje tudja a privatna imovina. No, ne skodi da se jos jednom proba cisto zbog nade.
Sa tom razlikom sto su neki od njih sa vlasti otisli na silu, neki dobrovoljno a neki su jos na vlasti.Сви су посетом Хиландара завршили причу
![]()
Sa tom razlikom sto su neki od njih sa vlasti otisli na silu, neki dobrovoljno a neki su jos na vlasti.
Jedan od njih je potpuni i istinski demokrata (voleli ga ili ne) i legalista, ostali nisu.
Svi su isti. Parazitski šljam i ološ.
Zato i kažem da je trebao narod da im presudi.
13 godina jahanja naprednjaka svakako nisu brza promena. Srbi su retko glup narod, ali šta je tu je![]()