sve ili nista...

batka_mija:
da li ste strpljiva osoba koja ume da saceka koliko god je potrebno da se dobije nesto ili ste osoba koja pokusava da dobije to sto zeli bez obzira na cenu, odma' i sad?

Prilagodjavam se, vazno mi je da se ni za sta ne mucim, nije mi stalo do necega ako moram za to da se mucim i da se preterano zalazem.To mi je naj naj najvaznije, da mi sve ide lagano i da mi svaki dan bude ispunjen onim sto meni lezi taj dan da radim, lakoca zivljenja, to je meni najvaznije.

Ako mi je takav filing ja cu taj dan da trazim nesto mozda odmah i sad, a ako mi je filing da strpljivo cekam ja cu da cekam.Sve zavisi da li mi je nesto teskobno, neprijatno, ako mi je nesto teskobno i neprijatno bez obzira sta hocu da dobijem, bez obzira sta zelim, ja to necu uraditi,ili ako mi je nesto ekstra, uveseljava me, zabavlja me, ja cu to uraditi bez obzira na sve.Sve, bas sve, zavisi samo od osecaja, mene vode osecanja kroz zivot.S tim sto su svi ti filinzi slozeni tako da su u vezi sa mojim dubokim zeljama, vrlo sam iskrena prema samoj sebi, i onda ako mi je filing da nesto hocu odmah i sad to znaci da je taj filing duboko uskladjen negde u dubini mene sa mojim zeljama i ciljevima,a izlazi na povrsinu samo kao filing, i ja ga obavezno poslusam.

Vec sam negde rekla da sam dobila ono sto sam zelela , bolje reci pravu priliku da imam sve sto sam zelela, ali je trebalo strpljenja, rada, mogu slobodno reci trebalo je se i pomuciti,ali bi dobila sve sto sam zelela. Ja sam bila ne strpljiva, izgubila to sto sam imala, i nadalje dobijala samo simpaticne polovnjake ogranicenih mogucnosti.

batka_mija:
da li ste strpljiva osoba koja ume da saceka koliko god je potrebno da se dobije nesto ili ste osoba koja pokusava da dobije to sto zeli bez obzira na cenu, odma' i sad?

hm
ja spadam u one koji su bas mirni i stalozeni ali umem i ja da planem jednom u godini
ja vagam svaku reci i o svemu mislim dva puta
nista u zivotu nisam dobila "po svaku cenu" i to se meni licno ne dopada

narano ima i onih koji to bas rade
ja nisam takva
premda bi rado
jer kod mene sve ide polako ...........;)

batka_mija:
oxi-moron... ne razumem zasto to kazes... da li zoves staronju da me banuje? sta fali ovoj temi?
da staronja ima mogutjnost direktnog bana mislim da bi tebi vetj bilo baj baj odavno,ali ne sumnjam da tje imati problema da ti sredi ban ...
Ova tema je delimichno ok,ali i am znash kakve si sve teme postavljao...tjale je bre mator chovek,ima problema sa kichmom,jaaa tju da ti sredim ban ako budesh nastavio :D :D :D
Samo nemoj floodati glupim temama :D

Back