Švaler

nekst88

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.101
šta je utvrdila ženska ekspertiza
šta je švaler i šta njega krasi
ono švaler, šmeker, je.bač, bajica, lola bekrija, varoška faca... ma znate
svaka varoš ima nekog ko je stekao reputaciju švalera.
Ali zašto?
Količina pojebanih subjekata kao prozvod neselektivnosti?
Čuvenje po nadarenosti i seksulnoj umešnosti?
Imidž u javnosti brižljivo negovan na vizuelnom i komunikativnom nivou?
Dobar marketing?
HOW TO.... make yourself a ŠVALER? - women say.

Šta ja znam... rekla bih da ga krase uredno oštrucani brkovi, frizura koja se češlja na stranu kako bi prikrila ćelavo teme (koje je narafski oćelavilo od natprosečne količine švalerskog testosterona) i šešir.

A od psiholoških karakteristika... na usluzi je, redovno pomaže u nevolji mladim snašama kojima padne lanac s bicikla na udaljenom seoskom putu, a lepo vaspitanje ga obavezuje da se nađe na usluzi i onim starijim.

ne treba da se proizvodi niko u svalera, ti ljudi su prirodno takvi ako su takvi, to se tako rodi prosto. ako krenes da igras igru koja nije tvoja prosto ces da se slomis.

Ali zašto?
Dobar marketing?
svaler pod 1 mora da ne bira,da nije gadljiv,naci ono da je mazohista,neuredan,pijanac,sirovina,drtina,i nemojmo ga mesati sa zigolom

postignut broj je vazan, za tu disciplinu

guru zoki, lokalna legenda, pije i nista mu ne smeta za bavljenje na temu, samo se lakse i brze infiltrira

Šta ja znam... rekla bih da ga krase uredno oštrucani brkovi, frizura koja se češlja na stranu kako bi prikrila ćelavo teme (koje je narafski oćelavilo od natprosečne količine švalerskog testosterona) i šešir.

A od psiholoških karakteristika... na usluzi je, redovno pomaže u nevolji mladim snašama kojima padne lanac s bicikla na udaljenom seoskom putu, a lepo vaspitanje ga obavezuje da se nađe na usluzi i onim starijim.

jao pa ti si opisala predratnog svalera :lol:

jao pa ti si opisala predratnog svalera :lol:
Ma nemoj; to je moj idealni zamišljeni švaRer, pa nek` je i predratni!

Pod broj jedan, brkovi su tu :heart:
Pod broj dva, šešir koji ne skida.... od švalera se očekuje da bude pomalo kinky.
Pod broj tri, vozim bajs, pa je red da se nađe na usluzi kad god mi zatreba, a i lepo je da se bavimo i tim nekim drugim duhovno-materijalnim stvarima, a ne samo da brojimo koliko ima bubamara u seoskoj travi.

Još samo da se udam, pa da mogu da nađem i švalera :p

...švarel je jedan veoma spretan gospodin koji sa lakoćom izlazi kroz prozor pri odlasku... kao nindža...:aha2:
...njegova delatnost je složena, teška i obavijena velom tajne, često ga možete pronaći u ormanu ili ispod kreveta...:)

Ali zašto?
Dobar marketing?

Jaoj, sto mi je ruzan taj izraz :neutral: Za moj pojam, svaleracija je nedozvoljena :andjeo: radnja, tj ono sto se odvija u tajnosti jer je neko tu zauzet. Pa ljubavnicima smatram one koji spavaju a ne pojavljaju se u javnosti zvanicno kao par, a svaler je neko koj je tu drugi (ili za nju mozda prvi).
A kakav muskarac moze biti svalerast? Ne mislim da je to onaj ko nema kriterijume. Pre neko ko zeni ne obecava nista, nista ni ne ocekuje, pruza i uzima taj trenutak, ali dovoljno poznaje zensku psihu da se svaka kraj njega iako zna da nije jedina ipak oseca posebno.

nis mi ne pricaj, najgore su kad se prime poslije trpanja!

