Sve sto zelite da znate o verovanju Grka slobodno me pitajte. Reci cu sve od stvaranja sveta do Ilijade i Odiseje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ender:Tako je zmaj je bio, nego jer mozes da mi preporucis neku knjigu o grckim mitovima?
misim da je to mit o Pigmalionu, iz "metamorfoza", autor je OvidijeBetty:e, super je ova tema!
Vec mi se duuuugo vrzma po glavi jedan mit> neko bese izvajao statuu Afroditinu, u koju se ona useli, vodi ljubav sa umetnikom/skulptorom, bla, bla.
Pliz, ispricaj mi mit!
Jedini problem / zaboravila sam IME, ali je u pitanju spoj m, i z. imena povezanih reccom I, a zensko je veoma lepo.
Mit je magican!
Pozdrav i hvala do neba!
Mrzim kad neko ispravlja nekoga ko je u pravu! Apolonova i Artemidina majka se JESTE zvala Leto, a Nije Letona! I, jedan prijateljski savet (od nekoga ko ispolagao bas dosta ispita na temu grckih mitova): Robertu Grevsu svaka cast, samo NIKAKO NE u slucaju grckih mitova! Bolje konsultuj N.A. Kuna ili naseg Srejovica i Kuzmanovicku.Najzad, tu su i Oxford classical dictionary i Neue Pauly...pa ko voli...Arej:Naravno da znam. Ali prvo da te malcice ispravim. Apolonova majka se zvala Letona a zmija je bio strasan "zmaj" koji se zvao piton. A sada cu ti ispricati pricu o Eho. Eho je bila prelepa nimfa koju je hera kaznila da moze da izgovara samo poslednje reci nekog putnika koji se oglasi. Narcis je jednom naisao na nju zbog koga se kasnije Eho od nesrece skriva u pustim kanjonima i pecinama.
lillit:misim da je to mit o Pigmalionu, iz "metamorfoza", autor je OvidijeBetty:e, super je ova tema!
Vec mi se duuuugo vrzma po glavi jedan mit> neko bese izvajao statuu Afroditinu, u koju se ona useli, vodi ljubav sa umetnikom/skulptorom, bla, bla.
Pliz, ispricaj mi mit!
Jedini problem / zaboravila sam IME, ali je u pitanju spoj m, i z. imena povezanih reccom I, a zensko je veoma lepo.
Mit je magican!
Pozdrav i hvala do neba!