SVE O JEZIVOJ SEKTI CRNA RUŽA: Iz grobnica sam izvlačio decu izbezumljenu od orgijanj

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.211
...

SVE O JEZIVOJ SEKTI CRNA RUŽA: Iz grobnica sam izvlačio decu izbezumljenu od orgijanja
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/s...decu-izbezumljenu-od-orgijanja-clanak-2440889

Nego, sem rpice o "Crnoj ruzi", da obratimo paznju i na ovaj deo:

Pripadnost sekti je bolest zavisnosti
Sekte jesu bolest zavisnosti, jer npr. u pseudo hindu sektama se praktikuje joga meditacija i sl. Prilikom upražnjavanja istih mozak luči endorfin, dopamin, itd, a praktikant oseća neopisivo zadovoljstvo… i navlači se na to poput heroinskog zavisnika… ukoliko se naglo odvaja dolazi do krize jako slične narkomanskoj… Istraživači moraju da budu oprezni jer mogu da nastradaju - razjasnio je Pastuović.

O međuljudskom odnosu unutar sektaških zajednica se malo zna:

– Odnosi unutar sekte se mogu definisati kao odnos robovlasnik-rob. Žrtve kao da imaju sindrom zaljubljivanja u otmičara. Dešavalo se da ljudi koji istražuju rad sekti počnu da veruju u njihova učenja - zaključio je Pastuović.

Dal je Novaka Djokovica zavrbovala pseudo-hindu sekta? :think:
Posto je on odjednom naprasno otkrio jogu, te kao grli drvece s familijom i sl...:think:
Sekte vole da zavrbuju bogate, jer su im to odlicni izvori prihoda, pa ono...ko zna...:think:

....

...
Odnosi unutar sekte se mogu definisati kao odnos robovlasnik-rob.
...

Imaš toga i van sekti kol'ko hoćeš, skoro sam o tome negde pisao ! ;)

...
Dal je Novaka Djokovica zavrbovala pseudo-hindu sekta? :think:
Posto je on odjednom naprasno otkrio jogu, te kao grli drvece s familijom i sl...:think:
Sekte vole da zavrbuju bogate, jer su im to odlicni izvori prihoda, pa ono...ko zna...:think:
...

Novak je inače poznat kao glup, pa ćemo mi da ga spasavamo ...

Back