yagi
Domaćin
- Poruka
- 4.400
Ма знам, али ја лепо живим и не кукам на сва уста.

Па ко се последњи буде смејао...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je rekao da zna sve???
ja samo znam da ti ne znaš šta pričaš.....![]()
Можда си у праву, имам добро плаћен посао и не бринем, па се питам, како сам ја успео, и многи у мојој компанији, да се запослим без протекција, а многи не могу![]()
Зависи где...
...рекао бих пре да немају квалификација, или бар искуства за нови посао.![]()
Мда, сви експерти се појавише 5. октобра!![]()
Aj da krenemo od sledeceg.
-Kad si uspeo(tj kad si se zaposlio),pre koliko godina?
-Da li si clan neke stranke u Srbiji?
-Da li pratis kolika je stopa nezaposlenosti u Srbiji?
-U kojem gradu si zaposlen?
Спојена је та антена, само ви уживајте у вашем праву да знате све.![]()
Мда, сви експерти се појавише 5. октобра!![]()
- у којој фирми? Радим већ 15 година, али нисам залепио доопе у једну фирму до пензије.
- не
- статистикама и истраживањима не верујем. верујем само онима који дођу на конкурс код нас у фирму и побегну од почетне плате 20.000+порези и радног времена од 5 сати, јер им се не исплати. То ми је прави показатељ незапослености.
- Седиште фирме је у Аустрији. Радим у Београду
- у којој фирми? Радим већ 15 година, али нисам залепио доопе у једну фирму до пензије.
- не
- статистикама и истраживањима не верујем. верујем само онима који дођу на конкурс код нас у фирму и побегну од почетне плате 20.000+порези и радног времена од 5 сати, јер им се не исплати. То ми је прави показатељ незапослености.
Зависи где...
Od takvih "eksperata" zemlja nam ode u sunovrat!
E pazi sad ovo.Ja za put od Kule do Bga,i obrnuto bi morao da dajem skoro citavu platu.(eto hipoteticki tih 20000)
A budimo iskreni jedino mogu ziveti u supi za 20000 u Bg-u.
Dakle po ovome sto govoris,mogu doci u Beograd i naci posao dok pucnes prstima,a u Kuli i okolini Kule nema sanse bez uticajnih poznanika,rodjaka itd!Sta ti to govori?
Јел' то нека НВО антена?
Ту увек има посла за "експерте" одређеног профила.![]()
Мислиш на оне што су на нова радна места дошли уз помоћ аутоматских пушака.![]()
E pazi sad ovo.Ja za put od Kule do Bga,i obrnuto bi morao da dajem skoro citavu platu.(eto hipoteticki tih 20000)
A budimo iskreni jedino mogu ziveti u supi za 20000 u Bg-u.
Dakle po ovome sto govoris,mogu doci u Beograd i naci posao dok pucnes prstima,a u Kuli i okolini Kule nema sanse bez uticajnih poznanika,rodjaka itd!Sta ti to govori?
Ma covek lupa on prodaje osiguranja .mislim Wiena osiguranje
- не
Dobro daj ime firme,i naravno mesto gde da dodju jedno 100-tinak ljudi koje cu da ti posaljem![]()
Зар је 20.000 максимално што ти можеш да зарадиш месечно? Ко ти брани да радиш и два посла ако ти је мало новца?
Не знам како то функционише у Кули, зар тамо никоме не требају стручњаци, него само везаре?![]()
daj nama malo togaКако би било кад сви почели да причамо како је све у најбољем реду....
Како нам цветају руже.....
Како нам економија иде узлазном линијом.....
Како је незапосленост испод 1%......
Како је корупција искорењена.........
Како је....Како је све лепоооооооо.....
.........................................................
Да помогнемо Боти, Гљивици, Динколонеу, Метузалему, Гроби, *******ом, Мики Маусу, Сунђер Бобу, Мачкару, Папучи, Прашку...........целокупној камарили.......
Да схвате да није више потребно да се труде да нам помогну и да престану да се баве политиком и да оду да чувају овце и козе негде далеко у планину.....(где нема домета...ГСМ-а, ГПРС-а, ГПС-а.....)
daj nama malo toga![]()