trofazna, naravno da mogu da ti odgovorim i to vrlo rado.
nemam nista od toga naravno, ali ako me to ispunjava na neki nacin i imam zelju i moze mi se, zasto da ne. a sto se tice ozbiljne veze, iskreno za to ima vremena mlad sam i nezelim jos da se obavezujem i vezujem za jednu osobu.
potrosna roba je neko ko je isturlio i nekoristi nicemu, ne shvatam po cemu bi ja to bio? ja znam da volim i da se posvetim devojci na najbolji nacin i znam da se oseca posebnom i jedistvenom pored mene, ali sada netrazim to. sto se tice braka, ja iskreno planiram kada zavrsim fax da zapalim iz ove shit zemlje i zivim negde lepo mirno i luxusno(kao ranije), tako da eto mozda mi ozbiljna veza i nebude odavde ;-) a mozda i bude, nekazem. kada budem zeleo da imam ozbiljnu vezu tada nece biti laganja i varanja, sve ce znati o meni i ja o njoj, mora da postuje svaku moju bivshu i svaku moju glupost koju sam napravio jer zbog toga sam iskusniji i zreliji, jer ja cu isto to postovati i kod nje. iskreno sta mislis da mene nijedna riba nije prevarila??? ma daj, u danasnje vreme se gleda ko ce prvi skim da te prevari i zajebe. ja sam ziveo u inostranstvu i nemogu da ti opisem kako se ceo svet razlikuje od nase srbije, prosto mi je zao nekada i pokajem se sto sam se vratio ali drustvo je jedinstveno ovde. sve ima svoje. prosto kada dodje vreme da se skrasim i uzivam u toploti jedne devojke bice ona posebna i postovacemo se, jer veza pukne bez postovanja, a to znam iz iskustva drugih, najboljih drugova i drugarica.
ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.
kiss