Sve je na zenama lazno samo izgled nije

Jedno pitanje za tebe. Sta ti je to los izbor?
Svuda oko mene su devojke koje sasvim okej izgledaju.
Od 10 koje znam/sretnem/upoznam 2-3 su mi neprivlacne, dok ostalih 7-8 su privlacne, a medju njima 3-4 su bas privlacne.

Meni uopste nije retko da me muvaju lepotice, ali me vise muvaju ove srednje privlacne. One neprivlacne ni ne pokusavaju sa mnom.

Ne znam kako je kod tebe, ali ja mislim da imam stvarno dobar izbor.

Apropo ovog statistickog zapazanja, moji utisci su potpuno drugaciji i ja bi bi istakao da na 10 devojaka najvise 1 dolazi koja je lepa i zgodna, 3 koje su solidne u smislu da nemaju neku lepotu ali su zgodne, dakle nesto iznad proseka dok preostalih 6 cine one neupadljivog izgleda , tu ima dijapazon od ruznjikavih do onih osrednjih.
To je moja analiza na osnovu uzorka od srednje skole, fakulteta, slucajnog uzorka u gradu. Tu ne bi racunao vecernje izlazke po klubovima jer tu se odnos nesto menja.
Devojaka koje su izrazito lepe i privlacne tek na 100 dolazi 1 i one su retkost.
Tako da moja procena da lepih i zgodnih devojaka nema vise od 10%, 30% su solidnog izgleda.
Gotovo redovno te devojke se i izdvajaju putem selekcije pa tako obicno budu u nekim agencijama za promoterke, negde se slikaju kao modeli itd.

Apropo ovog statistickog zapazanja, moji utisci su potpuno drugaciji i ja bi bi istakao da na 10 devojaka najvise 1 dolazi koja je lepa i zgodna, 3 koje su solidne u smislu da nemaju neku lepotu ali su zgodne, dakle nesto iznad proseka dok preostalih 6 cine one neupadljivog izgleda , tu ima dijapazon od ruznjikavih do onih osrednjih.
To je moja analiza na osnovu uzorka od srednje skole, fakulteta, slucajnog uzorka u gradu. Tu ne bi racunao vecernje izlazke po klubovima jer tu se odnos nesto menja.
Devojaka koje su izrazito lepe i privlacne tek na 100 dolazi 1 i one su retkost.
Tako da moja procena da lepih i zgodnih devojaka nema vise od 10%, 30% su solidnog izgleda.
Gotovo redovno te devojke se i izdvajaju putem selekcije pa tako obicno budu u nekim agencijama za promoterke, negde se slikaju kao modeli itd.

Moja dobra ortakinja ima 3 drugarice sa kojim se najvise druzi i gde su sve 4 po meni lepotice 1.klase.
Jedna od njih je isfolirana te je meni na primer totalno neprivlacna i gledam je ko neku curku.
Druga je bila super student i pametna, ali burzujka i u nekom fensi fazonu koji meni i nije uklopljiv pa se ni na nju ne palim.
Treca je super i sestra od prve, i iako deluje nenapadnije od nje, 100 puta je normalnija, toliko da mi deluje kao prva klasa u svemu.

Ovo kazem ne ukljucujuci se u statistiku odeljenja po skolama. Ocigledno je da eksplicitna lepota meni nije od primarnog znacaja.

Ja kao ti nikad ne bih mogao da jednu lepoticu izdignem iznad 100 drugih. Nemoguca misija za mene. Ma i jednu od 10-20 tesko.

Moja dobra ortakinja ima 3 drugarice sa kojim se najvise druzi i gde su sve 4 po meni lepotice 1.klase.
Jedna od njih je isfolirana te je meni na primer totalno neprivlacna i gledam je ko neku curku.
Druga je bila super student i pametna, ali burzujka i u nekom fensi fazonu koji meni i nije uklopljiv pa se ni na nju ne palim.
Treca je super i sestra od prve, i iako deluje nenapadnije od nje, 100 puta je normalnija, toliko da mi deluje kao prva klasa u svemu.

Ovo kazem ne ukljucujuci se u statistiku odeljenja po skolama. Ocigledno je da eksplicitna lepota meni nije od primarnog znacaja.

Ja kao ti nikad ne bih mogao da jednu lepoticu izdignem iznad 100 drugih. Nemoguca misija za mene. Ma i jednu od 10-20 tesko.

Ja govorim iskljucivo o fizickom izgledu, ne ulazeci u ljudske kvalitete. Cest je slucaj da radi kurtoazije i laznog morala se govori kako je svaka lepotica itd moje misljenje a mislim i drugih jer se vrlo lepo vidi da kada je neka devojka zaista lepa to ne promakne raznim agencijama za hostese, modele a i ocima drugih muskaraca.
1 od 100 tu mislim na neku izuzetno lepu i zgodnu devojku i zato kazem da je to retkost. Takve devojke ipak lako upadaju u oci i retko ko to nece primetiti.
Moja je procena da nema vise od 10% lepih i zgodnih devojaka .
Navescu i jedan banalan primer, pre nekoliko godina bio sam u jednom udruzenju gde sam volonterski pomogao kao pravnik iako su se tu vrzmale neke devojke, mozda ih je prodefilovalo tridesetak ali nije bilo ni lepih ni zgodnih pa niko nije ni komentarisao nista oko devojaka dok sam tamo dolazio, tek pojavila se jedna koja nije bila nesto izuzetna ali imala je i lep izgled i stas.
Tu oko mene su svi uocili tu devojku koja je nedugo zatim ekspresno upoznala jednog biznismena iz Bg i vise se nije pojavila ali je to primer da lepe i zgodne uvek su i trazene i brzo nalaze partnere bas zato sto ih je malo, da ih je mnogo vise po trzisnom principu ponude i potraznje i one bi bile dostupnije tj imale bi nize kriterijume.

Prilozi

• Cjf5JXfWgAEb7yK.jpg
    Cjf5JXfWgAEb7yK.jpg
    36,6 KB · Pregleda: 13
  • antonija_misura_antonija_misura_46_xxsODQr.sized.jpg
    antonija_misura_antonija_misura_46_xxsODQr.sized.jpg
    60,2 KB · Pregleda: 12

Back