svasta

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.854
Kako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju ?

Znate onaj fazon kad ih uhvatite a onda sledi plac i suze tipa kuku se mene nemam pojma kako upadoh u tu pricu

Znate onaj fazon kad ih uhvatite a onda sledi plac i suze tipa kuku se mene nemam pojma kako upadoh u tu pricu
U to se ne upada u to se srlja i to svesno.Sto volim ljude koji kada naprave sranjce od sebe naprave zrtvu :lol:
Odrasla osoba alo niko ti nije gurnuo cev pistolja u usta i rekao izvoli svalerisi se.Ili prevari partnera.Niko.Ako radis to sto radis nemoj posle da se vadis :mrgreen:

Ako vise nema ljubavi prema partneru ili nisu sigurni da li ih partner i dalje voli a imaju neciju paznju mogu da se zbune. Da pomisle da je to ono pravo a da kod kuce gube vreme.
Nekada su u pravu ali nekada i pogrese.

Uglavnom je nezadovoljstvo glavni razlog zbog koga pokleknu ali ima uvek i onih koji vole da se svalerisu.

Oh Bože

Dobro mozda neki gradjevinac na privremenom radu u ukrajini nema cvrst karakter pa ce zbog toga da svrlja

mimimi mimimi

:eek:

Молим модерацију да ми пронађе превод на Србском/СрПском реч из наслова теме - SVASTA.

Попиздео сам претурајучи речнике многих језика, али нигде нема такве речи.

Ако непостоји, можете одмах да закључате Крстарицу. :mrgreen:

Молим модерацију да ми пронађе превод на Србском/СрПском реч из наслова теме - SVASTA.

Попиздео сам претурајучи речнике многих језика, али нигде нема такве речи.

Ако непостоји, можете одмах да закључате Крстарицу. :mrgreen:

Ти користиш Ч уместо Ћ што много више иде на живце.

Pa prvo pitanje ti je malo naivno,msm znas sto upadaju i kada...
A ovo kuku mene ne znam kako mi se to desilo je bajka za malu decu i ne znam gde jos to ima prodju..

Pa prvo pitanje ti je malo naivno,msm znas sto upadaju i kada...
A ovo kuku mene ne znam kako mi se to desilo je bajka za malu decu i ne znam gde jos to ima prodju..

Nije bajka za malu decu. Sta mislis tvog momka, neka koleginica, komsinica krene da muva i nabacuje se godinama kad god ga vidi...

Nije bajka za malu decu. Sta mislis tvog momka, neka koleginica, komsinica krene da muva i nabacuje se godinama kad god ga vidi...

Ne znam o cemu ti pricas,ali ja pricam da je bajka da je neko toliko glup da kad ga uhvatis u prevari kaze izvini ne znam kako se ovo desilo,ili ona me zavela,e to je vrh:zcepanje:...
A ako pricas o varanju,ko hoce varace ko nece nece...

- - - - - - - - - -

Na ovo sam mislila..

Ne znam o cemu ti pricas,ali ja pricam da je bajka da je neko toliko glup da kad ga uhvatis u prevari kaze izvini ne znam kako se ovo desilo,ili ona me zavela,e to je vrh:zcepanje:...
A ako pricas o varanju,ko hoce varace ko nece nece...

Nemaju svi jaku volju...
Gladna si i neko ti nudi cokoladu svakog dana, a momak ti reko da ne smes.:)
Eto tako...

Back