Emily_Bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.774
Pu,pu........daleko bilo.........nemojte biti tako surovi,pa ja sam tada bila samo mala,neiskusna devojcica koja nista o zivotu nije znala..........betmenov_prijatelj:umrijecesh u najstrashnijim mukama)))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pu,pu........daleko bilo.........nemojte biti tako surovi,pa ja sam tada bila samo mala,neiskusna devojcica koja nista o zivotu nije znala..........betmenov_prijatelj:umrijecesh u najstrashnijim mukama)))
Emily_Bg:Pu,pu........daleko bilo.........nemojte biti tako surovi,pa ja sam tada bila samo mala,neiskusna devojcica koja nista o zivotu nije znala..........
I treba da im verujes...to su deca.betmenov_prijatelj:tako meni sve klinke pricaju..ja im naravno sve vjerujem)
Emily_Bg:I treba da im verujes...to su deca.
Sta dete zna sta je laz?!:-)
Sad sam fina,kao da sam iz Finske........vreme ludosti je proslo.2pike:Pa, sad kad si iskusna, sta li tek sad radis?
Uzivaj ti u njihovim prirodnim lepotama,dok ta deca nesto ne nauce,pa ne postanu premazana........ovako ako ja.betmenov_prijatelj:i kolke sise imaju...)))
E to se zove iskustvo!betmenov_prijatelj:xee ni ja...
"...a budem i ja i smuvan i varanMarifaza:Ma sasula bih mu zube u vilicu, udarila cokulom u medjunozje i poslala u Kurir eroCke fotke namontirane u photoshopu njega i njegove mame!
Jesus vanjusice, ni ti ne prihvatas odbijanje lako, ha? Cim te ovo toliko pogadja...
![]()
Il Nome della Rosa:hahahahaha, hohohohoho
vi tresnjo, lubenico, vatevr vi ste ljubomorni na nju sto je ona "smuvala" ( :shock: ) njegovog brata
a druga opcija je da vamje neko u porodici zemljoradnik pa ste se uvredili
vanjusica:Samo sam htela da procitam da bi i ti kao i ja imala istu reakciju da je bilo obrnuto, poznatiju kao seljacku. :-)