i to, ali ja sam teo da napisem da kod zena je najteza prva svaleracija, tu su kobajagi zaljubljene, a i svaler mora da igra istu igru, patnja, osecanja, trt, mrt

vec drugi svaler ne mora da prolazi ceo taj mukotrpni put ka cilju

a onda svaki sledeci ide lakse, sa manje price, manje lazi, da bi kad predje vise stotina hiljada kilometara i ogugla postala bas dostupna i nudi

i to, ali ja sam teo da napisem da kod zena je najteza prva svaleracija, tu su kobajagi zaljubljene, a i svaler mora da igra istu igru, patnja, osecanja, trt, mrt

vec drugi svaler ne mora da prolazi ceo taj mukotrpni put ka cilju

a onda svaki sledeci ide lakse, sa manje price, manje lazi, da bi kad predje vise stotina hiljada kilometara i ogugla postala bas dostupna i nudi

cuj kobajagi, zene su bwe za prawe sjebani likovi <3:)))))))

Švaler miriše na kolonjsku vodu
nosi isključivo crne čarape
ne odlazi ni po hleb bez kravate
kod kuće nosi mrežicu za kosu
i badem antil
pridržava vrata
propušta dame u redu
stalno koristi osveživač daha jer mu smrdi iz usta, što ga užasno nervira, pošto smatra da nije to ničim zaslužio.

i badem antil
pridržava vrata
propušta dame u redu
stalno koristi osveživač daha jer mu smrdi iz usta, što ga užasno nervira, pošto smatra da nije to ničim zaslužio.
:rotf:

- - - - - - - - - -

i badem antil
pridržava vrata
propušta dame u redu
...kad sam jednom videla lika sa mrezicom na glavi nisam znala čemu sluzi.a posle kad su mi rekli nisam verovala šta čujem:lol:

...švarel je jedan veoma spretan gospodin koji sa lakoćom izlazi kroz prozor pri odlasku... kao nindža...:aha2:
...njegova delatnost je složena, teška i obavijena velom tajne, često ga možete pronaći u ormanu ili ispod kreveta...:)
Bouže minjonče, podrazumeva se da je, ako ne već nindža, onda makar gimnastičar.

Nego, kad sad već maštamo o tom idealnom švaleru, ja bih spisku željenih švalerskih osobina dodala i kuharske veštine.. posle valjanja u travi i traženja bubamara, mog divljenja njegovim brkovima i mom nevinom podizanju suknje da se ne isprljam dok mu pokazujem kako mi je iskliznuo mastan lanac sa bajsa, red je i da me pošteno makar nahrani, ako ne već da me odvede na službeni put u Pariz :zaljubljena:

...pod uslovom da je prozor nisko, a da je orrmar dovoljno prostran tj krevet ima prostor ispod:mrgreen:

upropastiste tako plemenitu vrstu :confused:
E vidiš, to je jedan elitistički stav i on nije ok, jer u sebi podrazumeva "plemenite plemenitima", odnosno nedostupnost plamenite vrste širim slojevima ljudi, da ne kažem žena.

Naime, nismo se valjda džaba borili tokom duge i krvave istorije za ukidanje društvene neravnopravnosti po svim osnovima, nismo valjda džaba rušili i palili društvene institucije elitizma, koje su kao viševekovni bedemi stajali ispred običnog i prostog naroda ostavljajući ga na društvenoj margini, da bi ti sada došla i rekla kako je švaler plemenita vrsta.

Nije švaler plemenita vrsta, i nikada neće biti: u 21. veku i vladavini prava, u demokratiji sa visokovrednovanim načelima poštovanja ljudskih sloboda i prava, te zabrani diskriminacije, ostavljanje institucije švalera dostupnim samo najvišem društvenom sloju bilo bi ne samo nazadno, već bi predstavljalo udar na tekovine građanske i seoske kulture, udar na pravo svake snaše, svake gradske žene, ocvale domaćice, zaposlene karijeristkinje, neformalne raspuštenice, feministkinje, muškarače i prikrivene lezbače, da nađe švalera po svojoj meri.

600full-dragan-nikolic.jpg

Back