svashtaroidna...

ne,nego nesto sam gledala sta si postovao,pa nesto kao Kastaneda se pominje.
Ja pocela da citam jednu njegovu knjigu,Orlovo nesto, i nista ne razumem.
A ti?

Jel mislis da bih ikako mogla da spoznam Kastanedu i sta treba da radim? :)

e ne znam ja sam od kastanede prochitao orlov dar...mislim da je to chetvrti deo...tako da sam upao najednom u neq prichu koju ama bash ne kapiram...prvu polovinu knjige sam kapirao shta je recimo ratnik i tako sve shto on objashnjava u prvim knjigama...teeeek kasnije sam pohvatao shta se deshava...al sam se tad i smorio ujedno pa sam odustao od karlosa...kazhu ljudi da je dobar...al nismo tu da prichamo o kastanedi...nemam pojmaverovatno mozhesh da ga skapirash...ja sam skapirao shta treba da radim...nasho sam kombinaciju za trip i odo na more za mesec dana...

ma kastaneda je gej...dobar je al je gej...

E pa dobro,ali je on ipak imao moc astralnog putovanja pa tako kada je primao nagradu ustvari nije bio on nego njegov duhovni oblik.

Ne znam,ja sve parfeme koje kupim isto mirisu.

I dalje mislim da je kastaneda naduvani serator,a mozda je jeo i pejotl ili kako se vec zive onaj kaktus :)

Laku noc,tabakero ... !

AntunTun:
e ne znam ja sam od kastanede prochitao orlov dar...mislim da je to chetvrti deo...tako da sam upao najednom u neq prichu koju ama bash ne kapiram...prvu polovinu knjige sam kapirao shta je recimo ratnik i tako sve shto on objashnjava u prvim knjigama...teeeek kasnije sam pohvatao shta se deshava...al sam se tad i smorio ujedno pa sam odustao od karlosa...kazhu ljudi da je dobar...al nismo tu da prichamo o kastanedi...nemam pojmaverovatno mozhesh da ga skapirash...ja sam skapirao shta treba da radim...nasho sam kombinaciju za trip i odo na more za mesec dana...

ma kastaneda je gej...dobar je al je gej...

chitash! wooooow

kakav covek

da vam se uslihtam malo..sa sezama

:: Muz se vraca kuci u zoru...

- Gde si bio celu noc??!! Priznaj!!!

- Znas draga, jucerasnji sastanak se oduzio, pa je nasoj novoj
sekretarici otisao poslednji autobus. Zamolila me je da je odbacim
kuci; onda sam pred njenom kucom video da je ispustila zadnja leva
guma na autu, pa sam promenio tocak. Sekretarica me je ljubazno
pozvala u svoj stan da operem ruke, i usput mi je skuvala i caj sa
rumom, posto sam se smrzao menjajuci tocak. Kad sam hteo krenuti
kuci, video sam da policija u njenoj ulici zaustavlja sva vozila i
proverava vozace "balonom". Resio sam da sacekam da odu, zbog ruma
u caju, ali njima to nije padalo na pamet. Onda je sekretarica
predlozila da prespavam kod nje... i eto...

- Ne lazi, dzukelo!!! Opet si celu noc bio u kancelariji i njakao
kompjuter po forumu s onim tvojim ludacima!!!

pobedila me je modelsica mozete da se radujete. sad cu da citam sta sam pisala ranije

imam tri oziljka, jedan je na levoj butini od male operacije jer mi je urasla dlaka posto sam cackala kozu i onda se napravila neka budza, drugi je na kolenu kad sam pala kao dete i treci je na istom kolenu - desnom - kad mi je upao kamencic u koleno. nije nesto ali tako i treba da kucnem o drvo.

imam na obrvi jednoj rezić...od tuče u osnovnoj školi.
imam ožiljak na nozi od ograde norveške ambasade..lovila sam zečeve tamo.pa ....
imam neke fleke od meduza.
imam fleku na desnoj nozi od auspuha motora.
imam ranu na srcu kada me je žarko ostavio samu na hvaru...
imam ožiljak, ali skoro nevidljiv od carskog.
nemam slepo crevo.
izbegavala sam metke vešto dva puta ..te nemam čime da se hvalim:lol:
ima toga, ali matora sam ne se sećam:lol:
polomljeni su mi kečevi gornji.
preskakala sam ogradu engleske ambasade..bio uskrs..a pun bazen;)
navukli me mangupi;)
i tako.
neki svedoci koji bi mogli još svašta da kažu..su u dnu dvorišta.
morala sam.

Al' si Majapaco luda bila (:

Ja imam jedan na glavi, pozadi levo, onako ne bas mali, jedno 2-3 cm verovatno. U obliku Nike znaka. Srecom nije bog zna koliko sirok, pa se ne vidi, ako nisam oshishan na manje od petice npr. Od coska jednog potice... inace nije mi bash ni glava ravna na tom mestu.
Ima i jedan u korenu desne strane vrata... to je bilo po principu: Ziv klan, nedoklan.
Trebao bih da imam i jedan na ledjima, s leve strane uz kicmu. Od uboda one neke igle, s kojim doca vadi ne znam sta i zbog cega, dok sam jos bio bebac kod mame u stomaku. Taj se video sigurno do pre nekoliko godina.
Imam i jedan blag na desnoj ruci, uz lakat, od nekog bezveznog pada s bicikla. Jedva povrsinski ogulio malo kozu, al' eto tako mi nesto bezveze zaraslo da je ostao oziljak i depigmentirana koza na tom mestu. Bezveze.
Jedan zaeban sam dugo vreme imao na leveom kolenu, od posekotine na ostar kamen. Iako je bio prilicno dubok i dugacak, on je skoro nestao potpuno. Jedva moze da se nazre malo.

Svi ostali su nestali u potpunosti.

Imam na palcu desne ruke kad sam kao mala sva spretna levoruka nekom nozhekanjom sekla kobasicu... :lol:
Imam ozhiljak od operacije zuba , kada su mi odsechena prednja 4 zuba..ali se ne vidi. :mrgreen:
Imam jedan ozhiljak na ruci..desnoj..malecki..i jedan na levoj butini...malo veci.. oni su...pa,bolno mi je da se secam...:(
Imam ista takva tri,mala..ne desnoj ruci..ali oni se ne vide uvek..samo pod odredjenim uglom i odredjenoj svetlosti..i ne,nisu ultraljubichasti,fluorescentni ili tako neshto... :lol:

Imam od operacije - "bikini rez", tako mi rekla doktorka da se zove. A to joj valjda znači: "ne' da viri iz gaća kad odeš na more". :lol:

sun.gif

Back