Све кафане у једном пдф - у

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.806
Мој предлог није нов, али да га поновим.

Направити пдф за забаву где ће све кафане да буду на једном месту.

Кафане на форуму, осим свега 3,4 су потпуно мртве и осим што се постује по неки видео нико и не пише на њима.

Оне које су живе, свакако ће бити на врху пдф.

Сваки пдф треба да одсликавају теме и активност на темама, чланова под вођством модератора.
Углавном је обрнуто, живе су само кафане које углавном немају додирних тачака са самим пдфом.
Кафане су првобитно замишљене као места где ће се преместити поруке које пређу у спам да би дискусија остала везана за одређену тему и необавезно проћаскати о темама, а временом су кафане постале једине живе теме.
Тако залепљене остављају лош утисак некоме кога интересује одређени пдф.
Када се види мртвило на темама и живост( понекад дискутабилна) у кафанама препуним модератора, ретко ко ће доћи да пише на самим темама које би требале да буду најбитније.

Када би се направио пдф Кафане Форума, пдф остали само са темама, спам пребациван у припадајућу кафану, све би изгледало боље.

Ово је само предлог,не морате да ме бесите због тога! 😁

Upvote 4
u nastavku znači da treba svi da se ravnaju prema najneduhovitijima
ovo je vec diskutabilna stvar.
za polovinu je ono sta je rekao kris rok smesno
za vila i ostale je bilo bljutavo jer se radilo o bolesti njegove zene.
sve je stvar percepcije da li je nesto duhovito ili neduhovito.

pa ne treba bukvalno, jeee, nego s razumevanjem ;)
ja sam bukvalista z:mrgreen:
bukva...panj.. znas vec..

i voleo bih da se izjasnis.
da li mislis da je sala krisa roka bila smesna ili ne i zasto?
glupe šale su glupe šale, ne odrubljuju se glave zbog njih i ne proglašavaju se ljudi poremećenim ako njihov humor nije shvaćen, makar bi tako trebalo da bude

vil smit se i sam izvinio i rekao da je preterao

ali stvarno ne vidim paralelu u ova dva slučaja

to i jeste sustina foruma..mozete da radite sta god zelite dok ste u okvirima pravilnika, zakona i ustava zemlje
jaooo ustava

kao sto rekoh, ako je tebi nesto smesno, ne znaci i da je drugima.
fotka koju je moca okacio je za neke bila smesna, za druge je bio razlog da pise prijavu za promociju pedofilije.
nema merila..samo postoji pogled na stvar.
Ova tvoja relativizacija svega potpuno obesmišljava postojanje bilo kakvih pravila. Znači sudiš po sopstvenom (ili tuđem) pogledu na stvari što je po definiciji subjektivno, umesto realne procene. Koja je onda poenta pozivanja na pravilnik, zakon, Ustav kad je sve u onome kako ko shvata.

Zna se šta je omalovažavanje, diskriminacija, mizoginija, šovinizam, nacionalizam, rasizam, homofobija, pedofilija itd., pogotovo kad se ponavlja pa greške u pogledu baš i nema. Primera je na forumu mnogo (ili bar dovoljno), ali neka bude da je jedna slika razlog za tužbu, a sve ostalo nije.

Не треба узимати ничију толеранцију понаособ као еталон.

Јасна су правила понашања као и границе, чак и вама који изврћете и сводите на лично.

Понашање на јавном месту, што форум и јесте.
Постоји правилник који је довољно да прочитате уколико не знате меру за пристојно понашање на јавном месту, а верујем да сви знате, само упоредите своје понашање на јавном простору у рл и овде.
Видећете разлику.
znas sta, evo uporedila sam i mogu ti reci da sam na forumu zlato
da moze majka da vidi kako se izrazavam ovde, bila bi bas ponosna na mene

u rl nisam tako fina

Za Mocu možete da kažete šta hoćete, da je vulgaran, nepristojan... To mogu da shvatim, nekome ko ga ne poznaje i posmatra sa strane može tako da mu deluje. Ali da promoviše pedofiliju je stvarno besmisleno. Neću ni da govorim o tako nečemu bolesnom.
ma nidje veze to sa njim

Мој предлог није нов, али да га поновим.

Направити пдф за забаву где ће све кафане да буду на једном месту.

Кафане на форуму, осим свега 3,4 су потпуно мртве и осим што се постује по неки видео нико и не пише на њима.

Оне које су живе, свакако ће бити на врху пдф.

Сваки пдф треба да одсликавају теме и активност на темама, чланова под вођством модератора.
Углавном је обрнуто, живе су само кафане које углавном немају додирних тачака са самим пдфом.
Кафане су првобитно замишљене као места где ће се преместити поруке које пређу у спам да би дискусија остала везана за одређену тему и необавезно проћаскати о темама, а временом су кафане постале једине живе теме.
Тако залепљене остављају лош утисак некоме кога интересује одређени пдф.
Када се види мртвило на темама и живост( понекад дискутабилна) у кафанама препуним модератора, ретко ко ће доћи да пише на самим темама које би требале да буду најбитније.

Када би се направио пдф Кафане Форума, пдф остали само са темама, спам пребациван у припадајућу кафану, све би изгледало боље.

Ово је само предлог,не морате да ме бесите због тога! 😁
Odličan predlog.
Podržavam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back