sve o kreditima

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Nisam nikad kupovao nista na kredit, da li mi moze neko objasniti kako to ide?
za npr stambeni kredit? oni... svi izrazi sta znave belibor, itd npr uzmem stan na kredit
i da li postoji bez limita tj placam npr 100e svaki mesec dok ne otplatim stan pa bilo za 20 god?
i koja je banka najpovoljnija da se uzme stambeni kredit, i uslovi, jer se ja u bankarskvo poslovanje uopste ne razumem.

Da znam to, ali boze moj.
Sta da uopste se ne moze podici kredit?
Pa covek mora za nesto da zivi a sta je to a ako ne dan kada ce sav kredit da otplati.

Kredit od recimo 36 000 eura za stan, daju u kesu ili kako banka kupi stan ili?
Ne znam nikad nisam uzimao kredit.

Da znam to, ali boze moj.
Sta da uopste se ne moze podici kredit?
Pa covek mora za nesto da zivi a sta je to a ako ne dan kada ce sav kredit da otplati.

Kredit od recimo 36 000 eura za stan, daju u kesu ili kako banka kupi stan ili?
Ne znam nikad nisam uzimao kredit.

Naravno da ne daju u kesu vec se uplacuje na racun a s tvog racuna se prebacuje na racun prodavca...

Nisam nikad kupovao nista na kredit, da li mi moze neko objasniti kako to ide?
za npr stambeni kredit? oni... svi izrazi sta znave belibor, itd npr uzmem stan na kredit
i da li postoji bez limita tj placam npr 100e svaki mesec dok ne otplatim stan pa bilo za 20 god?
i koja je banka najpovoljnija da se uzme stambeni kredit, i uslovi, jer se ja u bankarskvo poslovanje uopste ne razumem.

Никад ништа на креду, и одма' би стан, а?

Што сам не би кренуо да истражујеш? Кренеш са читањем различитих текстова по нету. Читаш данас, сутра, прекосутра, следеће недеље. Полако почнеш да склапаш слику.

ne zelim da se zamaram trazeci po netu nesto sto ni ne znam da li je korisno, zato lepo pitam ovde vec ko zna sve to, i ko je upucen u to sve.

Koja je banka najpovoljnija?
ja taj kredit mogu da isplatim u svakom trenutku naravno hipoteticki da dobijem odredjenu svotu novca na kladionici, ili mi recimo tetka otplati.
Cene stanova bar koliko se u Subotici krecu su od malo "onih" prihvatljivih i novih stanova su od 40-35 000 eura
moze se naci naravno i za troduplo manje neka garsonjera ili renoviran stan, ali zelim novu gradnju. Naravno dobra lokacija u gradu.
Podnesem banci zahtev za stambeni kredit, i ne znam koji su uslovi od banke do banke.
Minimalna neka otplata mesecna 100 200 eura?

Back