Све је у реду......

Можда си у праву, имам добро плаћен посао и не бринем, па се питам, како сам ја успео, и многи у мојој компанији, да се запослим без протекција, а многи не могу :think:

Aj da krenemo od sledeceg.
-Kad si uspeo(tj kad si se zaposlio),pre koliko godina?
-Da li si clan neke stranke u Srbiji?
-Da li pratis kolika je stopa nezaposlenosti u Srbiji?
-U kojem gradu si zaposlen?

Зависи где...

Ти си вероватно мислио на копање бунара у Ритопеку или нешто слично.Ја сам мислио на неки илое квалитетнији посао.
Чињеница је да ако немаш везу не вреде ти дипломе,наравно не увек али оквирно у 80 % случајева је тако.

Aj da krenemo od sledeceg.
-Kad si uspeo(tj kad si se zaposlio),pre koliko godina?
-Da li si clan neke stranke u Srbiji?
-Da li pratis kolika je stopa nezaposlenosti u Srbiji?
-U kojem gradu si zaposlen?

- у којој фирми? Радим већ 15 година, али нисам залепио доопе у једну фирму до пензије.
- не
- статистикама и истраживањима не верујем. верујем само онима који дођу на конкурс код нас у фирму и побегну од почетне плате 20.000+порези и радног времена од 5 сати, јер им се не исплати. То ми је прави показатељ незапослености.
- Седиште фирме је у Аустрији. Радим у Београду

- у којој фирми? Радим већ 15 година, али нисам залепио доопе у једну фирму до пензије.
- не
- статистикама и истраживањима не верујем. верујем само онима који дођу на конкурс код нас у фирму и побегну од почетне плате 20.000+порези и радног времена од 5 сати, јер им се не исплати. То ми је прави показатељ незапослености.

....o.k.....i ja sam radio za 20 hiljada...6 dana /7..po 8 sati......i kada sam se vratio sa bolovanja....izvolte khjižica.......

- не

E pazi sad ovo.Ja za put od Kule do Bga,i obrnuto bi morao da dajem skoro citavu platu.(eto hipoteticki tih 20000)
A budimo iskreni jedino mogu ziveti u supi za 20000 u Bg-u.
Dakle po ovome sto govoris,mogu doci u Beograd i naci posao dok pucnes prstima,a u Kuli i okolini Kule nema sanse bez uticajnih poznanika,rodjaka itd!Sta ti to govori?

E pazi sad ovo.Ja za put od Kule do Bga,i obrnuto bi morao da dajem skoro citavu platu.(eto hipoteticki tih 20000)
Dakle po ovome sto govoris,mogu doci u Beograd i naci posao dok pucnes prstima,a u Kuli i okolini Kule nema sanse bez uticajnih poznanika,rodjaka itd!Sta ti to govori?

ma šta ti je...pa i ovo njesra od posla sam dobio preko poznanstva.......:sad2:

Мислиш на оне што су на нова радна места дошли уз помоћ аутоматских пушака. :D

Да, да, то су ти. Заборавила сам у прошлој поруци да ставим знаке наводника за те "експерте".

А и они "експерти" који су оставили све оне важне и добро плаћене фотеље у иностранству да би овде радили из љубави према Србији и мучили се на теткином каучу... :mrgreen:

Зар је 20.000 максимално што ти можеш да зарадиш месечно? Ко ти брани да радиш и два посла ако ти је мало новца?
Не знам како то функционише у Кули, зар тамо никоме не требају стручњаци, него само везаре? :confused:

- не

Dobro daj ime firme,i naravno mesto gde da dodju jedno 100-tinak ljudi koje cu da ti posaljem :D

Зар је 20.000 максимално што ти можеш да зарадиш месечно? Ко ти брани да радиш и два посла ако ти је мало новца?
Не знам како то функционише у Кули, зар тамо никоме не требају стручњаци, него само везаре? :confused:

Poenta je da bi jedva nasao i jedan!
Da otprilike tako....vazno je da si u necijoj bulji,i jos vaznije je da imas vezu!Bez toga se slabo ko zaposli!

Како би било кад сви почели да причамо како је све у најбољем реду....
Како нам цветају руже.....
Како нам економија иде узлазном линијом.....
Како је незапосленост испод 1%......
Како је корупција искорењена.........
Како је....Како је све лепоооооооо.....

.........................................................
Да помогнемо Боти, Гљивици, Динколонеу, Метузалему, Гроби, *******ом, Мики Маусу, Сунђер Бобу, Мачкару, Папучи, Прашку...........целокупној камарили.......
Да схвате да није више потребно да се труде да нам помогну и да престану да се баве политиком и да оду да чувају овце и козе негде далеко у планину.....(где нема домета...ГСМ-а, ГПРС-а, ГПС-а.....)
daj nama malo toga :mrgreen:

daj nama malo toga :mrgreen:

Како је лепо кад ДонМишко марне земљиште у Луци Београд, а у томе му помогне цела градска скупштина. Баш ми је драго због њега, нема смисла да човек већ толико времена пати.........

Како је лепо кад је буџет каса из које свако може да узме колико му треба....

ајмо још тог лепог......

Back