- Poruka
- 42.854
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jasno oduvek zbog zvocavog partnera,pa kao pokaju se jer im je sigurica topao rucak i opranoKako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju ?
Znate onaj fazon kad ih uhvatite a onda sledi plac i suze tipa kuku se mene nemam pojma kako upadoh u tu pricu
Kako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju ?
Znate onaj fazon kad ih uhvatite a onda sledi plac i suze tipa kuku se mene nemam pojma kako upadoh u tu pricu
U to se ne upada u to se srlja i to svesno.Sto volim ljude koji kada naprave sranjce od sebe naprave zrtvuKako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju ?
Cvrsta sam karakteraa šta tebi da krene na poslu da se nabacuje Stalone ti ne bi poklekla
Oh Božejasno oduvek zbog zvocavog partnera,pa kao pokaju se jer im je sigurica topao rucak i oprano
Dobro mozda neki gradjevinac na privremenom radu u ukrajini nema cvrst karakter pa ce zbog toga da svrljac,c,c...ala si ti stroga....zasto mislis da svi koji svrljaju imaju dijagnozu i nisu normalni i ?![]()
Oh Bože
Dobro mozda neki gradjevinac na privremenom radu u ukrajini nema cvrst karakter pa ce zbog toga da svrlja
mimimi mimimi
Молим модерацију да ми пронађе превод на Србском/СрПском реч из наслова теме - SVASTA.
Попиздео сам претурајучи речнике многих језика, али нигде нема такве речи.
Ако непостоји, можете одмах да закључате Крстарицу.![]()
Чак и Кроатица Анкора зна где иде ч а где ћТи користиш Ч уместо Ћ што много више иде на живце.
Pa prvo pitanje ti je malo naivno,msm znas sto upadaju i kada...Kako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju ?
Pa prvo pitanje ti je malo naivno,msm znas sto upadaju i kada...
A ovo kuku mene ne znam kako mi se to desilo je bajka za malu decu i ne znam gde jos to ima prodju..
Nije bajka za malu decu. Sta mislis tvog momka, neka koleginica, komsinica krene da muva i nabacuje se godinama kad god ga vidi...
Na ovo sam mislila..Kako normalan cojek ili zena mogu upasti u svaleraciju ?
Ne znam o cemu ti pricas,ali ja pricam da je bajka da je neko toliko glup da kad ga uhvatis u prevari kaze izvini ne znam kako se ovo desilo,ili ona me zavela,e to je vrh...
A ako pricas o varanju,ko hoce varace ko nece nece...