Све кафане у једном пдф - у

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.806
Мој предлог није нов, али да га поновим.

Направити пдф за забаву где ће све кафане да буду на једном месту.

Кафане на форуму, осим свега 3,4 су потпуно мртве и осим што се постује по неки видео нико и не пише на њима.

Оне које су живе, свакако ће бити на врху пдф.

Сваки пдф треба да одсликавају теме и активност на темама, чланова под вођством модератора.
Углавном је обрнуто, живе су само кафане које углавном немају додирних тачака са самим пдфом.
Кафане су првобитно замишљене као места где ће се преместити поруке које пређу у спам да би дискусија остала везана за одређену тему и необавезно проћаскати о темама, а временом су кафане постале једине живе теме.
Тако залепљене остављају лош утисак некоме кога интересује одређени пдф.
Када се види мртвило на темама и живост( понекад дискутабилна) у кафанама препуним модератора, ретко ко ће доћи да пише на самим темама које би требале да буду најбитније.

Када би се направио пдф Кафане Форума, пдф остали само са темама, спам пребациван у припадајућу кафану, све би изгледало боље.

Ово је само предлог,не морате да ме бесите због тога! 😁

Upvote 4
Sta ces. Ka nemas sa cim da se takmicis.
istina :malav:

Па лепо би било да образложите зашто сте против.
zato sto Kafane imaju dusu i necu da me iko uteruje u tor jer se njemu ne svidja sto iste postoje
ko ne voli Kafanu ima sijaset tema, za sve nas ima mesta na ovom forumu, svako neka pise gde mu se pise

Мислила сам на оне које занима психологија или биљке.. Наука.

?
Не разумем. Дошла си због зезања у кафани? Не због одређене области?
ne, napravila sam nalog jer sam shvatila da zelim da pisem sa ljudima ciji mi humor lezi i bili su mi smesni i zanimljivi
a na forum nisam dosla zbog te iste kafane vec jer me je zanimalo nasto sasvim deseto ali eto, otvorih i kafanu da vidim sta tu pisu
pa sam se vracala par dana da citam i onda se i registrovala

ne, napravila sam nalog jer sam shvatila da zelim da pisem sa ljudima ciji mi humor lezi i bili su mi smesni i zanimljivi
a na forum nisam dosla zbog te iste kafane vec jer me je zanimalo nasto sasvim deseto ali eto, otvorih i kafanu da vidim sta tu pisu
Управо зато ово и предлажем. Ако долазиш због добре екипе, зашто је битно где је кафана?
За остале теме пишеш по областима.

ni ja ne vidim zašto je bitno gde je kafana?

Управо зато ово и предлажем. Ако долазиш због добре екипе, зашто је битно где је кафана?
За остале теме пишеш по областима.
zato sto mi je Kafana ''usput'' kad udjem na forume koje volim

i ne razumem uopste otpor prema bilo kakvoj kafani, bilo virtuelnoj bilo pravoj

ni ja ne vidim zašto je bitno gde je kafana?
vi ocito ne posecujete kafane, cim nista oko njih ne razumete :lol:

zato sto mi je Kafana ''usput'' kad udjem na forume koje volim

i ne razumem uopste otpor prema bilo kakvoj kafani, bilo virtuelnoj bilo pravoj

vi ocito ne posecujete kafane, cim nista oko njih ne razumete :lol:
Ја посећујем скоро све и обожавам кафане. И не само ове виртуелне, у правима сам више провела времена него многи у кревету ?
Тако да... Није отпор према кафанама, него према месту где се налазе.
Ја и даље не разумем зашто је битно да буде залепљена, сигурна сам да ти је у праћеним темама.

Ја посећујем скоро све и обожавам кафане. И не само ове виртуелне, у правима сам више провела времена него многи у кревету 😁
Тако да... Није отпор према кафанама, него према месту где се налазе.
Ја и даље не разумем зашто је битно да буде залепљена, сигурна сам да ти је у праћеним темама.
ne pratim ni jednu jedinu temu :lol.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back