Sve je skuplje!

Zamisli bolida javno objavi diktatorske naredbe da se smanje cene.

Onda proizvodjaci automatski manje proizvode, jer im se ne isplati da proizvode po tim cenama.

Cim se manje proizvodi, a potrosacima jos rekli da ce biti manje cene, pa se poveca traznja, to AUTOMATSKI poveca cene.

SNS diktatura je skupina pajsera i potpunih neznalica.

Oni ne znaju nista, o bilo cemu.

Danas sam isao u Lidl.

Sve je skuplje!

Sta je ovo Vucic uradio, nemam pojma, o kakvim stvarima on bulazni, da li je ucenjivao proizvodjace/distributere da daju manje cene?

Ovaj populisticki analfabetizam SNS bande ce nas unistiti.

КАПИТАЛИЗАААААААААААМММММММММММ

смањиш понуду

стегнеш монополом

повећаш тражњу

ПРОФИИИИИИИИИИИИИИИИТТТТТТТТТТТТТТТТТ

Danas sam isao u Lidl.

Sve je skuplje!

Sta je ovo Vucic uradio, nemam pojma, o kakvim stvarima on bulazni, da li je ucenjivao proizvodjace/distributere da daju manje cene?

nije skuplje ne preteruj.
jeftinije je.

ali lidl radi nesto pokvareno..to sam primetio jos prosle nedelje.
u ponedeljak su im bile zaista osetno nize cene
sad bukvalno svaki dan dizu po nekoliko dinara cene i vec su cene u odnosu na prosli ponedelak skoro svih proizvoda vise za 5 do10 dinara.
hebe ih digitalni fiskalni racun pa mogu da pogledam i uporedim cene :D

nije skuplje ne preteruj.
jeftinije je.

ali lidl radi nesto pokvareno..to sam primetio jos prosle nedelje.
u ponedeljak su im bile zaista osetno nize cene
sad bukvalno svaki dan dizu po nekoliko dinara cene i vec su cene u odnosu na prosli ponedelak skoro svih proizvoda vise za 5 do10 dinara.
hebe ih digitalni fiskalni racun pa mogu da pogledam i uporedim cene :D
Pa ocigledno je da i distributeri njima duzu cene, zato sto tim distributerima proizvodjaci dizu cene, zato sto ce manje da proizvode po vucicevim nizim cenama.

To je tabe 101 ekonomije.

Pa ocigledno je da i distributeri njima duzu cene, zato sto tim distributerima proizvodjaci dizu cene, zato sto ce manje da proizvode po vucicevim nizim cenama.

To je tabe 101 ekonomije.
pa ne skidaju se cene samo skidanjem marze
msilim i to treba, ali je trebalo da se krene od osnova i cene struje i goriva pa nadalje..jer sve to utice na cenu.

Danas sam isao u Lidl.

Sve je skuplje!

Tebe kad su vidjeli nisu htjeli dat popust iz principa.
Rekli su,za vas gospodine po staroj cEni.

Vucic i diktatori takvog tipa su klasicni moroni.

Oni ne razumjeu da tim pretnjama u bilo kom delu trzista, ti samo na duze staze pravis situaciju jos gorom.

To sto on preti trgovinama, da ove nemaju trzisne cene, nego mora da postuju njegove diktatorske cene, to ce POVECATI CENE.

Vucic i SNS su idioti.

Back