Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
definisi svaler.
onaj s kojim se seksualno odnosiš a nije ti muž ni čkode
O boze - svaler, od kad taj izraz nisam cula.
.
Ih pa ako je samo to svaler niko nece ni rec napisati. Ovde nema takvih zena, ovo je postena kuca.![]()
a ako nema ni muza ni decka, a sa nekim se seksualno odnosis - jel i to svaler?
i taj svaler, je l ima devojku, zenu, verenicu ili ne mora da je ima?
Ih pa ako je samo to svaler niko nece ni rec napisati. Ovde nema takvih zena, ovo je postena kuca.![]()
a ako nema ni muza ni decka, a sa nekim se seksualno odnosis - jel i to svaler?
i taj svaler, je l ima devojku, zenu, verenicu ili ne mora da je ima?
I
Jao zabola sam juce na Pinku neki urnebesni rialiti sa Karamelom kao uniformisanim licem u kome jure jednog kilavka u svaleraciji.
Pa ja nisam znala da tako dobar humoristicki program postoji na Pinku
Trci Karamela, trci neka debela za njim, trci neki nabildovani sa cvikama, ovaj nesretnik im bezi sa sve nekom plavojkom, navatase ih u nekom satoru, poce debela da place i da psuje...kaze Dragisa ebacu ti mater...plavusa kaze ja sam sa njim u vezi, Karamela kaze kako si u vezi kad on ima zenu, debela kaze "Gotovo je Dragisa" a Dragisa cuti
Na kraju plavojku odvede nabildovani, Karamela miri Dragisu i debelu, Dragisa kaze debeloj aj udji u sator da pricamo, debela ne moze ni da stane u taj sator i kaze nece....e ismejali smo se ko kreteni...
Nego jel sad taj Dragisa svaler???
Jao zabola sam juce na Pinku neki urnebesni rialiti sa Karamelom kao uniformisanim licem u kome jure jednog kilavka u svaleraciji.
Pa ja nisam znala da tako dobar humoristicki program postoji na Pinku
Trci Karamela, trci neka debela za njim, trci neki nabildovani sa cvikama, ovaj nesretnik im bezi sa sve nekom plavojkom, navatase ih u nekom satoru, poce debela da place i da psuje...kaze Dragisa ebacu ti mater...plavusa kaze ja sam sa njim u vezi, Karamela kaze kako si u vezi kad on ima zenu, debela kaze "Gotovo je Dragisa" a Dragisa cuti
Na kraju plavojku odvede nabildovani, Karamela miri Dragisu i debelu, Dragisa kaze debeloj aj udji u sator da pricamo, debela ne moze ni da stane u taj sator i kaze nece....e ismejali smo se ko kreteni...
Nego jel sad taj Dragisa svaler???
pusti temu aj se vidimo i svalerisemo
Kloniraj se pa udri po istini, ovako ni rec ni za zivu glavu.![]()
a znaš šta je najjače...što su neki ubeđeni da to nije namešteno...![]()
jaaaaooo i ja sam to videla dok sam cekala sestru da se spremi da odemo na adu
al nisam stigla da pogledam kraj..videla sam samo kad su ga vijali ko u krimicima, a dragisa bezi pedalinomi najupecatljivije mi bilo kad su dosli do satora, karamela krenuo da otvara ziper, a neko vice''cekaj''
sta da cekam, da zavrsi
o boze koji ludaci!
Uglavnom foliranti !A kako se dobije ta titula?
Je li svaler svako ko je imao vezu van braka ili je to i neko ko nije u braku a ima vezu sa zenom u braku? Je li svaler onaj ko se samo ponasa kao Ludi Milojko ili onaj ko ima uspeha sa zenama? Da li je dovoljan jedan izlet pa da covek postane svaler ili se s tim radja i traje do smrti?
Cisto da znam koga da ti opisem i odgovorim na uvodni post.
Uglavnom foliranti !
![]()
Da li svi muskarci, pod odredjenim okolnostima, mogu da se preobraze u svalere?![]()
Da li svi muskarci, pod odredjenim okolnostima, mogu da se preobraze u svalere?![]()