Sve je u glavi ili ne?

Ali onoj gornjoj ( pricam za muskarce) ;):lol:
LM, nEje tema o 'teligenciji vec o razmisljanju i ukljucivanju samo procesa misljenja u toku sexa..
Sa jedne strane potpuno, ali potpuno iskljucujem mozak u sexu i osecam samo telom.
Sa druge strane znam da ako me dodiruje ruka koju moj mozak nije prepoznao da je 'ta' nema sanse da svrsim? Ako mozak definise osobu kao fizicki neprivlacnu bio bi to (mislim cak i muskarcima :mrgreen: iako oni manje misle) losiji sex...ili samo los?:think:
Poznate su odavno 'psiholoske blokade ' u sexu, zbog kojih neko ne moze da svrsi..
Sad sam u rebusu.. Razmisljanje tokom sexa- da ili ne? :hvala:
Блискост је веома важна.

LM, nEje tema o 'teligenciji vec o razmisljanju i ukljucivanju samo procesa misljenja u toku sexa..
Sa jedne strane potpuno, ali potpuno iskljucujem mozak u sexu i osecam samo telom.
Sa druge strane znam da ako me dodiruje ruka koju moj mozak nije prepoznao da je 'ta' nema sanse da svrsim? Ako mozak definise osobu kao fizicki neprivlacnu bio bi to (mislim cak i muskarcima :mrgreen: iako oni manje misle) losiji sex...ili samo los?:think:
Poznate su odavno 'psiholoske blokade ' u sexu, zbog kojih neko ne moze da svrsi..

Ma koliko god mi neko bio privlacan, posle odredjenog vremena (ako je duza veza) to izlapi i sex nema vise onoliko strasti kao ranije, i onda se ukljucuje mozak.. bar kod mene-sto jeste skenj ali tako je, nema strasti koje traje vecno (citaj duze od godinu-dve)

Mislim da je ista fora kod muskaraca i kod zena. Bar sto se mene tice... desavalo mi se da kad ne zelim da svrsim u tom trenutku pomislim na nesto drugo i sex se nastavi... Sve ide iz glave.

Back