Svaler

A kako se dobije ta titula?
Je li svaler svako ko je imao vezu van braka ili je to i neko ko nije u braku a ima vezu sa zenom u braku? Je li svaler onaj ko se samo ponasa kao Ludi Milojko ili onaj ko ima uspeha sa zenama? Da li je dovoljan jedan izlet pa da covek postane svaler ili se s tim radja i traje do smrti?

Cisto da znam koga da ti opisem i odgovorim na uvodni post.

O boze - svaler, od kad taj izraz nisam cula. :lol:
Moja tetka to zove "svaca"
Moja keva to sa vidno spustenim tonom izgovara kao da je neka fizicka mana u pitanju.
Mi zeMske te tipuse odavno vec sortiramo u grupu "***** presretac" i ne mislimo da su opasni.
U zavisnosti od toga koliko su iskusni u svom radu mogu da budu: smesni-potencijalno iskoristljivi-nezanimljivi-za izbegavanje.

Ih pa ako je samo to svaler niko nece ni rec napisati. Ovde nema takvih zena, ovo je postena kuca. :)

Ih...kuca, svetiliste !

a ako nema ni muza ni decka, a sa nekim se seksualno odnosis - jel i to svaler?
i taj svaler, je l ima devojku, zenu, verenicu ili ne mora da je ima?

Jao zabola sam juce na Pinku neki urnebesni rialiti sa Karamelom kao uniformisanim licem u kome jure jednog kilavka u svaleraciji.
Pa ja nisam znala da tako dobar humoristicki program postoji na Pinku :zcepanje:
Trci Karamela, trci neka debela za njim, trci neki nabildovani sa cvikama, ovaj nesretnik im bezi sa sve nekom plavojkom, navatase ih u nekom satoru, poce debela da place i da psuje...kaze Dragisa ebacu ti mater...plavusa kaze ja sam sa njim u vezi, Karamela kaze kako si u vezi kad on ima zenu, debela kaze "Gotovo je Dragisa" a Dragisa cuti :lol:

Na kraju plavojku odvede nabildovani, Karamela miri Dragisu i debelu, Dragisa kaze debeloj aj udji u sator da pricamo, debela ne moze ni da stane u taj sator i kaze nece....e ismejali smo se ko kreteni...

Nego jel sad taj Dragisa svaler???

I
Jao zabola sam juce na Pinku neki urnebesni rialiti sa Karamelom kao uniformisanim licem u kome jure jednog kilavka u svaleraciji.
Pa ja nisam znala da tako dobar humoristicki program postoji na Pinku :zcepanje:
Trci Karamela, trci neka debela za njim, trci neki nabildovani sa cvikama, ovaj nesretnik im bezi sa sve nekom plavojkom, navatase ih u nekom satoru, poce debela da place i da psuje...kaze Dragisa ebacu ti mater...plavusa kaze ja sam sa njim u vezi, Karamela kaze kako si u vezi kad on ima zenu, debela kaze "Gotovo je Dragisa" a Dragisa cuti :lol:

Na kraju plavojku odvede nabildovani, Karamela miri Dragisu i debelu, Dragisa kaze debeloj aj udji u sator da pricamo, debela ne moze ni da stane u taj sator i kaze nece....e ismejali smo se ko kreteni...

a znaš šta je najjače...što su neki ubeđeni da to nije namešteno...:lol:

:rotf: jaaaaooo i ja sam to videla dok sam cekala sestru da se spremi da odemo na adu :lol:
al nisam stigla da pogledam kraj..videla sam samo kad su ga vijali ko u krimicima, a dragisa bezi pedalinom :rotf: i najupecatljivije mi bilo kad su dosli do satora, karamela krenuo da otvara ziper, a neko vice''cekaj''
sta da cekam, da zavrsi :rotf:
o boze koji ludaci!

pusti temu aj se vidimo i svalerisemo

Cenim Gorgi da se ti i ja srecemo mnogo cesce nego sto mozes i da pretpostavis.
Ne mogu da se svalerisem, ne da mi mama :(
Posle da i meni govori kao da sam sa anomalijom :neutral: idi begaj!

Kloniraj se pa udri po istini, ovako ni rec ni za zivu glavu. :)

Ili napisi jedna moja drugarica ima svalera pa onda sve pikantne detalje tog odnosa iznesi a mi cemo da skandiramo!

a znaš šta je najjače...što su neki ubeđeni da to nije namešteno...:lol:

A debela je vr' glumica kako je docarala bol i patnju :worth:

:rotf: jaaaaooo i ja sam to videla dok sam cekala sestru da se spremi da odemo na adu :lol:
al nisam stigla da pogledam kraj..videla sam samo kad su ga vijali ko u krimicima, a dragisa bezi pedalinom :rotf: i najupecatljivije mi bilo kad su dosli do satora, karamela krenuo da otvara ziper, a neko vice''cekaj''
sta da cekam, da zavrsi :rotf:
o boze koji ludaci!

:rotf:
Reeeci....plakali smo dok motaju onu pedalinu a debela vice drzi ga...drziiite gaaaaa....Dragisa svinjoooo stani.

A kako se dobije ta titula?
Je li svaler svako ko je imao vezu van braka ili je to i neko ko nije u braku a ima vezu sa zenom u braku? Je li svaler onaj ko se samo ponasa kao Ludi Milojko ili onaj ko ima uspeha sa zenama? Da li je dovoljan jedan izlet pa da covek postane svaler ili se s tim radja i traje do smrti?

Cisto da znam koga da ti opisem i odgovorim na uvodni post.
Uglavnom foliranti !

svalerska-dozvola.jpg

Back