Sve o PayPal

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Davno sam otvarala pa se ne secam tacno.
Uglavnom imam poseban devizni racun samo za to.
Registrujes se na njihovom sajtu, traze ti mail koliko se secam i broj racuna koji povezujes sa njima.
Posto mi je komp odavno zapamtio sve sifre...ja samo odem na placanje i gotovo...Sada se ne secam da li stize nesto na mob, ali mislim da ne stize...nisam kupovala nista neko vreme...a kada sam kupovala, sve je bilo ok....

11b35b67922024005ad23c057b97218e.jpg
:ceka:

Imam nalog, ali ga u sustini ne koristim. Radi kao posrednik za kupovinu od giganata tipa origin, steam i sl. Sto je besmisleno.

A ne radi za neke stvari koje mi trebaju. Na primer za firmu koja je kao amazon za umetnike, sa kojom radi mali milion muzicara i preko kog prodaju ploce i cd-ove. Za to pp nece da uradi uplatu, kao neka zabrana sta god.
Za crowdcast, ursamusic itd za koncerte je suvise komplikovano da se postavi i treba posrednik za pp tako da se to ne isplati pa niko i ne stavlja mogucnost placanja preko pp. Itd...

Tako da u mom slucaju jedino za sta mogu da ga koristim je za te velike firme tipa steam.

A za ovo drugo te neke trange frange slanje nekom pare ili primanje para ili primanje donacija ili cega god. Za to ne koristim, niti me interesuje.

Mene dobro služi, ali mi jedna sitnica ide na živce. Posle svakog prebacivanja sredstava na moju platnu karticu, bukvalno svakog, iskoči mi poziv da instaliram PayPal aplikaciju i, koliko vidim, to se ne može skloniti da više ne iskače. Ali nije u tome problem, čak bih je i instalirao, nego što kad to pokušam, piše da aplikacija nije dostupna u našoj zemlji?! Ne znam gde im se može pisati da to srede i osposobe instaliranje aplikacije kod nas; ne kapiram zašto bi uopšte bila nedostupna kada PayPal normalno operiše u Srbiji?

E, da, i obe opcije prebacivanja novca na račun - i Instant i Standard - povlače za sobom istu proviziju, a Standard bi trebalo da je besplatna.

Jel' još nekog stalno smara kod logovanja da mu šalje bezbednosni kod SMS-om? Mene sad to stalno sačekuje kad hoću da se ulogujem. Štiklirano mi je "Remember this device" ali nema efekta.

Back