Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
Rudolf Valentino je bio dobar frajer, ali ga sumnjiče da je bio gej.pa kad je godište rudolfa valentina)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rudolf Valentino je bio dobar frajer, ali ga sumnjiče da je bio gej.pa kad je godište rudolfa valentina)
video sam 100 muškaraca u raznim pozama
al nijednog sa mrežicom
ČEMU SLUŽI????
Ne bih ja sam o tome pricao , iskreno ne ide![]()
ja volim džonija
brate mili kad pročitam njegov post
ja se otreznim u trenutku i još lupim sebi 2 šamara
a o slikama da ne pričam
Rudolf Valentino je bio dobar frajer, ali ga sumnjiče da je bio gej.
Ko te šiša kad nisi bio tamo; dok sam ja sa Rudolfom izlazila po studentskim žurkama, ti si kod kuće pevušio i gledao takmičenje za dečju pesmu evrovizijeda sam bio tamo
ja bih i dokazao)
Rekao Ranjeni Zoro,tu na Krsti ,jednom prilikom da jedva čeka sedamdesete da ne mora da kreše!
Istomišljenik sam! Dojadilo to jurcanje za suknjama , štiklama i guzama...
Ali imam drugare koji u jednom od đepova vijagru ili neke šampončiće...
I sad su oni veliki švaleri,šta li,kad se dohvate neke od pet banki,kao ona je mlađa od njih,a ono celulit,
strije da ne pričamo...To kakvi su oni-to ni karikaturisti ne crtaju-jer nije smešno...
A redovna priča da su zapale u škripac i naravno-švaler pomaže i to da se zatrpa bunar bez dna!
Ne kažem da sam svetac,ali se nije rodila koja će ješi kintu uzeti!
A ono sranje kad ti u šezdesetim kažu da dobro izgledaš? Pa pogledaj se seronjo u ogledalo kad se briješ!
Ja nemam te iluzije-mogu da kažu šta hoće-u ogledalo i ne gledam -napamet se brijemn da se ne šlogiram!
A i prohtevi su savladivi za razliku od dvadesetih i tridesetih kad je bilo:daj šta daš samo da se kreše i Brena je Brena,a dvared je dvared!
Osim toga-nije to neko umeće-i majmuni i magarci znaju da krešu! I?
Moje je mišljenje da je švaler neiživljeni drkađija koji se stiso kad je trebalo da kaže:"Gospođice,znate,fascinantni ste!" Nema te kojoj se nisu
noge odsekle!
Ima još štosova,ali čuvam ih za unuka...Polako,danas je tek na prvom Miklavšu (Deda Mrazu) bio...Ni dva leta-na proleće tek s dedom u prvi ribolov treba da ide...
Sinovi su švalerčine mamicu im...glab!![]()
Da, sa izvesnim delovima teksta bi se moglo sloziti. Ono gde covek kaze da svako zna da krese, ali svaler se od svakoga razlikuje po tome sto je ubitacan strelac, sa posebnim osecajem za gol, koji realizuje cak i poluprilike, ne promasuje. Nije to samo sreca, talenat i umece nego i ona drskost, hrabrost koju imaju vrhunski golgeteri.
Zajebavaju me ortaci zbog neke tete kojoj sam odbio poziv na djuvec, strasno kako sam omanuo, prilika mi se ukazala bukvalno ni iz cega, ja sam na njenoj polovini terena, a ona se prosto sklanja sa gol linije, i nisam sutirao.Tesko da ce me ponovo pozvati na djuvec.
A zena iskusna, videla koliko sam gladan.
![]()
Nikad od mene svaler, lepo mi je rekla moja Madjarica.
![]()
Sagrešio si sinak-moraš se iskupiti...Da, sa izvesnim delovima teksta bi se moglo sloziti. Ono gde covek kaze da svako zna da krese, ali svaler se od svakoga razlikuje po tome sto je ubitacan strelac, sa posebnim osecajem za gol, koji realizuje cak i poluprilike, ne promasuje. Nije to samo sreca, talenat i umece nego i ona drskost, hrabrost koju imaju vrhunski golgeteri.
Zajebavaju me ortaci zbog neke tete kojoj sam odbio poziv na djuvec, strasno kako sam omanuo, prilika mi se ukazala bukvalno ni iz cega, ja sam na njenoj polovini terena, a ona se prosto sklanja sa gol linije, i nisam sutirao.Tesko da ce me ponovo pozvati na djuvec.
A zena iskusna, videla koliko sam gladan.
![]()
Nikad od mene svaler, lepo mi je rekla moja Madjarica.
![]()