Meridian
Iskusan
- Poruka
- 5.263
Tako da je ovaj deo foruma samo o sexu i propratnim temama.
Znate li sve o ljubavi ili je to tabu tema?
- - - - - - - - - -
Znate li sve o ljubavi ili je to tabu tema?
- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubav je voleti sebe i druge,postovati sebe i druge i znati pustiti i sebe i drugog da zivi bez ljubomore i ostale patologije.
E vidis nisam mislila da moze i tako da se rastumaci,imas pravoMislila sam da covek ljubomorom truje sebe iz licne nesigurnosti i svog partnera sto je znak da ne veruje partneru i da ne voli sebe,nije siguran u sebe.A ako ne volis sebe ne mozes voleti ni drugoga
![]()
nije ljubiomora nista strasno u granicama normale, vecina je ljubomorna u nekim situacijama koliko god bili sigurni u sebe
ja sam malo iznad granice
- - - - - - - - - -
a to ne volis sebe ne mozes ni drugoga
zasto mislis da neko ko je ljubomoran ne voli sebe, naudio bi sebi?
Ljubomora nema veze sa ljubavi. Najjaca ljubomora je prema onome koga mrzis, a ako si ljubomoran na voljenu osobu, to ne mjesaj sa ljubavi. Ljubomora je prica za sebe. Cak se ovo dvoje ne bi trebalo ni stavljati u isti kontekst, jer jedno iskljucuje drugo.
Ljubomora jeste vec vid maltretiranja sebenije ljubiomora nista strasno u granicama normale, vecina je ljubomorna u nekim situacijama koliko god bili sigurni u sebe
ja sam malo iznad granice
- - - - - - - - - -
a to ne volis sebe ne mozes ni drugoga
zasto mislis da neko ko je ljubomoran ne voli sebe, naudio bi sebi?
Ljubomora nema veze sa ljubavi. Najjaca ljubomora je prema onome koga mrzis, a ako si ljubomoran na voljenu osobu, to ne mjesaj sa ljubavi. Ljubomora je prica za sebe. Cak se ovo dvoje ne bi trebalo ni stavljati u isti kontekst, jer jedno iskljucuje drugo.
Ljubomora jeste vec vid maltretiranja sebeNesigurnosti u sebe.Naravno to je moje vidjenje i ne mora biti tacno,svako ima slobodu da zastupa stav kakav god zeli.Toliko od mene
![]()
Cim nanjusim ljubomoru to mi je znak da taj covek nije siguran u sebe.Ok mala doza,njegova stvar ukoliko zeli da sam sebe grize iznutra.A to ne moze da dovede do kvalitetne veze.Ne moze jednostavno.Svako treba prvo da razresi svoje komplekse i strahove,zasto misli da ce ta osoba otici,zasto se boji da izgubi tog nekog.Ako nema nimalo ljubomore onda pratnera stoli bojko za tebe.Mala doza mora da postoji.![]()
Veruj mi Buba,vise mi je stalo do mog unutrasnjeg mira i do harmonicnog odnosa nego do ljubomore kao pokazatelja da me on volijeste
ali je sastavni deo odnosa
osim ako ti nije stalo ili ako ti partner ne daje povoda
Cim nanjusim ljubomoru to mi je znak da taj covek nije siguran u sebe.Ok mala doza,njegova stvar ukoliko zeli da sam sebe grize iznutra.A to ne moze da dovede do kvalitetne veze.Ne moze jednostavno.Svako treba prvo da razresi svoje komplekse i strahove,zasto misli da ce ta osoba otici,zasto se boji da izgubi tog nekog.
Kada sumnjas tu vec ne valja nesto i to debelo i to treba il seci ili pokusati rascistiti.Prema mom misljenju.A na kraju krajeva sto bi lupala glavu oko nekoga sa kim ne znas dal je crno ili belo,kada ima toliko divnih muskaraca koji bi sve cinili za tebenije stvar u strahu da ce ta osoba otici, da necu moci bez njega...ma koliko mi tesko bilo posle
ja mogu sama, nije mi problem
primer
ima i kad ne varas i ne zelis da neko tebe vara ponizava te i pravi budalu od tebe
kad si nesiguran na cemu si javlja se ljubomora
- - - - - - - - - -
ovo bi verovatno lakse i bolje bilo preseci
- - - - - - - - - -
sto sam jednom i uradila
- - - - - - - - - -
i ljubomora oko sitnica postoji....ali sve to je bzvze
najgore je kada sumnjas u prevaru
Imas pravo zaspamovasmo bez potrebeČovek postavi temu o Ljubavi, a vi je pretvorite u temu o ljubomori.
Uopšte mi nije jasno...važnija vam je ljubomora od ljubavi?
Hipotetički primer ti krećeš da flertuješ sa nekim muškarcem dok je tvoj dragi tu,kraj tebe,i pogledaš on mrtav ladan,stoli ga bojko šta bi ti pomislila da li je njemu stalo do tebe ili ne?