Sve manje razumevanja.....

Ma strašno.....nedaju ni reč da kažeš protiv njih,čak ni u šali....:roll:

Ne, fora u tome sto sam ja idealista po prirodi
Verujem u to
I jbno verujem da niko nije ono 100% losa osoba
Da u svakom cuci makar malo dobrog
I celog zivota se borim da pravda pobedi
I da budem fer prema drugima, kao sto zelim da drugi budu fer prema meni
A svi to iskrivljuju
I posmatraju u fazonu "a, ona sad meni nece da pomogne"
I ljute se
Ja ne mogu svima da udovoljim
Ljudi su postali kreteni
Samo ih novac interesuje
Ma...
Najgore sto ih vise ni to ne interesuje
Samo njima da bude lepo
:-x:-x:-x:x:x:x:x:x:x

Zašto ljudi danas imaju sve manje razumevanja,strpljenja i uopšte živaca za druge?
Jel' su baš svi tako nakrivo nasađeni il' ja nemogu da omašim da ne naletim na takve.....
Jel' vam se ikad desilo da se osoba naljuti na vas iako zna da nije u pravu?
Ako imate po koji savet ili iskustvo molim vas da to iznesete ovde.....;-)

Nevaspitanje i precenjenost samih sebe..sto je sve prisutnija medju ljudima..svi bi na gurku da budu ono sto nisu i nikada nece moci...pa se tako nadobudno i ponasaju..

Sve manje razumevanja.....медији сестро...јевреји сејо....ово је рат ..поробљавање људи кроз све јавне сервисе....ко не верује није ни покушао да се одбрани...људи су под стресом...гледају једни кроз друге...нема више да жени кажеш сестро већ је одма скенирана за могући секс...није лако...врло је тешко...остати нормалан...

Какав је ово став?

Ништа ми се то не допада...
8-) Теорије завере?

Слобода је у теби Медо. Никакав јавни сервис ти је не може одузети...

To mi se dešava najviše na poslu. Neki ljudi ne vide svoj stav kakav imaju prema drugima,
a tebe obavezno "načepe" zato što im se tako hoće..Na poslu, uzimaju ljudi stvari jako
površno, pa i tebe, uopštavaju stvari, uzimaju zdravo za gotovo sve..ma kako već nisam
oguglala na sve to..uf danas mi baš nije dan..

I meni se to desilo,milion puta.
Pogotovo zato sto znaju da uvek imam para kod sebe,nebitno koliko ali imam.I onda pozajmim,pa mi posle stvarno bude neprijatno da trazim. U fazonu :"Gledaj je molimm te,lezi na parama,a ovde trazi 200 din da joj vratim" Na taj nacin sam razmisljala!
Dok jednom nisam sela i izracunala da sam goooomiluu para izgubila na to sto sam pozajmljivala a nisu mi vracali....I resila sam da uteram dug....Lepo otisla do svake osobe i zamolila ih da mi vrate (srecom pa od pozajmljivanja nije proslo puno) i lepo mi svi vratili! Ma,CIST RACUN,DUGA LJUBAV!

A sad tema....
Osnovne ljudske vrednosti su se stvarno izgubile.Skoro da vise niko nema ono osnovno vaspitanje. I svi gledaju samo kako da zeznu druge i da njima bude lepse i bolje. A ona nekolicina postenih ljudi trpe i gube! I sta ti tu mozes?Jedino da postanes kao i oni,iako to ne zelis a moras jer ce ti samo tako biti bolje!

Zašto ljudi danas imaju sve manje razumevanja,strpljenja i uopšte živaca za druge?
Jel' su baš svi tako nakrivo nasađeni il' ja nemogu da omašim da ne naletim na takve.....

Takvo vreme doslo... :?

Pa vremenom smo ih izgubili ili su se otanjili.Ovo je Srbija...

Back