Svaštojedi vs. Vegeterijanci

pa moras neke granice postaviti, mada ima tih ljudi koji ne postave, obicno su to neki umetnici ako su slavni
ili nisu postavili, i nisu bili umetnici i niko za njih ne zna ali su svejedno tako funkcionisali, neki geto mozda : ))
mada opet ogranicen si vremenom a mozda i prostorom, ne mozes sve uraditi tako da mozda i nesvesno pravis neku granicu. tipa ako si na forumu krste nisi na fejsbuku, mozda neki multitasking ali u tom trenutku si na jednom mestu
ako ne postavis ti postavice ti drustvo tj zakoni, a ako su oni relativni kao sto je mozda danas onda ne znam, onda je frka

neki ljudi manje jedu meso jer im manje prija a ne iz ubedjenja ima i to

el ovo tema o ishrani ili tema o zivotu uopsteno?

svastojed sa inklinacijom ka karnivorima. :mrgreen:

u zivotu treba probati stvari, one koje ne ugrozavaju zivot previse (sigurno necu probati heroin npr.). svi cemo na kraju da riknemo, pa sta fali da se nest uradi, posle moze covek i da se kaje, ako nije.

p.s. povrce iz miloste zovem povrAckice.:mrgreen:

Uhhh zbog operacije sam bila primorana da konzumiram bareno povrce (osim mahunastog), barenu piletinu i ribu, kao i iskljucivo bareno voce.
I to traje... jos malo pa godinu dana. I verujte mi da bih rado smazala jedan gicin repic... i da ne bih trepnula.
Inace, konjsko meso, zecetinu, srnetinu itd (da ne nabrajam, verovatno pretpostavljate sta bih jos dodala)... ni pod tackom razno ne zelim.

da li ste više naklonjeni stavu
da u životu treba sve konzumirati, sve probati bez ograničenja, živeti bez granica
ili se ograđujete u neku grupu koja vama odgovara i ne iskačete iz tog stila

Ogradjujem se u grupu ljudi koja ne jede meso,naravno.

Nekima je ispod casti i dostojanstva da hladnokrvno ubijaju dobra bica i da im przi unutrasnje organe dok zubima kidaju mrtvo meso sa kostiju lesine.

I pogresno vam je misljenje da vege ratuju sa mesozeracima i krvopijacima,ne,mi zivimo u miru i harmoniji sa prirodom,jer je postujemo,ne unistavamo je i dobijamo sve beneficije i povlastice koje daje princip zdrave ishrane :)

Svastojed sam, obozavam meso :rostilj: a i prosto verujem da kompletna zdrava ishrana podrazumeva i meso .
Ali ne znam da li ste bili u prilici da provodite vreme na selu i hranite zivotinje, svinje, ovce... U oci te gledaju dok ih hranis! :sad2:

I kakav je osecaj pojesti bice koje si Do pre par minuta hranio. Ja osobno pojedem 2 kg mesa godisnje iliti jedno pile. Tesko je biti vegetarijanac u ovakvom svetu. Bii sam par meseci vegan Ali to je doista nezdravo. Opao mi je nivo cinka u krvi i Jos neki parametri su se pogorsali.

Back