Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
bravo !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i-ju!...AntunTun:e pa raspito sam se...znam choveka...kazhe da je doors blondi a da je maslachak lilu...
pa kad neceMaslachak:...nemoj chitati kastanedu... bolje chatuj.
Iivija:imam fleke od uklanjanja tetovazhe.... neke sitne posekotine po rukama.... ove nisam zaradila.. sama sam se chastila.....
AntunTun:e ne znam ja sam od kastanede prochitao orlov dar...mislim da je to chetvrti deo...tako da sam upao najednom u neq prichu koju ama bash ne kapiram...prvu polovinu knjige sam kapirao shta je recimo ratnik i tako sve shto on objashnjava u prvim knjigama...teeeek kasnije sam pohvatao shta se deshava...al sam se tad i smorio ujedno pa sam odustao od karlosa...kazhu ljudi da je dobar...al nismo tu da prichamo o kastanedi...nemam pojmaverovatno mozhesh da ga skapirash...ja sam skapirao shta treba da radim...nasho sam kombinaciju za trip i odo na more za mesec dana...
ma kastaneda je gej...dobar je al je gej...
krvolok:Ne brini, Smiljka, Livija kad' kaže to i uradi, samo kada ima adresu !!! Meni je 'tela da pošalje neke " Lee " farke, ali me čuva od njih, kaže : da ih ne izderem !!! :-D
Doors of Perception:Ne znam,ja sve parfeme koje kupim isto mirisu.
chika_doktor:ti ko da si na pilani radila![]()