Švalerske kombinacije

Oduvek mi je bila viša matematika kako se neko može "spetljati" sa još jednom ili više žena i da nigde ni kod jedne ne pogreši.Voleo bih da nam odaju male tajne velikih majstora

Pitaj mog bivšeg muža...:lol:
Pošto se kod mene zeznuo, pa ja saznala, verujem da se do sada izveštio jer je ova sa kojom je sada još uvek sa njim, znači nije saznala iako ja znam da i nju vara...
Naučio se čovek....
8-):lol:

za mqrva: samo se to pofali:lol ali pitaj se šta stvarno imaš od toga da izyebeš pola grada? pitaj se šta će se desiti kad budeš tražio devojku za ozbiljnu vezu i da sazna da si istrošena roba..nemam ništa protiv, svi radimo kako nam paše...ja naprosto znam da sa takvim ne bi više nikada bila
stvarno ne znam šta ti je smisao toga? jel možeš to da objasniš

trofazna, naravno da mogu da ti odgovorim i to vrlo rado.
nemam nista od toga naravno, ali ako me to ispunjava na neki nacin i imam zelju i moze mi se, zasto da ne. a sto se tice ozbiljne veze, iskreno za to ima vremena mlad sam i nezelim jos da se obavezujem i vezujem za jednu osobu.
potrosna roba je neko ko je isturlio i nekoristi nicemu, ne shvatam po cemu bi ja to bio? ja znam da volim i da se posvetim devojci na najbolji nacin i znam da se oseca posebnom i jedistvenom pored mene, ali sada netrazim to. sto se tice braka, ja iskreno planiram kada zavrsim fax da zapalim iz ove shit zemlje i zivim negde lepo mirno i luxusno(kao ranije), tako da eto mozda mi ozbiljna veza i nebude odavde ;-) a mozda i bude, nekazem. kada budem zeleo da imam ozbiljnu vezu tada nece biti laganja i varanja, sve ce znati o meni i ja o njoj, mora da postuje svaku moju bivshu i svaku moju glupost koju sam napravio jer zbog toga sam iskusniji i zreliji, jer ja cu isto to postovati i kod nje. iskreno sta mislis da mene nijedna riba nije prevarila??? ma daj, u danasnje vreme se gleda ko ce prvi skim da te prevari i zajebe. ja sam ziveo u inostranstvu i nemogu da ti opisem kako se ceo svet razlikuje od nase srbije, prosto mi je zao nekada i pokajem se sto sam se vratio ali drustvo je jedinstveno ovde. sve ima svoje. prosto kada dodje vreme da se skrasim i uzivam u toploti jedne devojke bice ona posebna i postovacemo se, jer veza pukne bez postovanja, a to znam iz iskustva drugih, najboljih drugova i drugarica.
ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.
kiss

Back