gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
тенкс дуд
ај рили апришиејт ит
ај рили апришиејт ит

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да ли сте некада рекли себи "јеее6оте, кој си ти мајмун!" у смислу "ово није био баш најсрећнији избор сексуалног партнера"?
да ли сте некада рекли себи "јеее6оте, кој си ти мајмун!" у смислу "ово није био баш најсрећнији избор сексуалног партнера"?
jeste jednom,pre nekih 5 god.,ono..bio ja kod ortaka i sad...cima me burazer..u fazonu..dovesce neke dve fufe kod njega i ja mu naglasim da ni pod razno ne dovodi maloletnice!
i sta se desava..
dodju oni...kao..cao cao..bla bla,ovo ono..kroz pricu mi jedna kaze da ima 20 god. i kao super i posle nekog vremena ona me spopadne i odemo na sprat da se jebemo
i brate miNli...u sred sexa,ali...ne na pocetku..nego u sred..kaze mi .."e..moram nesto da ti kazem"ja kao..reci..pa znas..ja imam 17
, punim 18 za mesec dana,tvoj burazer nam rek'o da slazemo ako nas pitate...i sad sta cu...razumes..nista...nastavim..u stvari ne secam se ni da li sam prekinuo,pa missim..stvarno..kad je vec tako ispalo i kad je na pola...i pred kraj ona opet.."e..moram jos nesto da ti kazem"
...reci..."imam decka"..i ja i to iskuliram,a mislim se...sad mozes da mi kazes i da si trandza..zabole me..pa realno..
i brate...na kraju...kad se zavrsilo rekla mi je i da joj je cale pandur
ali neki indijanac..tipa..carina,aerodrom,luka...tako nesto...
ali...sta ja imam sa svim tim..missim..da sam znao za bilo koju od tih informacija pre sexa,ne bi do istog ni doslo,a te 4e..kao sto nisi prekinuo na lapo kad ti je rekla...vazi se...bas bih voleo da vidim tog sto bi to zapravo i uradio.
![]()
daда ли сте некада рекли себи "јеее6оте, кој си ти мајмун!" у смислу "ово није био баш најсрећнији избор сексуалног партнера"?
и да ли алкохол има везе са тим догађајем(догађајима)?
у једну руку да, у другу руку не?![]()
kojiputda
i
kojiputne
al' ne u ruku![]()
оооо, начи
јутро као и свако друго. ја, круела, будим се и бацам поглед на уснулу особу поред себе. понављам енти пут "јееее...који...аууу, куку, црна круела"...
kukam i pre budjenja
u snu
posle budem samo surova
prema sebi
i stroga i tako to
куљ
ај за тебе специјално питање:
"да ли ти се, круела, некада десило да си задовољна оним што те је6ало?"![]()
cale pandur
ali neki indijanac..tipa..carina,aerodrom,luka...tako nesto...
ou
tacka