sve mi boje lepo stoje

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
Koju boju ne volite da vidite na suprotnom polu? Ja nikako ne mogu da obratim paznju na muskarca u lavanda ljubicastom dzempericu, ili roze pantalonama, kao sto mi je i zuta haljina na zeni, pa da je i Koko Shanel ustala iz groba da je napravi, cista seljana....

A odakle ti inspiracija?
Mislim, reci, treba mi...
: P
Briga me za zimu, briga me za sneg.
Briga me šta ima obučeno, što reče Ivana, nisam ga zbog odeće ni zavolela.

to mu odprilike dodje ovo "glupa ti je tema" jel?
inspiraciju sam dobila juce, videvsi muskarca na TV-u u roze dzemperu, pa mi nesto bilo, kao, muka, nikoga ni ja nisam zavolela zbog odece (NAPROTIV), ali ukoliko ne poznajem osobu, a sretnem je tako obucenu, odmah ce me odbiti, priznajem....jel' ce se tebi dopasti na prvi pogled muskarac obucen u dzemper na roze/ljubicaste rombove, a uskladjen fino sa roze pantalonicama?

Poslednja izmena:
to mu odprilike dodje ovo "glupa ti je tema" jel?
inspiraciju sam dobila juce, videvsi muskarca na TV-u u roze dzemperu, ma mi nesto bilo kao muka, nikoga ni ja nisam zavolela zbog odece (NAPROTIV), ali ukoliko ne poznajem osobu, a sretnem je tako obucenu, odmah ce me odbiti, priznajem....jel' ce se tebi dopasti na prvi pogled muskarac obucen u dzemper na roze/ljubicaste rombove, a uskladjen fino sa roze pantalonicama?

Ozbiljno, pitala sam te odakle ti inspiracija, baš me interesovalo.
Moja je nestala, ne mogu da je nađem, a nema više ni one buke u glavi, ni muziku ne čujem a ni glasove.
Elem, moj dragi je kad smo se upoznali imao stari dux, čupavu kosu, bio neobrijan i bio u starim poderanim farmericama.
Pa ga zavoleh.
Ebe mi se kako je obučen.
No, dobro, možda bi me roza malo odbila, ali se ne bih odma' okrenula i otišla.
Ali, mislim da taj u rozom ni ne bi bio zainteresovan za mene, tačnije i nisam videla takvog muškarca, odnosno ono što hoću da kažem jeste da mi se puti ne ukrštaju sa takvim pripadnicima naše vrste.
E to, da.

Ozbiljno, pitala sam te odakle ti inspiracija, baš me interesovalo.
Moja je nestala, ne mogu da je nađem, a nema više ni one buke u glavi, ni muziku ne čujem a ni glasove.
Elem, moj dragi je kad smo se upoznali imao stari dux, čupavu kosu, bio neobrijan i bio u starim poderanim farmericama.
Pa ga zavoleh.
Ebe mi se kako je obučen.
No, dobro, možda bi me roza malo odbila, ali se ne bih odma' okrenula i otišla.
Ali, mislim da taj u rozom ni ne bi bio zainteresovan za mene, tačnije i nisam videla takvog muškarca, odnosno ono što hoću da kažem jeste da mi se puti ne ukrštaju sa takvim pripadnicima naše vrste.
E to, da.

pa, o tome se i radi...i, ja cu pasti na "stari dux, čupavu kosu, bio neobrijan i bio u starim poderanim farmericama" ako0 mi se svidi i "onako", ali onom u roze dzemperu verovatno necu ni dati sansu u startu...to je kao kad neko ne podnosi brkove kod muskaraca, nece ni pogledati takvog....

pa, o tome se i radi...i, ja cu pasti na "stari dux, čupavu kosu, bio neobrijan i bio u starim poderanim farmericama" ako0 mi se svidi i "onako", ali onom u roze dzemperu verovatno necu ni dati sansu u startu...to je kao kad neko ne podnosi brkove kod muskaraca, nece ni pogledati takvog....

Ne bih pobegla od njega ni da je nosio haljinicu boje lila : P
A od nekog drugog bih otišla i da je obučen onako kako najvećma volem, u crnu majcu i bele farmerke.
Što se mene tiče, briga me kako je obučen.
Poenta je u osobi.
Ne u garderobi.
Ebo garderobu.
I ja nosim koješta.

nije samo do boje vec i do odece sa kojom je boja uparena
znaci ne volim roze uske majice i sljokicaste momente na istim (a i bilo kojim drugim majicama) i posebno su mi odbojne one patike sto pola beograda sad nosi puma na 1001 nacin - sve kompletno,ali posebno zlatne,srebrne,i bilo koja boja ako su lakirane.e od toga mi se pegla a i ne volim muskarce u baletankama :)

a ne znam koji moj je zenama sa zlatnom odecom.meni to mnogo ruzno,aj da je samo torba,ili patike ili sta god,neeeee nego to mora da se upari jakna,patike,torba,traka na glavi,bizuterija oko vrata i po mogucstvu zlatni detalj na farmerkama i zlacani ten i sminka.

Ne bih pobegla od njega ni da je nosio haljinicu boje lila : P
A od nekog drugog bih otišla i da je obučen onako kako najvećma volem, u crnu majcu i bele farmerke.
Što se mene tiče, briga me kako je obučen.
Poenta je u osobi.
Ne u garderobi.
Ebo garderobu.
I ja nosim koješta.

e, vis, ja bih pobegla da sam ga srela u haljinici boje lila, al' dobro, ukusi su razliciti, necemo da se svadjamo od ranog jutra, evo ti jedan poljubac :kiss: ali, ne sa ovom bojom karmina :)

Poslednja izmena:
Koju boju ne volite da vidite na suprotnom polu? Ja nikako ne mogu da obratim paznju na muskarca u lavanda ljubicastom dzempericu, ili roze pantalonama, kao sto mi je i zuta haljina na zeni, pa da je i Koko Shanel ustala iz groba da je napravi, cista seljana....

ne volim kad opali neku narandzastu majicu,crvenbe pantalone i shta ti ja znam...''Circus'' boje...Ne volim kada musko pretera sa odecom..Umereno je vishe

Back