- Poruka
- 5.887
Ah, da, cuddling should be an Olimpic sport 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i mene ubijao lumbalni vezbama svako jutro resila (dobro,dok ne secam tesko).i jos mi kaze fizijatar jeb.ace te vratni,ma jok,sad ukoceno svaki dan.Imam problema sa kičmom.
Evo nekoliko dana me ubi, naročito u vratnom delu (što mi je iskreno čudno, obično me boli lumbalni deo).
Ali masaža stopala mi prija koliko i masaža leđa, vrata i obavezno butina, eto ruke i listovi na nogama mogu i da se izostave.
Osim toga, najbolje je masažu "dobiti" posle izlaska iz vrele kade, i posle masaže zaspim, spavam čvrsto i dugo (i kvalitetno) i sutradan sam "k'o nova".
Pošto smo ostali prijatelji, evo pre par dana mi izmasirao ramena, ali preko garderobe, na maksimum 5-10 minuta...
A da platim masažu- nije isto, prvo dok ja tamo dođem a tek posle umesto samo da skliznem u san, treba još i da se vratim kući.
Postoji opcija da maser dođe, ali ne puštam strance u stan i izbegavam bilo kome nepoznatom da dajem adresu.
Jasno je šta mi nedostaje![]()
On je blizu. Bokserski trener. Zna, veruj.Tako i mene ubijao lumbalni vezbama svako jutro resila (dobro,dok ne secam tesko).i jos mi kaze fizijatar jeb.ace te vratni,ma jok,sad ukoceno svaki dan.
Za placenu masazu,moram da ti kazem da veoma gresis,to je jedna od najboljih stvari koje covek moze da uradi za sebe,jos kako pomaze,a kad te decko mazi to ni blizu nije isto kao kad te masira profi neko.
To nema veze jedno s drugim.On je blizu. Bokserski trener. Zna, veruj.
Bolje ako legneš na leđa i naizmenično sastavljaš levo koleno- čelo na 10 sekundi, pa druga noga.Jeb.o te zakljucan pp
https://www.google.com/amp/uspesnaz...jima-koje-ce-vam-oduzeti-minimum-vremena/amp/
Deluju smesno i bezveze,ali svaki dan ujutru,ne oduzmu 10 min videces jako brzo koliko su delotvorne.
E kad smo kod toga,masaza stopala mi fali hihi
Jel' misliš na mene? Jbg sorryJeb.o te zakljucan pp![]()
Sve preko veze. Ja sam u državnu bolnicu, iskreno kad sam videla bazen za hidromasažu ja se zaprepastila (u pozitivnom smislu) mislila sam da slepci nemaju ništaMeni bila skroz ok struja i ultrazvuk,nego drzavno je to devet krugova dok dodjes,a privatno bas i nije dzabe.
Gde je to romantično? Ti ko Mortiša Adamsnisam negativna romanticna sam![]()
Tako treba. Dete ne treba mesati i treba da raste voleti oba roditelja. Siguran sam da je/ga vaspitavas lepo.ja zelim svima sve najbolje, a sebi ono bas bas ekstrica.
mene bivsa zena ne moze ocima smisliti, zato sto se zajebala a ja sada imam novi zivot, zajebavam se, dok ona zivi kod mame i tate i izgleda ko kjurac.))
svejedno, ja stalno djetetu pominjem majku u najboljem kontekstu, posaljem i njoj koju fotku djeteta kad je kod mene...