SVE O KOSARCI I KOSARKASIMA (tema za sve)

• Začetnik teme Začetnik teme NATASA_NIS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fiorella:
malena_bg:
Ma bitno je da ti odes i da nam pricas posle toga kako je bilo, naravno ako mi ne odemo :lol: !!!!
Nema problema,i referat cu da napisem :lol: :wink:
Pa nemoj samo referat,i neku sliku da bude potpuni dozivljaj :wink: .Ja bi za tu priliku kupila i onu kamericu-fotoaparat u najvecoj rezoluciji i sa najvecim zoomom,sve bi me lepo kostalo oko 1000 evra.Ma sta bi tobilo za mene da imam para,al ovako nista...ebiga! :evil:

snaja88:
ZVEZDASICA_NIS:
JER CE DA IDE NEKO NA UTAKMICU SA AMERIMA?!JA CU DA IDEM SAMO ZBOG NASIH I NARAVNO IVERSONA!!!AKO U PONEDELJAK STIGNEM DO VAUCERA!!!
Vaucer u radnji Reflexa?Sta treba da se uradi da te izvuku? :?:

KOLIKO JA ZNAM VAUCERI SE PRODAJU NA MARAKANI!!!ZATO CU JA JOS U NEDELJU DA BUDEM U BEOGRAD DA BI U PONEDELJAK STO PRE STIGLA U RED!!!!A NISAM CULA DA SE PRODAJU I U RADNJI REFLEX-A!!!

snaja88:
Fiorella:
malena_bg:
Ma bitno je da ti odes i da nam pricas posle toga kako je bilo, naravno ako mi ne odemo :lol: !!!!
Nema problema,i referat cu da napisem :lol: :wink:
Pa nemoj samo referat,i neku sliku da bude potpuni dozivljaj :wink: .Ja bi za tu priliku kupila i onu kamericu-fotoaparat u najvecoj rezoluciji i sa najvecim zoomom,sve bi me lepo kostalo oko 1000 evra.Ma sta bi tobilo za mene da imam para,al ovako nista...ebiga! :evil:
Nema problema :wink:

Back