Sve nas čeka kovid čip?; Radi se na vakcini protiv omikron soja; "Korona ne ide na božićnu pauzu"

4thman

Veoma poznat
Poruka
13.277
Poslednja izmena od moderatora:
Ma jok.

Zveri smo mi. Neko manje neko više.
Žig je samo Žig.

Prilozi

• 20220101_021450.jpg
    20220101_021450.jpg
    91,2 KB · Pregleda: 14
Od toliko načina da se ima neka vrsta tehnike na sebi, od ogrlica, narukvica, brojanica, zar je potrebno i u telu?

Istovremeno, jedna švedska IT kompanija saopštila je da razvija kovid čip, koji bi se koristio umesto kovid pasoša i propusnica, a koji se ugrađuje ispod kože.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=12&dd=21&nav_id=2076428
Taman posla da taj čip otkriva koronu ili alarmira sedimentaciju. Jasno vidiš nacističke potrebe nauke!

Ja ću Johnsonom da se bodem ako dozvole.....
Onda moraš koristiti sve njihove proizvode...
Prvo se našamponiraš i nasapunaš Dzonsonovim šamponićem i sapunićem, nauljiš po čitavom "teletu", nakon toga dobro i temeljno napuderišeš guzove i onda tek pravac na zavrtanje rukava.

Šta je sigurno, sigurno je! :mrgreen:

Onda moraš koristiti sve njihove proizvode...
Prvo se našamponiraš i nasapunaš Dzonsonovim šamponićem i sapunićem, nauljiš po čitavom "teletu", nakon toga dobro i temeljno napuderišeš guzove i onda tek pravac na zavrtanje rukava.

Šta je sigurno, sigurno je! :mrgreen:
Ja sam ceo život koristio bebi džonson dok mi jednom nisu izašle kraste po celoj glavi pa sam prešao na hed end šolders 🤪

Ma jok.

Zveri smo mi. Neko manje neko više.
Žig je samo Žig.

Ne bih baš rekao.
Nešto mora biti taj čuveni Žig Zveri, a ova plandemija je idealna prilika da se takav plan sprovede.
Dobiješ čip i poprilične povlastice za kretanje (u početku se šećerom rani), kako bi navukli nove korisnike.

Nisam to rekao. Kupila si mi H&S.
To sam rekao.

A san je bio java... tvoj ukus za kolače nije i moj.
Nisam mogao opet kafu pa sam se smirio sa japanskim zelenim čajem napravljenim Swyz zbunjenim rukama kad nemaju malu kamilu.

EU konfuzija od Srbije mi dozvolila da sedimo.
Sertifikat. Bar kod.

Kod u Budimpešti nije radio.
Spavah u Classy Apartments, pojavio se Gergu. Posle pobegoh iz Pešte, svratih u Kistélek, i Szeged pre povratka u Subaticu....

Probudi me želja da učim, Njemački....
Duolingo i Babbel za sada.
https://share.babbel.com/x/V4Lld1

Poslednja izmena:

Back