Švaler

Rekao Ranjeni Zoro,tu na Krsti ,jednom prilikom da jedva čeka sedamdesete da ne mora da kreše!:mrgreen:
Istomišljenik sam! Dojadilo to jurcanje za suknjama , štiklama i guzama...
Ali imam drugare koji u jednom od đepova vijagru ili neke šampončiće...
I sad su oni veliki švaleri,šta li,kad se dohvate neke od pet banki,kao ona je mlađa od njih,a ono celulit,
strije da ne pričamo...To kakvi su oni-to ni karikaturisti ne crtaju-jer nije smešno...
A redovna priča da su zapale u škripac i naravno-švaler pomaže i to da se zatrpa bunar bez dna!
Ne kažem da sam svetac,ali se nije rodila koja će ješi kintu uzeti!:hahaha::mrgreen:
A ono sranje kad ti u šezdesetim kažu da dobro izgledaš? Pa pogledaj se seronjo u ogledalo kad se briješ!
Ja nemam te iluzije-mogu da kažu šta hoće-u ogledalo i ne gledam -napamet se brijemn da se ne šlogiram!:hahaha:
A i prohtevi su savladivi za razliku od dvadesetih i tridesetih kad je bilo:daj šta daš samo da se kreše i Brena je Brena,a dvared je dvared!:lol:
Osim toga-nije to neko umeće-i majmuni i magarci znaju da krešu! I?
Moje je mišljenje da je švaler neiživljeni drkađija koji se stiso kad je trebalo da kaže:"Gospođice,znate,fascinantni ste!" Nema te kojoj se nisu
noge odsekle!;)
Ima još štosova,ali čuvam ih za unuka...Polako,danas je tek na prvom Miklavšu (Deda Mrazu) bio...Ni dva leta-na proleće tek s dedom u prvi ribolov treba da ide...
Sinovi su švalerčine mamicu im...glab!:mrgreen:

jedan od retko smislenih postova. tako se pise.

ne mora da se slazem sa sadrzajem ili delom sadrzaja, ali uvazavam trud autora da podeli svoje misljenje svima koji razumeju. ide repa

Da, sa izvesnim delovima teksta bi se moglo sloziti. Ono gde covek kaze da svako zna da krese, ali svaler se od svakoga razlikuje po tome sto je ubitacan strelac, sa posebnim osecajem za gol, koji realizuje cak i poluprilike, ne promasuje. Nije to samo sreca, talenat i umece nego i ona drskost, hrabrost koju imaju vrhunski golgeteri.
Zajebavaju me ortaci zbog neke tete kojoj sam odbio poziv na djuvec, strasno kako sam omanuo, prilika mi se ukazala bukvalno ni iz cega, ja sam na njenoj polovini terena, a ona se prosto sklanja sa gol linije, i nisam sutirao. :rumenka: Tesko da ce me ponovo pozvati na djuvec. :rumenko: A zena iskusna, videla koliko sam gladan. :rumenko: :lol: Nikad od mene svaler, lepo mi je rekla moja Madjarica. :lol:

Poslednja izmena:
Da, sa izvesnim delovima teksta bi se moglo sloziti. Ono gde covek kaze da svako zna da krese, ali svaler se od svakoga razlikuje po tome sto je ubitacan strelac, sa posebnim osecajem za gol, koji realizuje cak i poluprilike, ne promasuje. Nije to samo sreca, talenat i umece nego i ona drskost, hrabrost koju imaju vrhunski golgeteri.
Zajebavaju me ortaci zbog neke tete kojoj sam odbio poziv na djuvec, strasno kako sam omanuo, prilika mi se ukazala bukvalno ni iz cega, ja sam na njenoj polovini terena, a ona se prosto sklanja sa gol linije, i nisam sutirao. :rumenka: Tesko da ce me ponovo pozvati na djuvec. :rumenko: A zena iskusna, videla koliko sam gladan. :rumenko: :lol: Nikad od mene svaler, lepo mi je rekla moja Madjarica. :lol:

svaler je kao terapeut, ostvaruje zenske snove, u vreme kad je kojoj zakazano. takoreci socijalni radnik

posle ozarene i preporodjene mogu da nastave svoje male zivote, bar imaju cega da se secaju i da sebe zamisljaju kao da su iznad proseka

trosi on tu svvoju specijalnu energiju, koja ipak nije neiscrpna, mada nekim zenama ne treba puno, malo paznje, da je saslusas, da se preda, i pritisnes...i to je to

zato guru zoki opstaje i posle dve decenije, sve je isto, samo su se lica promenila

Sagrešio si sinak-moraš se iskupiti...
Uvek sam brisao kad su me navatavale,ali je to drugo-hteo sam da budem ja taj koji bira,a ne da me biraju tamo neke...:mrgreen:
Ali pazi sad:kad neka baš želi-ybg-udri da ne grešiš dušu! Tako možeš steći smrtnog neprijatelja!:mrgreen:
A to ko je švaler,a ko nije-to je za kompleksaše...Ženske i to koriste da muntaju...:lol:
Samo da se oko njene suknje nešto mota,pa makar i mačak...:hahaha:

Back