Sve nas je prevario...

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.212
Nakon presude za pedofiliju, glumac Goran Jevtić ponovo igra u predstavi za decu...
Naime, u četvrtak uveče (9. decembra) je u svom matičnom pozorištu "Boško Buha"
odigrao prvu predstavu posle izricanja kazne...

Daleke 2006. godine Goran Jevtić je dobio nagradu "Miloš Žutić" za rad u predstavama
za decu, a obrazloženje zbog čega je baš on zaslužio tu nagradu je malo rečeno - frapantno!

Screenshot_59.png

Screenshot_60.png

Screenshot_61.png

Screenshot_62.png

Screenshot_64.png

Screenshot_65.png

2020. godine je dobio nanogicu i kućni pritvor od 10 meseci zbog
seksualnog zlostavljanja maloletnika...

Screenshot_57.png

Screenshot_58.png

Kako je moguće da nas je sve ovaj čovek prevario?

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1235824/Goran-Jevtic-presuda-predstave.html

Poslednja izmena:
Опасни су педераши, врло опасни.
Мени је мука да га гледам, жао ми деце изложене тако комплексној личности.

Veoma opasni... Nije mi jasno zašto nije dobio nogu u doope iz pozorišta...
Vidi ove nakaze...

Screenshot_77.png

Ružni, prljavi, zli...

A pročitaj i šta kaže naš cenjeni dr. Zoran Milivojević...

Screenshot_78.png

najvise te i prevare oni od kojih nesto ne ocekujes

pa t iznenadi kad je onaj ubica, onaj pedofil , onaj psihopata ...

Za vreme Tita se znalo da se beogradske ulice moraju "počistiti", da bi, kada stigne uvaženi gost iz druge zemlje, sve bilo besprekorno... par dane pre dolaska, policija bi pokupila svu ološ oko "picinog " parka, sve šibicare, lopove, kurave, fukare i beogradski šljam i pravac bajbokana... Tada se znalo ko je ko, jer su se ljudi izgledom deklarisali kojem jatu pripadaju... Robijaši su bili ćelavi i tetovirani... kurave su bile cirkuski nafrakane sa istaknutim polnim atributima... pe.deri su tako mešali zadnjicom, da si mogao da dobiješ morsku bolest ako duže gledaš... imali su i mazni, beogradski, pederski. govor, po kom su se prepoznavali... ostalu boraniju - šibicare, prevarante, lopove smo mogli po izgledu da prepoznamo... uostalom, ni jedna vrsta tih ptičica se nije prikrivala drugačijim izgledom...

Danas? Svi iz bajbokane se preselili na tv emisije, danas su pedagozi naše dece njihovi predatori, pola "Laze" nam režira stvarnost, najgore kurave su najplaćenije estradne zvezde... Kod nas čak i "srpska majka", supruga najvećeg ubice naših krajeva, bogme i Evrope - nosi nanogicu i u kućnom je zatvoru... to je tako "hotmeno" danas... što ne bi bio "hotmen" i neki bolesnik Goran, koji je samo ošamutio alkoholom "čuvara" u glavi, pa se izgubio?

Ima još nešto: oni koji najviše laju na Leku, npr. - oni imaju najviše "putera na glavi"... tako da je kod nas mrtva trka...

Dobro je dok smo u gledalištu...

Полако. Не постоји у нашем КЗ тај термин, нити се може повезати са оним што је он радио.

Javnost je ovako informisana:
Screenshot_79.png

Screenshot_81.png

https://www.blic.rs/vesti/hronika/goran-jevtic-presuda-registar-pedofila/sdr5rhf

Poslednja izmena:
Dragi moji drugari, poštovaoci, čitaoci tekstova, dobronamernici i zlonamernici...
Forum "Pozorište" uređujem po svom nahođenju i po svom znanju, naravno i ukusu...
Ukoliko nekom bilo šta smeta, može da napiše primedbe u "Knjigu utisaka", a može i da
ignoriše "Pozorište", moderatora i tekstove...
Na kraju, može i da se žali administraciji na moj rad, pa će presuda o tome stići
odozgo...
Lično, najviše volim kada me zlonamernici ignorišu i ne posećuju...
Grlim vas ama baš sve redom...

:vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Dragi ljubitelji pozorišta...
Svi znate Anitu Mančić, našu proslavljenu glumicu, nadasve pametnu...

Njena razmišljanja su bliska razmišljanjima njenih kolega u JDP-u...

Screenshot_73.png

Draga Anita...

Screenshot_17.png

Nažalost, nekima glava služi samo za frizuru...

Poslednja izmena:
Не знам ти ја шта је тема, ја ти само кажем да већ у првој реченици теме правиш формалну грешку. Не постоји пресуда за педофилију и не постоји тај појам у кривичном законику, јер је то психијатријска дијагноза. А колико знам човек је иначе нема.
Aha! A zbog ćega je bio 10 meseci u kućnom pritvoru?

Meni je on drag glumac i natpisi u novinama me jesu šokirali, ali nisu me sprečili da i dalje poštujem njegov rad.
Čovek na sceni radi odličan posao, a šta radi van nje... pa, ja to ne znam.
Žao mi je, i da mi neko priča iz prve ruke, ne bih mogla 100% da verujem jer to nije dokle moje interesovanje ima moć da seže.
Ako je nekoga uznemiravao, neka plati kaznu kao što i jeste, ali čovek je kaznu ''odležao'' i smatra se slobodnim čovekom danas ma kako to mi tumačili.
Zar ne postoji ni mali deo nade da više nikad neće uraditi nešto slično pod uslovom da je tad uradio?
A ako je nosio nanogicu oko godinu dana za nešto što nije uradio???
Gde je tu pravda?

Meni je on drag glumac i natpisi u novinama me jesu šokirali, ali nisu me sprečili da i dalje poštujem njegov rad.
Čovek na sceni radi odličan posao, a šta radi van nje... pa, ja to ne znam.
Žao mi je, i da mi neko priča iz prve ruke, ne bih mogla 100% da verujem jer to nije dokle moje interesovanje ima moć da seže.
Ako je nekoga uznemiravao, neka plati kaznu kao što i jeste, ali čovek je kaznu ''odležao'' i smatra se slobodnim čovekom danas ma kako to mi tumačili.
Zar ne postoji ni mali deo nade da više nikad neće uraditi nešto slično pod uslovom da je tad uradio?
A ako je nosio nanogicu oko godinu dana za nešto što nije uradio???
Gde je tu pravda?
Misliš da je sud pogrešio? Kako misliš "gde je tu pravda"? Tvoj stav "može da bidne, al ne mora da znači" je nerazumljiv.

...homosexualnost /zensko-muska / ,
Nesto je o cemu ne znam nista
ali,
Pedofilija ili iskoristavanje uloge Vaspitaca ili Trenera
ne samo da je jadno nego je totalno odsustvo humanog odnosa...
Sex sa osobom koja ne zna o cemu se radi ili je zatecena u prisustvu autoriteta i u totalnoj pometnji
situacije...o post_desavanjima nije ni potrebno pisati...puno je slucajeva kad autoritet ulazi u fazu nadmoci
i perfidno koristi sledece faze svoga 'djelovanja' a Puk je sklon da jadno komentarise '...zasto je poslije isla godinama da joj se isto desava..."
P.S.
...trebalo je biti trener u St.Gradu , gdje imas u vrsti desetine ljepotica
a da na um ne padne bilo kakav prilaz osim instruktora i ako je to isti uzrast ali su nesagledive prednosti i zloupotrebe moguce...
Hiljade ucenica su prolazile ali Kodex je sacuvan ,- ne cuvajuci se...

Back